• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Annin Leivontakirja

Ravintolat & Kirjat

21 maalis

Annin Leivontakirja

Tänään on esikoiskirjani ”Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan” julkistamistilaisuus. Lähiaikoina on ollut niin kiire, etten ole oikein ehtinyt jännittämään. Jännitys alkoi eilen illalla, kun pääsin ensimmäistä kertaa istumaan päivän aikana. Nukuin yllättäen melko hyvin, mutta en saanut nyt aamulla enää unta, joten ajattelin nousta ylös ja tulla kirjoittamaan teille lyhyesti tänne näitä fiiliksiä, joita juuri tällä hetkellä käyn läpi.

Tähän asti saamani palaute kirjasta on ollut pelkkää positiivista ja tehnyt minut jopa sanattomaksi. Kiitos kaikille teille, jotka olette kirjan iloa jakaneet! Tänään ihastuttava karkkikauppa Sweetheart, jossa julkistamistilaisuus pidetään, täyttyy bloggaajista ja toivottavasti muutamasta toimittajasta. Mielessäni pyörii: Miten kirja otetaan vastaan, keitä saapuu paikalle ja meneekö kaikki hyvin?


Annin Leivontakirja

Olen leiponut tämän päivän julkistamistilaisuuteen kakkuja, marenkeja ja muutaman kuppikakun. Aloitin suunnittelun ajoissa, mutta muutin menun sisältöä vielä tällä viikolla. En osannut noudattaa edes omia ohjeitani, kuten ”leivo kakkupohjat ennakkoon, suunnittele valmiiksi, jätä juhlapäivälle vain välttämättömimmät”.  Vielä eilen illalla harkitsin, että valvoisin koko yön ja leipoisin kakut uudelleen. Taisin miettiä tarjoiluja vähän liikaa ja eilen tajusin, että yksikään kakku ei ole vaaleanpunainen hah. Jos olen rehellinen, niin eniten jännittää tämä kakkubuffet.

Nykyään teen enää todella harvoin leivonnaisia tilaisuuksiin, missä itse olen paikalla (paitsi tietenkin kotonani järjestettävät juhlat). Jotenkin jännitän aina miten kakut maistuvat, lässähtävätkö ne tai kaikkea muuta kamalaa mitä kakuille voi tapahtua! Toivottavasti ihmiset eivät pety. Järkyttävää millaiset paineet sitä itselleen luo. Onneksi karkkikauppa on täynnä ihania makeisia, jos kakuille käy jotain matkalla juhlapaikalle. Halusin jakaa nämä fiilikset, koska moni muukin miettii samanlaisia asioita juhlia järjestäessään. Se on kai ihan normaalia?

Julkkarit on täynnä vaaleanpunaista tunnelmaa, pinkkiä kuohuvaa ja paljon ihania kukkia kukkakauppa Home in Gardenista. Voit seurata juhlahuumaa ja nähdä millainen kakkubuffetistani lopulta tuli Instagramissani.

Minusta on ihana kuulla, mitä mieltä olet kirjastani, joten halutessasi voit jakaa fiiliksesi Instagramissa #anninleivontakirja @anninuunissa

Aurinkoista päivää!

♥ Anni

ps. Kirja on tilattavissa taas huomenna verkkokaupastani.

Annin Leivontakirja


Lisää kirja-postauksia löydät täältä.

Seuraathan herkkujani myös Instagramissa ja Facebookissa?

Kommentoi

Edellinen artikkeli: « Ruokabloggaajien parhaat arkiruokavinkit x 10
Seuraava artikkeli: Esikoiskirjani julkkarit »

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios