Naistenpäivän Keväinen Brunssi

 Mikä olisi parempi tapa juhlia naistenpäivää, kuin nauttia täydellinen kevätbrunssi hyvässä seurassa? Tässä vähän tunnelmia meidän sunnuntaiselta brunssilta.

Menu:

Pienet pekonimunakkaat

 

Mustikka Chia Pudding
Avokadosalaatti
Lime-marenkipiiras
Jääkahvi
  1. Pataleipä reseptin löydät täältä
  2. Jääkahvi oli mainio valinta perinteisen kuuman kahvin sijasta. Tee näin: keitä vahvaa espressoa. Jaa se jääpalamuotteihin ja pakasta. Laita jäätyneet espressopalat lasiin ja kaada päälle mantelimaitoa, soijamaitoa tai tavallista maitoa. Voit maustaa jääkahvia myös siirapeilla.
  3. Chia Pudding valmistuu näin: Mittaa lasiin 2 rkl chiasiemeniä, 1,5 dl mantelimmaitoa, teelusikallinen hunajaa ja 2 rkl (pakaste)mustikoita. Sekoita varovasti pariin kertaan muutaman minuutin välein. Laita lasit jääkaappiin yöksi. Pudding on valmista aamulla.
  4. Salaattiin laitoin rucolaa, avokadoa, kevyesti pannulla paistettuja kirsikkatomaatteja ja paahdettuja pinjansiemeniä. Kastikkeena toimi maustettu oliiviöljy.
  5. Pienet uunimunakkaat pitivät sisällään pannulla paahdettua pekonia ja juustoraastetta. Kaikki raaka-aineet sekoitetaan kulhossa munien, maidon, suolan ja pippurin kanssa sekaisin, jonka jälkeen kaadoin seoksen voideltuihin muffinipellin aukkoihin. Paistoin munakkaita noin 15 minuuttia 200 asteisessa uunissa keskitasolla.
  6. Lime-marenkipiiraan ohjeen julkaisen myöhemmin, lähempänä pääsiäistä, ja se onkin täydellinen pääsiäisherkku juhlapöytään.

Ihanaa uuden viikon alkua ja vielä kerran hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille!

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *