Kommentit

  1. Miten niin unohdettu, kylmäsavulohikatkarapuhyydyke on meillä joulupöydän herkku ja löytyypä sitä juhannuksena uusien perunoiden kaverina mm.Mutta ehkä nuoremmille tämä herkku on tuntematon.Katkaravuista pelkästään on varmaan myös herkullista.
    Ihana blogi sinulla

    • Kiitos kommentista! Mikä onni teidän perheessä, että hyydykeherkkua syödään säännöllisesti! Taidampa kysyä äidiltäni, josko sen voisi lisätä meidän joulupöytään 🙂 Tosiaan uskon, että tämä herkku on nimenomaan "unohtunut" nuoremmalta kansalta. Itse en muista, koska olisin sitä viimeksi missään nähnyt ja maistanut ennen sukulaisen 60-vuotisjuhlia, joissa tarjoilu oli hyvin perinteistä 🙂 Ihana vinkki syödä uusien pottujen kanssa ja kiitos kehuista! Tervetuloa uudelleenkin katselemaan reseptejä 🙂

  2. En ole mikään maailman suurin voileipäkakkujen ystävä, mutta tämä näyttää kyllä älyttömän hyvältä. 🙂

  3. Hyydykkeen ohje kyllä kiinnostaisi 🙂

    • Tässä sinulle resepti:

      Katkarapuhyydyke:

      1 pussi pieniä katkarapuja (pakaste)
      6 kpl liivatetta
      1 prk kermaviiliä
      0,5 dl vettä + sitruunanmehua
      1 tl sitruunanmehua
      1 dl majoneesia
      tilliä, suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan.

      Sulata ja valuta katkaravut. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita kulhossa kermaviili, majoneesi, sitruuna ja mausteet. Sulata liivatteeet veteen, jossa on sitruunanmehua. Kaada seos ohuena nauhana kermaviiliseokseen. Sekoita ja lisää katkaravut. Kaada seos kehyesti voidentuun vuokaan. Anna hyytyä mielellään yön yli jääkaaapissa. Kumoa tarjolle 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *