Koristekurssi 24.10.2015 ja Arvonta Viini, ruoka & hyvä elämä messuille!

Unelmakakut.fi järjestää lokakuussa Viini, ruoka ja hyvä elämämessuilla kakunkoristelun work shoppeja messuvieraille. Minulla on suuri kunnia olla näiden lyhyiden sokemassaperuskurssien vetäjänä kyseisillä messuilla lauantaina 24 lokakuuta 2015.

Alla sokerimassakoristeiden kurssikuvaus kokonaisuudessaan, joka löytyy myös unelmakakut.fi verkkokaupasta, mistä voit ostaa oman lippusi. Kyseessä on peruskurssi, jolle voi osallistua kuka vain! Aikaisempaa kokemusta sokerimassan käsittelystä ei tarvita.

Osallistu syksyn herkullisimmalle kurssille messupäivän aikana!

Sokerimassakoristeiden lyhyellä peruskurssilla harjoitellaan käsittelemään sokerimassaa ja valmistamaan koristeita leivonnaisiin erilaisia koristeluvälineitä apuna käyttäen. Tule mukaan loihtimaan sokerimassasta päivänkakkaroita, petunioita ja ruusunterälehtiä messuhuuman lomassa. Valitse viidestä 30 minuutin kurssista itsellesi sopivin. Kaikki kukkien valmistukseen käytetyt  materiaalit ovat syötäviä. Kurssilla valmistamasi koristeet saat mukaan leivosrasiassa ja voit koristella niillä omat leivonnaisesi kotonasi. Kurssilla ei ole ikärajaa, joten myös lapset ovat tervetulleita harjoittelemaan koristeiden tekoa!
Kurssin hinta on 30€/hlö, joka sisältää kaikki tarvittavat raaka-aineet, kurssimateriaalin sekä sisäänpääsyn Viini, ruoka ja hyvä elämä tapahtumaan. Paikkana toimii luonnollisesti Messukeskus.
Kurssit:
1. Kurssi 10.30-11.00
2. Kurssi 11.30-12.00
3. Kurssi 13.30-14.00
4. Kurssi 14.30-15.00
5. Kurssi 16.30-17.00

Varaa oma kurssipaikkasi pian, sillä jokaiselle kurssille mahtuu vain 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Teemme mm. näitä kuvissa näkyviä kukkia eri väreissä.

Tiesithän että Viini, ruoka & hyvä elämä messuilla järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Kakunkoristelun SM-kisat, joihin alkukarsinta on juuri nyt käynnissä? Voit osallistua kilpailuun lähettämällä kuvan omasta upeasta kakustasi osoitteessa http://www.kakunkoristelunsm.fi/. Kilpailuun voi osallistua 30.9.2015 asti!

Alkukarsintojen perusteella valitaan kuusi finalistia, jotka pääsevät kilpailemaan Kakunkoristelun SM-tittelistä messuille sunnuntaina 25.10.2015! Paikalla on myös arvovaltainen mahtava tuomaristo!

Arvon tämän postauksen yhteydessä kaksi lippua tapahtumaan, jossa pääset fiilistelemään myös kakunkoristelun finaalia ystäväsi kanssa. Arvontaan voit osallistua alla olevasta linkistä 30.9 asti:

Voita liput Viini, ruoka & hyvä elämä tapahtumaan

Yhteistyössä: Unelmakakut.fi

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *