Ravintolapäivän Tunnelmaa

Eilen oli vuoden toinen Ravintolapäivä ja minun sekä mieheni kolmas kerta, kun osallistuimme tähän ruokakarnevaaliin, joka perustettiin Suomessa vuonna 2011. Nykyään Ravintolapäivä on maailman suurin ruokatapahtuma ja se järjestetään neljä kertaa vuodessa kolmen kuukauden välein. Ei ihme, että ravintolapäivä on niin suosittu. Olet itse ollut asiakkaana muutaman kerran ja nyt viime kerrat ravintoloitsijana. Kummassakin roolissa päivä on täynnä iloa ja yhteisöllisyyttä. Myös yritykset ovat alkaneet tukea päivää sponsoroimalla ravintoloitsijoita.

Onnekkaina voitimme kilpailun, jonka Skanska järjesti ravintolapäivään osallistuville ravintoloitsijoille. Palkintona saimme käyttöömme Skanskan uudet ja vielä tyhjät toimistotilat Kauniaisissa. Myös Arla Ingman ilmoitti sosiaalisessa mediassa tukevansa ravintoloitsijoita lahjoittamalla tuotteitaan päivän ajaksi. Arla toimittikin kotiimme kylmälaukun maitotuotteita.

Meille eilinen Ravintolapäivä oli taas menestys, pienestä sateesta huolimatta. Menestyksellä tarkoitan koko päivän tunnelmaa: iloisia ja tyytyväisiä asiakkaita, joita saimme palvella ja jotka piipahtivat ravintolassamme hakemassa leivoksia kotiin tai jäivät nauttimaan kakkukahvit auringon pilkahtaessa pilven takaa.
Haluamme yhdessä kiittää meidän ravintolan sponsoreita ja ensisijassa teitä ihania asiakkaita. Nähdään taas elokuussa!
Tässä vielä tunnelmia eiliseltä:
Mukavaa sunnuntaipäivää 🙂

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *