• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Baileys Pääsiäiskakut lasissa

Kakut· Pääsiäinen· Yhteistyöt

31 maalis
Baileys Pääsiäiskakut lasissa

Kaupallinen yhteistyö Hartwall & Baileys

Olen pahoillani, suunnittelin vielä yhden viettelevän pääsiäisohjeen, mutta tällä kertaa aikuiseen makuun. Pääsiäisen ihanimmassa (ja helpoimmassa) jälkkärissä maistuu seosongissa oleva passionhedelmä, kermarahka, suklaamunat ja täyteläinen Baileys kermalikööri!

Baileys pääsiäiskakut lasissa hurmaavat helppoudella ja pienimuotoisella liioittelulla. Mitä enemmän pursotat Baileys-kermaa kakkujen päälle, sitä herkumpi on pääsiäisaterian päätös! Itse miellän pääsiäisen juurikin suklaan, rahkan, kerman ja raikkaiden makujen juhlaksi. Näitä makuja herkutellaan erikseen, mutta myös yhdessä. Baileys kermalikööri sopii täydellisesti tähän makupalettiin.

Legendaarisessa ja maailman ensimmäisessä kermaliköörissä yhdistyvät ihanasti viski ja kerma, mutta nyt myös suolakaramelli. Valikoiduista Alkoista on saatavilla myös Baileys Salted Caramel likööriä, jolla voit halutessasi korvata reseptiin tulevan Baileys Originalin. Voin kertoa, että molemmat toimivat täydellisesti.

Baileys Pääsiäiskakut lasissa

Lasikakut ovat loistavia juuri nyt kun juhlijoita on samassa tilassa vähemmän. Voit tehdä juuri sen verran annoskokoisia kakkuja kuin pöydän ääressä on syöjiä. Näppärää. Nämä kakut kootaan suoraan laseihin ja ne ovat heti valmiita herkuteltavaksi. Baileys-likööriä lisätään oman maun mukaan kakkumurun kostukkeeksi ja vispatun kerman mausteeksi. Loput liköörit voi tarjota jäiden kanssa pääsiäispöydässä avecina, mutta likööri säilyy myös kaksi vuotta avatussa pullossa viileässä tai huoneenlämmössä.

Oletko muuten törmännyt kaupoissa jättimäisiin Baileys suklaamuniin? Esittelen alempana näyttävän 165 g painavan Baileys suolakaramelli suklaamunan, joka on koristeltu kultaisella glitterillä. Namnamnam!

Baileys Pääsiäiskakut lasissa

Baileys Pääsiäiskakut lasissa

noin 4 kpl

Ohje

  • noin 2,5 dl kakkupohjamurua tai keksimurua
  • 200 g vaniljarahkaa
  • 3 dl vispikermaa
  • 4 passionhedelmää
  • noin 10 pientä suklaamunaa
  • Baileys Original Irish Cream tai Baileys Salted Caramel kermalikööriä
  1. Ota valmiiksi neljä samankokoista juomalasia ja nostele puolet kakkumurusta niiden pohjalle.
  2. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja ota siitä sivuun 1/3. Sekoita se vaniljarahkan sekaan.
  3. Mausta kakkupohja Baileys-liköörillä (noin 2 tl jokaiseen lasiin). Koverra puolikas passionhedelmä seuraavaksi lasiin. Lisää rouhittua suklaamunaa myös.
  4. Jaa vanilja-kermarahka seuraavaksi laseihin ja sen jälkeen loput kakkumurusta. Mausta muru taas Baileys-liköörillä ja koverra passionhedelmän toinen puoli kakkupohjan päälle. Taas hiukan suklaamunia rouheena päällimmäiseksi.
  5. Mausta nyt jäljellä oleva kermavaahto Baileys-liköörillä (noin 2 rkl). Laita Baileys-kerma pursotinpussiin tähtityllan kanssa ja pursota laseihin korkeat pursotukset.
  6. Koristele Baileys pääsiäiskakut lasissa suklaamunilla ja tarjoile!

Vinkki! Tee kakut etukäteen jääkaappiin. Kun ne saavat maustua hetken, maistuvat ne vielä paremmilta!

Baileys Pääsiäiskakut lasissa

Siinä se on! Jättimäinen Baileys suklaamuna, jonka voisi täyttää esimerkiksi tällä kakkuohjeella! Olisiko sittenkin pitänyt tehdä Baileys pääsiäiskakut suklaamunassa?

Baileys Pääsiäiskakut lasissa
Baileys Pääsiäiskakut lasissa
Baileys Pääsiäiskakut lasissa
Baileys Pääsiäiskakut lasissa

Ihanan herkullista pääsiäistä! Ja muista merkitä omat kakkusi @anninuunissa somessa ♥

Huomio! Alkoholia koskeva kommentointi poistetaan Valviran alkoholimainontaa koskevan ohjeistuksen mukaisesti.

/Anni


Lisää pääsiäisreseptejä löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

2 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Ihanan helppo Sitruunamutakakku (G)
Seuraava artikkeli: Vauvan Porkkanamuffinssit (ei lisättyä sokeria) (8 kk +) »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Maria sanoo

    3.4.2022 19:04

    Tein näitä, hyviä oli. Passionhedelmä toi kivaa raikkautta muuten makeaan herkkuun. /Maria

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      4.4.2022 05:38

      Kiva kuulla 🙂 Passion toimii minustakin hienosti näissä.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios