Kommentit

  1. En kyllä yhtään ihmettele, että cupcaket meni kaupaksi, sen verran näteiltä näyttivät 🙂 Varmasti oli muutenkin mukava kokemus. Olisi kyllä tehnyt mieli tulla käymään, mutta välimatkaa on vaan pikkaisen liikaa täältä pohjanmaalta.

    • Kiitoksia 🙂 Nämä ravintolapäivät ovat kyllä mukavia. Tällä kertaa päästiin myös itse nauttimaan huvista, kun 600 metriä omasta kodistamme perhe piti hodariravintolaa. Näkyykö siellä Pohjanmaalla tämä Ravintolapäivä ollenkaan?

  2. Ihania kuppikakkuja Anni! Meinattiin syödä BigDoginkin kakut..;)

  3. Mukava kuulla, että teilläkin oli onnistunut Ravintolapäivä :). Ilma oli niin upea, että ihmisiä riitti varmaan joka puolelle.Oikein herkullisen ja kauniin näköisiä kuppikakkuja olit taas tehnyt tarjolle. Minä olen samaa mieltä, että Ravintolapäivän idea ei todellakaan ole voiton teko, vaan itsensä toteuttamista lempiharrastuksen parissa ja hyvän mielen saanti positiivisesta palautteesta. Ja kun kotikeittiössä leipoo, niin rajallinenhan se määrä on, mitä pystyy tekemään. Minulla tosin on ekstra jääkaappi, jonka hankin vanhemman poikani yo-juhliin jokusen vuosi sitten. Kylmäsäilytystilaakaan kun ei ole koskaan liikaa Ravintolapäivän tienoilla ;).

    • Oi vau minkä näköistä teilläkin on ollut! Täytyy taas myöntää, että on hieman harmi kun ravintoloitsijana ei itse pääse herkuttelemaan, esimerkiksi sinun kahvilaan 😉 Hienoa kuulla, että olet itse myös sitä mieltä, että ravintolapäivänä tunnelma esittää pääosaa. Heti kun mulla on isompi asunto niin hankin tuon toisen jääkaapin 🙂 Ihanaa viikkoa sinulle!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *