• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Normityöpäivä – Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu? (osa 1)

Yhteistyöt

28 helmi

Normityöpäivä - Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu?

Aloitan poikkeuksetta ihan jokaisen työpäiväni aina tästä paikasta. Eli yllä olevan kuvan (oman) keittiöni saarekkeelta (toinen työpöytäni), jossa saatan istua aamun ensimmäiset 2-4 tuntia (kahvia hörppien) reseptejä suunnitellen, postauksia kirjoitellen, kuvia muokaten ja sähköposteihin vastaten. Aamuni alkaa joka päivä noin klo 7.00. Niin ja leivon myös tämän pöydän ääressä silloin kun leivon!

Teiltä lukijoilta on tullut kysymyksiä ja toiveita koskien ”normaalia” työpäivääni. Itseasiassa normaalia ei olekaan, sillä jokainen päiväni on aina erilainen. Tällä hetkellä teen 50% blogia ja 50% töitä verkkokaupallani. Siihen väliin mahdutan sisältö- ja brändiyhteistyöt, pressitilaisuudet ja muut bloggaamisen kautta tulevat työtehtävät ja menot.

Suurin osa ajastani menee tällä hetkellä omaan yritykseeni eli blogiin ja verkkokauppaan. Valitsen huolella muut projektit, koska aika on rajallista. Välillä harmittaa, ettei aika riitä kaikkeen ja joudun sanomaan ei myös kiinnostaville projekteille. Vuoden vaihteessa tein lupauksen, että tänä vuonna koitan ottaa vähän rauhallisemmin ja jättää aikaa myös ystäville, urheilulle ja hyvinvoinnille. Tammikuun ja helmikuun ajan tämä lupaus on ainakin pitänyt!

Lähetitte kysymyksiä minulle:

  • Millaisista asioista/työtehtävistä päiväni koostuu?
  • Teenkö tilauksesta leivonnaisia, kakkuja ja muita herkkuja?
  • Onko minulla kahvila?
  • Minne kaikki leipomani leivonnaiset menevät?
  • Pakkaanko itse kaikki verkkokaupan tavarat?
  • Onko minulla työntekijä?
  • Millainen työpaikkani on?

Tässä postauksessa vastailen osaan kysymyksistä.

Normityöpäivä – Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu?

1. Reseptiikan suunnittelu

Mielessäni on koko ajan niin paljon ideoita, etten pysy edes itse perässä. Nykyään teen listoja, että muistan parhaimmat ideat ja voin palata niihin helposti. Suurin ahdistukseni on se etten kerkeä toteuttaa kaikkea mitä haluaisin – onneksi voin toteuttaa osan ensi vuonna ja sitä seuraavana jne. Ensin tulee siis idea, se kirjataan ylös ja jossain vaiheessa seuraa toteutus.

Eniten inspiraatiota reseptiikkaan saan matkoilta. Matkustan paljon työni puolesta ja myös vapaa-ajalla (silloin kun sitä on). Matkustaminen on minun ja mieheni intohimo ja kai sitä voisi sanoa jo harrastukseksi. Teemme paljon lyhyitä viikonlopun kestäviä matkoja ja kerran vuodessa pyrimme tekemään pidemmän lomamatkan, jos työni sallii sen. Matkoilla pääsen irti työasioista ihan eri tavalla kuin esimerkiksi viikonloppuisin. Yrittäjän työ on työtä 24/7, vain matkalla tunnen irtautuvani hieman tästä rytmistä.

Matkoilta mukaan tarttuu aina paikallisia leivontalehtiä, joita löytyy keittiöstäni jo iso kasa. Lehden kielellä ei ole väliä. Inspiroidun kuvista ja niistä alkaa matka kohti uusia makuja. Leivontalehdissä on se kiva juttu, että ne liittyvät yleensä aina meneillään olevaan sesonkiin, jolloin saan uutta ajankohtaista inspiraatiota.

Osa työpäivääni on siis uusien resepien suunnittelu. Sunnittelen reseptejä itselleni eli blogiini sekä tilauksesta myös asiakkaille eli yrityksille.

2. Leivonta

Leipomaan opin jo lapsuudenkodissa. Äitini leipoi paljon ja pidin opittua taitoa ennen ehkä hiukan itsestäänselvyytenä. 2013 kun aloitin blogin minulla oli tarve saada harrastus ja toteuttaa itseäni ”taiteellisesti”. Leipominen on tätä minulle. Minulla ei siis ole mitään koulutusta leipomiseen vaan olen itse opiskellut ja opettelen edelleen uusia taitoja!

Nykyään leivon ainakin kerran viikossa. Reseptiikkaa sunnittelen useammin. Välillä leivon enemmän samalla kertaa ja koitan ajoittaa leipomukset niin, että ne tulevat tarjolle (ja syödyksi) esimerkiksi jos meille on tulossa vieraita tai jos olemme menossa itse jonnekin vierailemaan. Usein mieheni vie leivonnaisia myös työpaikalleen ja äidilleen, joka asuu lähellä. Minä kuljetan arkena ison osan leivonnaisia oman äitini työpaikalle: hänen ja hänen työkavereidensa iloksi.

Minulla ei siis ole kahvilaa enkä tee enää tilauksesta kakkuja tai muita leivonnaisia kuin ystäville ja sukulaisille satunnaisesti. En koskaan heitä leivonnaisia roskiin. Aina ihmetellään minne kaikki leivonnaiset katoavat, mutta jonnekin onnistun ne aina ”piilottamaan”. Kerran pyysin myös naapureita hakemaan kuvauksista jääneitä porkkanapiirakan paloja talteen. Tottakai syömme jonkun verran myös itse ja maistan aina jokaista kakkua!

Normityöpäivä - Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu?

Normityöpäivä - Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu?

3. Kuvaus

Leivonnaiset on hyvä kuvata kauneimmillaan eli samana päivänä kun ne on leivottu. Usein minulla on siis leivontapäivänä myös kuvaukset. Vuosien varrella ja varsinkin viime vuonna olen alkanut keräillä kauniita astioita, taustoja ja alustoja kuvauksia varten. Kotona työhuoneessamme on hylly joka notkuu erilaisia kuppeja, kankaanpaloja, lusikoita ja muuta kuvausrekvisiittaa. Hyllystä haen aina kuvaussettiin sopivat tarvikkeet.

Piipahdin viikko sitten Tukholmassa. Löysin itsepalvelukirpparilta (Myrorna) ihania kuparisia kakkuvuokia ja kristallisia kermakoita, jotka pääsevät pian käyttöön! Mieheni katseli huolissaan uutta tavarakasaa: ”Hmmm hylly alkaa näyttää aika täydeltä”.

Kuvaus on ehdottomasti yksi työhöni liittyvistä intohimoista, joka on kasvanut blogin pitämisen yhteydessä. Edelleen opettelen myös kuvausta, vaikka myyn kuviani osana reseptejä tai kampanjoita myös yrityksille. Haaveenani olisi päästä opiskelemaan kuvausta ja viedä taitoa vielä pidemmälle.

Normityöpäivä - Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu? Normityöpäivä - Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu? Normityöpäivä - Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu?  Normityöpäivä - Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu?

Normityöpäivä - Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu?

Tästä postauksesta tuli jo niin pitkä, että päätin kirjoittaa teille erikseen osan 2, jossa avaan työtäni verkkokaupalla. Julkaisen osan 2 ensi viikolla. Siihen asti voitte vielä vaikuttaa sisältöön jättämällä toiveita!

Tässä vielä muutama fun fact minusta.

Fun Facts TOP3:

  1. En juuri koskaan tilaa itse netistä mitään, koska olen huono verkkoshoppailija. Hullunkurista, koska omistan verkkokaupan.
  2. Lisäksi vaikka omistan leivontatarvikekaupan huomaan useammin kuin joka toinen kerta leivonnan aloittaessani, että reunakalvo on loppu, sokerimassaa ei ole tai jotain mitä tahansa puuttuu. Uskomatonta!
  3. Työskentelin ennen yrittäjyyttä rahoitusalalla, joka on täysin vastakohta sille mitä nykyään teen työkseni!

Jäikö jokin askarruttamaan? Haluatko tietää enemmän? Jätä kommenttia alle niin vastaan mielelläni!

Normityöpäivä - Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu?


Mitkä ovat suosikki leivontavälineeni? Lue täältä.

Ihanaa uutta viikonjatkoa!

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

24 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Ihanan helppo Mansikkatrifle (myös vegaaninen)
Seuraava artikkeli: Silkinpehmeä Mansikkajuustokakku (vegaaninen – liivatteeton) »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Sari sanoo

    28.2.2018 10:12

    Olipa ihana postaus. Kiva nähdä sinua enemmän ja kurkistaa toisen bloggaajan arkeen tällä tavoin.
    Jään mielenkiinnolla odottamaan kakkososaa.
    Ihanaa päivää, Anni <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.2.2018 20:49

      Kiitos Sari <3 Kiva kun tämä postaus on ollut monelle mieleinen. Aina jännä kirjoittaa muusta kuin resepteistä ja pelkistä syötävistä herkuista. Tiedät kyllä 🙂 Ihanaa viikkoa!

      Vastaa
  2. Pate paukku sanoo

    28.2.2018 10:51

    Loistavaa, kerrassaan upea postaus ja mitkä kuvat! Onnea ja iloa työpäivääsi Anni! tv. Pate

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.2.2018 20:48

      Kiitos Pate kommentista 🙂 Mukavaa viikkoa!

      Vastaa
  3. Maikki sanoo

    28.2.2018 14:54

    Ihanasti olit toteuttanut tämänkin postauksen 🙂 miten suunnittelet reseptiikkaa tarkemmin kerrottuna? Ottaisitko lukijoiltasi reseptejä ja julkaisisitko blogissasi (vähä niiku ne vieraskynä postaukset)? Sun blogi ja verkkokauppa on mun luottopaikkoja kaikkeen leivonta juttuihi?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.2.2018 20:55

      Kiitos Maikki erityisesti sinulle inspiraatiosta. Kiva kun pidit postauksesta! Reseptien suunnittelu tulee itsellä jo takaraivosta. Perusasiat kun on hallussa. Inspiraatiota haen kuvista ja makuyhdistelmistä, mutta muuten käytän usein valmiita reseptipohjia, hieman muuttamalla tilanteeseen sopivasti, jotka on hankittu vuosien varrella. Usein uusia kikkoja kokeillessa perehdyn eri tekniikoihin ja kokeilen itse käytännössä, kunnes löydän sopivan tavan toteuttaa reseptin itse. Tätä on jotenkin hankala selittää. Saitko tästä kiinni kuitenkin?

      Olen julkaissut joitakin lukijoiden reseptejä , esimerkiksi Bebe-leivokset. Tämän kuitenkin leivoin itse testaamalla. Tässä voisi tosiaan olla taas yksi uusi idea! Voisin tehdä lukijoiden-reseptit kampanjan seuraavaksi! 🙂

      https://www.anninuunissa.fi/perinteiset-ihanat-bebe-leivokset/

      Vastaa
  4. Katariina sanoo

    28.2.2018 21:52

    Kiva postaus, jään odottamaan jatkoa ?! Mielettömän upeaa, kun yrittäjänä ehdit matkustella ja lomailla!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.3.2018 06:54

      Hei Katariina 🙂 Hehe ehkä kirjoituksestani sai hieman väärän kuvan – lomailulle ei jää paljon aikaa yrittäjänä ja usein töitä tehdään matkoiltakin käsin, mutta kyllä pyrimme käymään ulkomailla aina kun siihen on mahdollisuus ja onneksi työn kautta näitä reissuja on myös paljon! Kiva kun pidit kirjoituksesta 🙂

      Vastaa
  5. Raghda sanoo

    28.2.2018 23:07

    Ilo oli lukea tätä postia, kiitos niistä ihanista kuvista! Kun aloit kirjoittamaan jossain kohta hyllystä joka on täynnä astioita ja välineitä kuvausta varten olin silleen että ois kiva nähä sen, ja heti kun rullasin alas niin siinä se oli.. upea postaus ❤️

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.3.2018 07:05

      Kiitos ihanasta kommentistasi 🙂 <3 Hei onneksi laitoin hyllykuvan! Moni kyselee aina mistä lautaset, lusikat ja muut tavarat ovat peräisin ja missä niitä pidän. Nyt se selvisi. Ihanaa päivää!

      Vastaa
  6. Sari/Saaran lautasella sanoo

    1.3.2018 11:14

    Voi Anni, sinä olet kyllä super visualisti isolla V:llä. On meidän katsojien ilo nauttia näistä kauniista kuvista, sommittelusta sekä lavasteista. Kiva oli myös kurkistaa sinun arkeesi ja mitä kaikkea siihen kuuluu. Yrittäjyys on todellakin 24/7, itse vuodesta -88 yrittäjän hommia tehnyt. Aurinkoista päivän jatkoa sinulle ihanainen <3.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      1.3.2018 13:06

      Kiitos paljon Sari! Ihania kommentteja, mikä lämmittää kovasti kun kerrankin julkaisin jotain ihan muuta kuin pelkkään reseptiikkaan liittyvää <3 <3 <3 Kyllä taas jaksaa loppuviikon näillä sanoilla 🙂 Aurinkoista päivää bloggaaja JA yrittäjä-kollegani 😉

      Vastaa
  7. Hanna sanoo

    4.3.2018 20:00

    Kiva postauas! Kerro myös, millaiset ovat kuvauskalustosi, kuten kamera ja valot ym.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      5.3.2018 08:12

      Hei Hanna, kiitos kommentista 🙂 Voisin kirjoitella kuvauksesta erikseen ihan oman postauksen! Ihanaa viikkoa!

      Vastaa
  8. Peggy sanoo

    7.3.2018 08:27

    Aivan ihana postaus. On mukava lukea kollegoiden työpäivistä ja fiiilistellä.

    Mukavaa tätäkin työpäivää Anni <3

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.3.2018 17:07

      Kiitos Peggy <3 🙂 Ihanaa työpäivää sinullekin! Uskallan toivottaa näin iltapäivälläkin, koska udein emidän bloggaajien työpäivät venyvät iltoihin asti 😉

      Vastaa
  9. Minna -Ku ite tekee sanoo

    7.3.2018 08:34

    Kiva lukea muiden yrittäjien päivästä! Omani on täysin erilainen, mutta se yhdistää, ettei yksikään päivä ole samanlainen!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.3.2018 17:09

      Hei juuri näin Minna! Samanlaista, mutta erilaista 😉

      Vastaa
  10. Hanna / Hannan soppa sanoo

    7.3.2018 08:50

    Olipas kiva postaus, tosi mielenkiintoista lukea muiden bloggaajien työpäivistä – vaikka aika tutultahan tuo näyttää! Ja aivan ihanat kuvat Anni!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      7.3.2018 17:10

      Voi kiitos Hanna <3 Oli kiva raottaa vähän omaa arkea muille 🙂

      Vastaa
  11. Hannele / Kokit ja Potit -ruokablogi sanoo

    8.3.2018 08:11

    Ihana juttu, Anni! Olipa kiva lukea sinun arjesta!
    On varmasti tosi kivaa, että blogin, kuvaamisen ja leivonnan lisäksi on toinenkin työ – tai minusta se ainakin on kivaa, että saa tehdä monenlaista.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.3.2018 08:20

      Kiitos Hannele 🙂 Vaihtelu kyllä virkistää ja se että on monen monta hommaa. Ainoa negatiivinen puoli on ehkä tuo kiire ja ajankäyttö kun kumpikin työ voisi olla kokopäivä työ. Eli koko ajan on kiire 😀 Positiivinen ongelma sinänsä. Ihanaa naistenpäivää!

      Vastaa
  12. Pia / Lyhyenä hetkenä sanoo

    8.3.2018 22:16

    Olipa mukava kurkistaa arkeesi! Paljon tuttua, mutta myös erilaista. Olisipa ihanaa, kun kuvausrekvisiitalle olisi oma hylly, taidanpa ehdottaa asiaa myös omalle siipalleni.. 😀

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      9.3.2018 06:43

      Kiitos Pia 🙂 Mun seuraava yritys on ehdottaa huonetta rekvisiitalle 😀 Ihanaa viikonloppua!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Tänään on meidän kesäloman ensimmäinen päiv Tänään on meidän kesäloman ensimmäinen päivä ja tajusin, että samalla päättyi Onnin ensimmäinen päiväkotivuosi 🥲 Voi haikeus! Milloin mun vauvasta, joka ei vielä vuosi sitten edes kävellyt, tuli pieni poika, joka puhua pulputtaa ja kertoilee vitsejä. Halailee päikkykavereita ja huutelee ”Hej Sommaren” 🥹

Tämäkin vuosi päättää jotain merkityksellistä ja jättää ihania muistoja taakseen. Hän kasvaa ja itsenäistyy, täyttää pian kaksi vuotta. Meidän yhteiset perjantait, sellaisena kuin ne olivat päättyvät 🥲 Muistelen onnellisen haikeana ihania hetkiä ja yksivuotiastani ❤️ odotan myös tulevaa sekä kolmatta huikeaa vuotta oman lempityyppini kanssa!
Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhlii Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhliin jätti lähtemättömän vaikutuksen. Moni herkistyi oopperasta kolmen vuoden tauon jälkeen. Itse jäin janoamaan lisää, toivottavasti tästä tulee jokavuotinen perinne 💋 

Uudistetun Aidan ensi-ilta Savonlinnassa oli kuuma, täynnä tunteita ja hyvää seuraa. Illan päätteeksi pulahdimme järveen. Peilityyni vesi oli kuin linnunmaitoa, taivas kun maalaus 🥲 Täydellinen kesä-ilta, jota muistelen vielä pitkään.

Kiitos kutsusta ja mielettömästä elämyksestä @mellakkahelsinki & @savonlinnanoopperajuhlat 🙏🏻 *pr-matka- liput oopperaan saatu #savonlinnaoopperajuhlat #aida
Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan tei Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan teille iiiiiihanan mansikkakakun, jota ette voi vastustaa! 

Meillä on lapsivapaa perjantai ja suunnataan nyt kohti Savonlinnaa sekä oopperajuhlia! Ihanaa viikonloppua 💋
Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkaka Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkakakku ❤️ löytyy aukeamaltani uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä 🌸

📷 @satu_nystrom kuvasi ja pääsin itse taas käsimalliksi 👌🏻
Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa kauppahalli Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa  kauppahallissa, tarinoita ja kummituksia Turun-linnassa sekä Turun paras skagen ❤️ Kaikki tämä ja muut kesävinkit Turkuun löytyvät nyt blogin puolelta 👆🏻 linkki profiilissa #anninmatkat (Blogipostaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä @visitturku kanssa 🫶🏻)
Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen suurinta herkkua: 

MANSIKAT
APEROL SPRITZ
UUDET PERUNAT, SKAGEN & LOHI
MELONI-FETASALAATTI
RAPARPERI-MURUPIIRAKKA
VOHVELIT

Mitä teillä herkuteltiin?
Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan tä Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan täällä pizzataikinaa ja leivon raparperipiirakkaa mökille. Samalla tulin vinkkaamaan teille, että paljon kyselty RAPARPERIJÄÄDYKE, löytyy nyt blogin puolelta. Teen ehtii vielä tehdä tänään pakkaseen. Koristeluun syötäviä kukkia luonnosta 🌱💗 Linkki ohjeeseen profiilissa 👆🏻 #anninuunissa
Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin hyvää, ettei sitä melkein usko todeksi ja tarjoiluehdotus sai inspiraationsa mätidipistä 🧡

OHJE

1 pkt maustamatonta tofua 
½ luomu sitruunankuori 
2-3 rkl sitruunanmehua 
½ tl mustapippuria myllystä 
½ tl sormisuolaa 
1 kesäpunasipuli 
3 rkl tilliä 
1 ½ dl veg. majoneesia 
3 rkl kasvipohjaista ranskankermaa 
4 rkl punaista merilevämätiä (cavi-art) 
 1 pussi maalaissipsejä

Valuta ja kuivaa tofu. Leikkaa pieneksi tai murusta. Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunamehu sekaan. Mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla. 
Hienonna sipuli sekä tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merilevämädin kanssa. 
Yhdistä seokset ja kääntele tasaiseksi. Laita maustumaan jääkaappiin 30 minuutiksi. Nostele tarjolle ja koristele skagen merilevämädillä, sipulilla ja sipseillä. 

 #anninuunissa #skagen
Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhann Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhannuskakut ja muut ohjeet 🍓 Huomenna tulossa vielä yksi tajunnan räjäyttävä HELPPO raparperikakku-ohje sekä video 🌱 Karusellin viimeisenä pieni teaseri 🔥
TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkulli TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkullisten (antipasti) juustopalleroiden ohje 👇🏻

OHJE

150 g tuorejuustoa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienenä paloina
0,5 dl pieniä kapriksia tai hienonnettua oliivia
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl sipulijauhetta
1 dl rouhittua pistaasipähkinärouhetta (tai muu pähkinärouhe)

Mittaa kaikki aineet (paitsi pähkinärouhe) kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Pyörittele tahnasta käsin palloja.
Kierittele pallot pistaasirouheessa.

Nautiskele ihanan Le Contesse Prosecco Rosén kanssa 🌸 Ihanaa viikonloppua!
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios