• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Värikkäät Confettikeksit (munaton)

Keksit ja cookies· Kevään juhlat

25 kesä

Värikkäät Confettikeksit (munaton) maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin. Nämä keksit tuovat väriä kahvipöytään ja ovat helppo valmistaa ilman kaulimista ja muotteja. Tarvitset vain kulhon, raaka-aineet ja lusikan.

Hanna-tädin pikkuleipiä muituttavia keksejä paistetaan noin 10 minuuttia ja ne säilyvät hyvinä leivoslaatikossa jopa yli viikon. Itse söisin vielä senkin jälkeen.

Muistathan, että keksejä voi myös aina pakastaa ja juhlia järjestellessä tämä onkin hyvä vinkki, koska kaikkea ei välttämättä kerkeä yhdessä urakassa leipoa.


Värikkäät Confettikeksit (munaton)

Ohje: (n. 45 kpl)

  • 100 g voita
  • 1 dl vispikermaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 tl vanilja-aromia
  • 2,75 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0,25 tl suolaa
  • 1 dl kirjavaa strösseliä tai nonparelleja
  1. Sulata voi kattilassa ja anna jäähtyä.
  2. Lisää kerma, sokeri ja vanilja-aromi sekoittaen.
  3. Sekoita loput kuivat aineet keskenään ja lisää voiseokseen.
  4. Kääntele lopuksi joukkoon suurin osa strösseleistä tai nonparelleistä.
  5. Pyörittele taikinasta lusikalla palloja.
  6. Paina taikinapallerot leivinpaperilla vuoratulle pellille, muotoile halutessasi.
  7. Paina loput strösselit keksin pintaan ja jätä tämä puoli ylöspäin.
  8. Paista keksejä uunin keskitasolla, leivinpaperin päällä 200 asteessa noin 10 minuuttia.
  9. Nosta keksit ritilälle jäähtymään kun ne ovat saaneet hetken olla pellillä jäähtymässä.
Värikkäät Confettikeksit (munaton)
Värikkäät Confettikeksit (munaton)

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Instagram

Pinterest

4 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Kesäinen pieni nakukakku mansikoilla
Seuraava artikkeli: Valkopapukakku Kesän Marjoilla – Terveellisempi ja gluteeniton sokerikakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Ms. P. sanoo

    8.4.2016 09:10

    Vasta tänään löysin sun blogin ja ihastuminen taphtui välittömästi 😀 Nämä ovat lasten synttäreille juuri täydellisiä!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      8.4.2016 10:05

      Ihana kommnetti! Kiitos 🙂 Mahtavaa kun löysit sivuilleni, toivottavasti saat pljon inspiraatiota! Aurinkoista kevättä!

      Vastaa
  2. Nappie sanoo

    9.12.2020 22:44

    Hei!
    Pystyykö näitä muotoilemaan piparin tavoin? Yksisarvismuotti kaipaisi juuri tälläistä sateenkaarirakeista keksiohjetta 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      10.12.2020 09:57

      Kyllä uskon, että voi, mutta nyt en mene 100% takuuseen, koska ohje on hyvin vanha, eikä ole taikinan koostumus tuoreessa muistissa.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios