Uuden keittiöhanan valinta

Uuden keittiöhanan valinta

*Tapwellin hanasta saatu alennus

Messinkiä, messinkiä, messinkiä. Kaikkialle muualle paitsi ei altaaseen. Ihan ensimmäinen valinta uuteen keittiöön oli messinkiset vetimet, jotka korvasivat entiset raskaat ja tylsät vetimet, jotka yksinkertaisesti tekivät keittiöstä masentavan. Tilasimme vetimet hyvissä ajoin, koska pelkäsin niiden loppuvan kaikkialta. Monesta paikasta olivat nimittäin jo loppuneet, niin suosittuja ovat nämä tällä hetkellä. Oli siis luonnollinen valinta valita hanaksi messinkiä.

Tsikiallas on kiinnitetty tasoon alapuolelta ja se on vaalean harmaata komposiittia. Kerron lisää allas-valinnasta, jos se kiinnostaa koko keittiön esittelyn yhteydessä.


Uuden keittiöhanan valinta

Olin puhunut messinkisestä keittiöhanasta ystävilleni ja kaikki suosittelivat Tapwellia. Selasin hanoja eri sivustoilla ja aina vain tuo Tapwell nousi esiin. Halusin sen.

Vierailimme melko pian Tapwellin Showroomilla Kivistössä, missä kuolasin pyöreitä ja korkeita keittiöhanoja. Halusin vielä ammattilaisen mielipiteen hanan korkeudesta, muodosta ja toiminnoista. Käsitin aika pian, että vanhan malliseen keittiöön, jossa yläkaapit ovat vielä paikallaan, ei sovi korkea pyöreä hana. Lisäksi tämä meidän valinta myötäilee vetimien kulmikasta linjaa. Lisäksi päätin ettei meille sovi messinkinen allas, koska se riitelee kromin kanssa, jota valitettavasti löytyy pintaremontoidusta keittiöstämme edelleen.

Uuden keittiöhanan valinta

Valintamme pienen pohdinnan jälkeen oli tämä:

tapwell ARM587

Hanan ovh on 590€.

Tämä Tapwellin kulmikas keittiöhana on mallin matalampi versio ja siinä on ulos vedettävä suihku sekä astianpesukone-venttiili. Voimakkaasti patinoituvan messingin voi kiillottaa sille tarkoitetulla kiillotusaineella. Toinen vaihtoehto sävylle, jota pohdimme oli Honey Gold, joka muistuttaa messinkiä, mutta ei patinoidu. Vertaa täällä.

Tutustu hanaan Tapwellin sivuilla, jonne pääseet tästä.

Uuden keittiöhanan valinta

Vielä yksi hanan valintaan vaikuttava tekijä oli tuo ulos vedettävä suihku, joka tekee astioiden ja altaan huuhtelusta niin niin helppoa! Myös kukkamaljakot on helppo täyttää uudelleen tämän ihanan lisäyksen ansiosta. Love it!

Uuden keittiöhanan valinta

Mitä mieltä olet valinnasta?

Ihanaa viikkoa!

/Anni

Tulen kirjoittelemaan remontista lisää tänne.
Seuraa remonttiamme myös:
Instagramissa
Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *