Blogin 1-Vuotis Syntymäpäivät ja Arvonta

Nyt juhlitaan! 

Annin Uunissa blogi on täyttänyt vuoden! Sitä juhlitaan ihanalla perinteisellä kermakakulla. Kuvan marja-kermakakun reseptin julkaisen myöhemmin erillisessä postauksessa.Kun muistelen tätä vuotta taaksepäin, tuntuu huikealta. Mietin mitä olen puuhastellut ennen blogiharrastusta, koska nykyään se on tärkein harrastukseni, iloni ja päivän piristykseni. Olen saanut mahtavia kontakteja, uusia ystäviä ja oppinut niin paljon uutta niin leivonnasta, kuvaamisesta kuin sosiaalisesta mediastakin. Suurin kiitos blogini kehitykselle ja lukijakunnan kasvulle, kuuluu tietenkin lukijoille ja sen takia haluankin järjestää teille arvonnan.

Ohjeet arvontaan osallistumiseen: 
Arvonnalla kerätään tykkääjiä Annin Uunissa facebook sivustolle. Voit osallistua yhdellä tai kahdella arvalla.
1. ARPA Käyt tykkäämässä sivustosta ja jätä kommentti tämän postauksen alle. Ilmoita kommentissa nimesi ja sähköpostisi.
2. ARPAA Jos olet jo tykännyt Annin Uunissa sivustosta hanki tykkääjä (esim. ystäväsi) ja jätä kommentti tämän postauksen alle. Ilmoita kommentissa nimesi ja sähköpostisi.Mainitsethan kommentissa myös osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla.

Osallistua voi 15.10 asti ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti.Arvonnan voittaja saa valita itselleen palkinnon seuraavista kahdesta vaihtoehdosta:

Minidonitsipelti

Tämä donitsipelti on hyvin suosittu ja sai paljon huomiota tässä postauksessa, jossa minidonitseja paistettiin uunissa.

TAI

Leivontatuotteiden yllätyspaketti

Paketti sisältää erilaisia leivonta- ja koristeluvälineitä sekä tuotteita.Alla linkki Annin Uunissa Facebook-sivustolle.

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *