Crumble Cookies – Kuorrutetut keksit

Markkinoille on tullut herkullinen ja superkätevä uutuus – Myllyn Parhaan Cookietaikina! Tässä valmiissa taikinassa yhdistyy klassinen valko- ja tummasuklaa, ja lopputulos on yksinkertaisesti vastustamaton. Taikinalevystä voi helposti leipoa kahdeksan isoa ja mehevää keksiä, eikä aikaa kulu juuri lainkaan – täydellinen valinta, kun tekee mieli jotain hyvää nopeasti.
Mä testasin tätä heti ja leivoin kokonaisen laatikollisen keksejä. Koristelin ne omilla lemppareillani: pehmeällä kreemillä, raikkaalla lemoncurdilla, Nutellalla, kinuskilla, suolalla ja kaikella muulla, mitä kaapista löytyi. Lopputulos oli ihanan överi ja aivan superhyvä – ja mikä parasta, koko homma vei vain hetken.
Aiotko sä kokeilla tätä uutta Cookietaikinaa? Voin luvata, että se vie helposti mennessään!
KATSO MITEN VALMISTAN KEKSIT VIDEOLLA

Crumble Cookies – Kuorrutetut keksit
• 1 pkt Myllyn Paras Cookietaikina Tuplasuklaa
KREEMI
- 50 g voita
- 150 g tuorejuustoa
- 2-3 dl tomusokeria
- (elintarvikeväriä)
- Valmista kreemi vatkaamalla tomusokeri ja huoneenlämpöinen voi keskenään, kunnes aineet ovat kunnolla sekoittuneet.
- Lisää tuorejuusto ja vatkaa, kunnes juusto on kokonaan sekoittunut voin ja tomusokerin sekaan.
- Vatkaa vielä muutama minuutti, kunnes seos on kuohkeaa ja vaaleaa.
- Laita kreemi pursotinpussiin. Voit värjätä osan kreemistä haluamallasi väreillä.
LISÄKSI
- vadelmahilloa
- lemon curdia
- nutellaa
- kinuskia
- kirsikoita
- nonparelleja ja muita koristeita
TEE NÄIN
- Ota taikina sulamaan alustalle. Taikina sulaa noin puoli tuntia huoneen lämmössä ilman pakkausta.
- Leikkaa taikina kahdeksaan osaan ja pyörittele ne palloiksi. Voit litistää palloja hiukan, mutta ei tarvitse, ne leviävät uunissa.
- Nosta taikinapallot leivinpaperin päälle pellille, jätä tarpeeksi tilaa leviämiselle.
- Paista keksejä 180 asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia tai rapeammat keksit 11-12 minuuttia.
- Nosta keksit jäähtymään ritilälle.
- Ota kaikki muut aineet esille. Pursottele osalle kekseistä tuorejuustokreemiä ja käytä erilaisia tyllia, jotta saat eri näköisiä keksejä .
- Nostele osaan kekseistä kirsikka ja osaan hilloa keskelle.
- Nostele muutamalle keksille nutellaa ja nonparelleja.
- Viimeistele pari keksiä myös kinuskilla. Käytä mielikuvitustastasi ja nauti!


Ihanaa päivää!
/Anni
*ohje on alunperin tehty yhteistyössä Myllyn Paras kanssa

Myös näillä sopii
Herkutella
Tulevat syntymäpäivät
Paistettu Raparperijuustokakku (GL)
Glögi Sour – Raikas jouludrinkki
Uuden keittiöhanan valinta