|

Ihanat Helpot Piirakat

Kaupallinen yhteistyö My Kitchen 

Sain My Kitchen -verkkokaupalta testattavaksi ranskalaisia Gobel piirakkavuokia. Tämä oli minulle mieleinen testi, koska rakastan erilaisia piirakoita, niin suolaisia kuin makeita. Itseasiassa suolaisia piirakoita voisin syödä lounaaksi vaikka joka päivä, jos aika riittäisi piirakoiden leipomiseen.

Mahtavaakin mahtavampi piirakka-aika tekee juuri tuloaan, nimittäin ainakin meillä leivotaan pian joulun tähteistä erilaisia piirakoita. Viime vuonna tein lohipiirakkaa, jonka jälkeen totesin, että ensi vuonna tähteitä on jäätävä enemmän, jotta saadaan isompi piirakka!


Ihanat Helpot Piirakat

Ihastuin näihin Gobelin vuokiin suunnattomasti. Piiraista tuli hyvin kauniita ja näyttäviä tarjoiltavia. Lisäksi vuoat ovat erittäin helppokäyttöisiä. Tässä teille hieman piirakkainspistä ja alla lisää juttua vuoista. Reseptit julkaisen myöhemmin ja jos kaipailette niitä aikaisemmin, niin laittakaa viestiä!

Ihanat Helpot Piirakat
Ihanat Helpot Piirakat

LAADUKKAAT PIIRAKKAVUOAT

Gobelin piirakkavuoat ovat teräksestä valmistettuja vuokia, joissa on kätevä irtopohja. Voit nostaa paistetun piirakan kauniisti ulos vuoasta heti paiston jälkeen. Vuoan materiaali estää piirakkapohjaa tarttumasta sen pintaan ja piirakka on helppo nostaa ulos vuoasta kokonaisena rikkomatta sitä.

Gobelilla on myös kätevä piirakan jäähdytysritilä, johon lämpimän piirakan voi nostaa jäähtymään paiston jälkeen. Valmis piirakka on kaunis ja piirakan reunat paistuvat aaltoilevaan perinteiseen piirakkatyyliin.

Piirakkavuokia on eri mallisia ja minä pääsin testaamaan kolmea erilaista vuokaa. Tein pyöreän omenapiirakan, suorakaiteen muotoisen fetapinaattipiirakan ja neliön mallisen lohipiirakan. Mikä parasta vuoat ovat helppokäyttöisiä ja piirakkataikina on myös helppo painella niihin. Itse aion ehdottomasti käyttää joulupyhistä jääneet kalat ja kinkut piirakoiden täytteeksi ja testailla näitä vuokia uudemman kerran!
Ihanat Helpot Piirakat
Lohipiirakka
Ihanat Helpot Piirakat
Omenapiirakka
Suosittelen lämpimästi vaihtamaan ainakin yhden perinteisistä piirakkavuoista näihin ranskalaisiin ihanuuksiin! Jos jotain huonoa pitää keksiä tämän testauksen tiimoilta, niin vaivaa nämä vuoat aiheuttavat sen verran, että ne ovat käsinpestäviä. Ei liian paha juttu kuitenkaan?

Lisää PIIRAKOITA löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *