Mikä olisi parempi tapa juhlia naistenpäivää, kuin nauttia täydellinen kevätbrunssi hyvässä seurassa? Tässä vähän tunnelmia meidän sunnuntaiselta brunssilta.
Menu:
 |
Pienet pekonimunakkaat |
 |
Mustikka Chia Pudding |
 |
Avokadosalaatti |
 |
Lime-marenkipiiras |
 |
Jääkahvi |
- Pataleipä reseptin löydät täältä
- Jääkahvi oli mainio valinta perinteisen kuuman kahvin sijasta. Tee näin: keitä vahvaa espressoa. Jaa se jääpalamuotteihin ja pakasta. Laita jäätyneet espressopalat lasiin ja kaada päälle mantelimaitoa, soijamaitoa tai tavallista maitoa. Voit maustaa jääkahvia myös siirapeilla.
- Chia Pudding valmistuu näin: Mittaa lasiin 2 rkl chiasiemeniä, 1,5 dl mantelimmaitoa, teelusikallinen hunajaa ja 2 rkl (pakaste)mustikoita. Sekoita varovasti pariin kertaan muutaman minuutin välein. Laita lasit jääkaappiin yöksi. Pudding on valmista aamulla.
- Salaattiin laitoin rucolaa, avokadoa, kevyesti pannulla paistettuja kirsikkatomaatteja ja paahdettuja pinjansiemeniä. Kastikkeena toimi maustettu oliiviöljy.
- Pienet uunimunakkaat pitivät sisällään pannulla paahdettua pekonia ja juustoraastetta. Kaikki raaka-aineet sekoitetaan kulhossa munien, maidon, suolan ja pippurin kanssa sekaisin, jonka jälkeen kaadoin seoksen voideltuihin muffinipellin aukkoihin. Paistoin munakkaita noin 15 minuuttia 200 asteisessa uunissa keskitasolla.
- Lime-marenkipiiraan ohjeen julkaisen myöhemmin, lähempänä pääsiäistä, ja se onkin täydellinen pääsiäisherkku juhlapöytään.
Ihanaa uuden viikon alkua ja vielä kerran hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille!
Myös näillä sopii
Herkutella
Arkiruokavinkki: Täytetyt Kana-avocadojuurileivät
Kurpitsarieskat
Helppo ja Nopea Mansikkatorttu
Kurpitsagalette fetajuustolla