Normityöpäivä – Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu? (osa 2)

Normityöpäivä – Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu? (osa 2)

Apua tämä postaus on lojunut luonnoksissa jo muutaman viikon. Jostain syystä en ole saanut julkaistua teille tätä lupauksista huolimatta. Alempana kerron vähän tarkemmin miksi jäin miettimään postauksen julkaisua.

Jos puolet työpäivästäni kului leipoessa, reseptejä suunnitellessa, sähköposteihin vastatessa ja muissa vahvasti blogiin liittyvien työtehtävien parissa, niin mihin loput ajasta menee? Varmaan osasittekin sen jo arvata. Tässä postauksessa koitan avata minulle hyvin arkista asiaa eli päivittäistä työtäni verkkokaupalla. Laittakaa tulemaan taas kysymyksiä ja mietteitä. On todella hankala ajatella, mikä teitä eniten kiinnostaisi työpäivässäni, joka itselle on niin arkipäiväistä.

Minulla on toinen toimisto ja verkkokaupan varasto Espoossa. Karkeasti arvellen noin puolet työajastani kuluu siellä kuormia purkaen, tilauksia tulostaen, pakaten ja tuotekategoriaa suunnitellen. Aloitan työt yleensä kotitoimistolta ja jossain vaiheessa päivää siirryn verkkokaupalle paiskimaan hieman fyysisempiä hommia. Välillä pidän pelkkiä toimisto- ja leipomispäiviä ja silloin minua tuuraa verkkokaupalla mahtava työntekijäni, josta olen joka päivä kiitollinen.

Lähetitte kysymyksiä minulle:

 • Millaisista asioista/työtehtävistä päiväni koostuu?
 • Teenkö tilauksesta leivonnaisia, kakkuja ja muita herkkuja?
 • Onko minulla kahvila?
 • Minne kaikki leipomani leivonnaiset menevät?

Yllä oleviin kysymyksiin löydät vastauksen viime viikolla julkaisemastani työpäiväpostauksesta.

Tässä postauksessa vastailen loppuihin kysymyksistä:

 • Pakkaanko itse kaikki verkkokaupan tavarat?
 • Onko minulla työntekijä?
 • Millainen työpaikkani on?

Pakkaan paljon paketteja ihan omin käsin, mutta nykyään en kerkeä pakata kaikkia paketteja itse. Sama pätee myös asiakaspalveluun. Minulla on varastolla apuna työntekijä niin asiakaspalvelussa kuin pakkaamon puolella. On mahtavaa kun on taas pitkästä aikaa työkavereita ja vielä sellaisia keiden kanssa voi jakaa tätä leivontahulluutta ♥  Blogin puolella vastailen itse kysymyksiinne ja sitä kautta saatte muuten aina nopeiten vastauksia ohjeisiin liittyviin kysymyksiin.


Normityöpäivä – Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu?

Normityöpäivä – Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu? (osa 2)

Verkkokaupan pyörittäminen vie yllättävän paljon aikaa. Harrastelusta alkanut toiminta on kasvanut pikaisesti ihan oikeaksi työpaikaksi ja melko raskaaksikin työksi, joka sitoo yrittäjänä todella paljon. Verkkokauppa on auki 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Tämän tajusin vasta sen jälkeen, kun olin kaupan avannut 😀

Asiakkaiden tyytyväisyys on ihan ykkösjuttu minulle itselle kaupan pyörittämisessä. Varastolla työpäivät menevät vikkelästi tilauksianne keräten, pakaten ja lähettäen. Verkkokaupan valikoima koostuu minun itse valitsemista tuotteista – yleensä juuri niistä tuotteista, joita olen itse kokenut tärkeiksi leivontaharrastukseni alkaessa ja sen edetessä. Otan tuotekategoriaa suunnitellessa huomioon myös trendit ja vuodenajat, joihin liittyvät vahvasti eri juhlapyhät, kuten tuloillaan oleva Vappu ja Äitienpäivä. Otan mielelläni vastaan tuotetoiveita ja vinkkinä tuotteita toivoville: olen toteuttanut 99% kaikista tuotetoiveista tähän asti!

Normityöpäivä – Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu? (osa 2)

Normityöpäivä – Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu? (osa 2)

Rakastuin tanskalaisen tuotemerkin Miss Etoilen tuotteisiin jo pikän aikaa ennen oman kaupan avaamista. Hamstrasin tuotteita Tukholman reissuilta ja nykyään kaappini notkuvat varsinkin kakkustandeista ja ihanista nuolijoista, joita keräilen ihan jo niiden kauniin ulkonäön takia! Mielestäni leivonta on hauskempaa kun välineet ovat kauniita ja mielenkiintoisia!

Tuotteita verkkokauppaan tulee ympäri Eurooppaa: Hollannista, Englannista, Saksasta, Italiasta ja Ruotsista. Pyrin matkustamaan niin paljon kuin mahdollista tuotteiden perässä. Matkoilta tulee nimittäin bongattua mielenkiintoisia uutuuksia ja erilaisia trendejä.

Normityöpäivä – Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu? (osa 2)

Meillä on myös noutopalvelu verkkokaupalla. Osa asiakkaista noutaakin pinkit pakettinsa suoraan varastolta!

Normityöpäivä – Mitä kaikkea työpäivääni kuuluu? (osa 2)

Yrittäjyys on tuonut paljon uusia upeita ihmisiä ympärilleni ja olen oppinut kahden vuoden aikana valtavasti niin yrittäjyydestä kuin ihmissuhteistakin. Valitettavasti kaikki kokemukset eivät ole positiivisia.

Olen menettänyt muutaman ystävän ja kontaktin yrittäjyyden aikana. Ihmisten kateus ja katkeruus on yllättänyt minut täysin. Se on surullista. Teen valtavasti töitä ja mikään ei tässä maailmassa tule ilmaiseksi. Harmi, että jotkut luulevat näin olevan. Omasta mielestäni meidän naisten olisi parempi keskittyä tukemaan toisiamme kuin kadehtimaan tai lyömään alas. Luulen, että yhdessä saavuttaisimme paljon enemmän. Itseasiassa tämä on myös syy miksi tämä postaus on täällä luonnoksissa lojunut muutaman viikon. Ajattelin, että olisikohan silti parempi olla kertomatta tarkemmin työstäni verkkokaupalla, jos se vaikka jotakuta ärsyttää. Teidän asiakkaiden ja lukijoiden toiveet menivät kuitenkin edelle. Lupasinhan teille tämän postauksen!

Joskus työpäivät venyvät vähän liian pitkiksi ja saattaa käydä näin. Pitkiä päiviä ja viikonloputtomia viikkoja tasapainottaa mukavasti matkustelu, jolloin voin irtautua työstäni ihan eri tavalla.

Kiitos kaikille asiakkaille, olette ihania ja tärkeitä! Mahtavaa kun viimeisen vuoden aikana on saanut huomata, että teitä palaavia kanta-asiakkaitakin on jo niin paljon. Olen käsittämättömän kiitollinen.

Pian kevennetään. Julkaisen teille oman kevyemmän herkuttelu-reseptini. Kuullaan siis pian ♥ – Anni


Mitä muuta työpäivääni kuuluu? Lue osa 1 täältä.

Ihanaa viikonjatkoa!

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

15 Kommenttia

 1. Marjo sanoo:

  Ihana Anni! Kiitos että julkaisit tämän. Todella inhottavaa että joillekin on kateus iskenyt niin pahasti. Sellaiset ihmiset ovat niin keskeneräisia itsensä kanssa iästä riippumatta. Minusta on ainakin aivan upeaa että olet saanut ja jaksanut tehdä harrastuksesta työn! 🙂 Sinä inspiroit tosi paljon! Minä en oo sen jälkeen tilannut leipomisjuttuja muualta kun sinun verkkokaupan löysin. Siellä on kaikki mitä tarvitsen, niin suloisiakin juttuja ja mikä parasta saan ne nopeasti käsiini. Heh, hehkutankin joka kerta asiaa poikaystävälleni ??

  1. Marjo sanoo:

   Oispa aivan mahtavaa päästä leipomaan kanssasi. Oletko koskaan miettinyt pitäväsi leivontakurssia tai -päivää?:)

   1. Itseasiassa reilu vuosi sitten pidimme leivontakursseja, joissa olin mukana. Tällä hetkellä aika ei riitä kursseihin, mutta toivottavasti tulevaisuudessa <3 Ilmoittelen sitten heti kun on ajankohtaista!

  2. Kiitos Marjo. Kommenttisi lämmittää todella. Mietin aina sinua ja muita sinunlaisia kannustajia/lukijoita ja asiakkaita kun tulee vastoinkäymisiä tai pahaa mieltä 🙂 Teidän palautteen avulla on aina helppo jatkaa! Hihi <3 ihanaa kun muutkin hehkuttavat poikaystävilleen näitä leivontajuttuja! Oikein ihanaa kevättä sinulle Marjo <3

 2. Marjukka sanoo:

  Nää sun sivut on niin kivoja ja kuvat upeita ja reissut mielenkiintoisia , niin ja ohjeet, ei pelkästään kuvissa vaan myös on tullut kokeiltua, aivan ihania. ?
  Niin ja tuohon kateuteen, ne ihmiset eivät ole sun arvoisia, myrkyttävät vaan itseään, ja niin peri suomalaista. Mutta oikeat ihmiset pysyvät rinnalla kulkijana ja ovat aidosti iloisia kun jaat mukavia asioita elämästäsi. Kyllähän nyt jokainen tietää, jos haluaa, mikään ei tule ilmaiseksi vaan vaatii työtä. Mutta se että olet löytänyt työn mikä tuottaa paitsi iloa sulle myös muille, se voi olla jo liikaa. Mutta rinta rottingilla eteen päin. Ihanaa kevättä ja kiitos! ?

  1. Marjukka <3 Kiitos! Olen niin onnellinen, kun näin moni on rohkaissut ja tsempannut positiivisesti! Kommenttiasi oli ilo lukea. Ihanaa kevättä myös sinulle ja iloa elämään!

 3. Hei Anni!

  En kauheasti ehdi aina lukea, mutta ihastelen sinua.
  Aina niin ihania kuvia ja kiitän vielä tätäkin kautta, kun sinultakin olen saanut leivontaa liittyviä vinkkejä.

  Oli ihanaa lukea sinun työpäivistä ja kai se on ihan sama mikä ala, niin kateellisia riittää.. (ihan koiraharrastuspuolen yrittäjiltäkin kuullut, kuinka paljon kateutta on).

  Itsellä haave, että tulevaisuudessa ehtisin itsekin enemmän leipoa ja oppia uutta ?

  Olen sinua seurannut jo aika kauan, vaikka harvoin kommentoin.

  1. Meri muistan kyllä sinut ja olet aikasemmin kanssani leipomisjutuista jutellut jollain kanavalla 🙂 Kiitos kovasti kommentistasi ja kehuista 🙂 Tulipa hyvä mieli! Ihanaa kevättä ja leivonnan iloa!

 4. Ilona sanoo:

  Moikka Anni,

  Olipa mielenkiintoista lukea, mistä päiväsi koostuvat. Näin blogin lukijana sitä ei ollenkaan tule ajatelleeksi, kuinka paljon taustatyötä bloggailu vaatii, ja sinulla vielä verkkokauppoineen kaikkineen. Ihastuin itse alkujaan blogissasi upeisiin valokuviin ja raikkaaseen ulkoasuun. Jo pelkästään niistä tulee itselle heti inspis leipoa! Sinun blogisi on juuri se, johon aina palaan uudestaan, koska reseptit ovat poikkeuksetta olleet myös herkullisia 🙂 Kiitos tosi paljon! Myös verkkokaupastasi on pelkästään hyvää sanottavaa. Olen saanut sieltä aina ystävällistä ja joustavaa palvelua, ja saanut noudettua pakettini hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Negatiivisia ihmisiä tulee valitettavasti vastaan aina, mitä tahansa tekee. Älä anna niiden sammuttaa intoasi, joka huokuu blogistasi! Aurinkoista kevättä sinulle ja kovasti tsemppiä!

  1. Moi Ilona,

   Kiitos kommentistasi. On niin mukava lukea teidän lukijoiden ajatuksia postauksista. Hienoa, jos sain välitettyä näillä työpäiväpostauksilla sitä mihin kaikkeen minulla aikaa menee (sitä ei nimittäin ole ikinä tarpeeksi :D). Ihana kuulla tällaisia kehuja kuvista ja blogin ulkoasusta, kiitos! Ja vielä verkkokaupan asiakaspalvelustakin. Olet enemmän kuin tervetullut ostoksille koska tahansa <3 Oikein ihanaa kevättä myös sinulle! En lannistu 🙂

 5. Tiia sanoo:

  Olet uskaltanut lähteä toteuttamaan unelmiasi ja ottanut riskin ryhtymällä yrittäjäksi. Itse arvostan tosi isolla ihmisiä, jotka tekevät paljon töitä ja nauttivat tekemisestään, vaikka kaikki päivät eivät aina olisikaan ruusuilla tanssimista. Tuota asennetta tarvittaisiin Suomessa paljon enemmän! Kateus ja katkeruus on kurjaa ja lannistavaa; sillä ihmiset yrittävät vaan jakaa muille pahan olonsa tai huonon itsetuntonsa. Jätetään negatiiviset kommentit huomiotta ja toivotaan, että kaikki löytäisivät omat vahvuutensa ja pääsisivät irti muiden arvostelusta.

  Kiitokset hienosta ja raikkaasta blogistasi!

  1. Hei Tiia,

   Kiitos paljon mukavasta kommentista 🙂 On ollut suuri ilo lukea näitä positiivisia kommentteja ja samalla muistuu mieleen aina, että negatiivisia ihmisiä sekä kommentteja on kuitenkin vähemmän kuin positiivisia! Sanasi kannustavat minua jatkamaan samaan malliin. Toivon sinulle oikein aurinkosita kevättä ja tulevaa kesää.

   -Anni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *