• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Parhaat Vadelmamuffinit 30 minuutissa

Muffinssit

23 touko
Parhaat Vadelmamuffinit 30 minuutissa

Yllätysvieraita tulossa? Hihat ylös ja jauhot, munat sekä viime kesän marjat pakkasesta esille. Nämä Parhaat Vadelmamuffinit 30 minuutissa valmistat nimittäin hetkessä.

Löydät blogistani samalla ohjeella mustikka, -mansikka ja -puolukkamuffini -ohjeet eli tähän taikinaan sopii marja kuin marja. Ei aikaa vievää vaahdottamista tai vatkaamista. Ei myöskääb turhaa tiskiä! Sekoitat vain ohjeen aineet keskenään ja paistat ihanan mehevät muffinit kuohkeiksi uunissa.

Muffinipelti tekee näistä herkuista kuohkeita ja korkeita. Pelkässä paperisessa vuoassa leivuttuna muffineista tulee lättäniä, joten suosittelen investoimaan muffinivuokaan. Se on todella monikäyttöinen. Teet sillä myös annoskokoiset minimunakkaat bebe-leivoksien pohjat ja paljon muuta.

Leivon näitä vadelmamuffineja melkein aina brunssin makeaksi tarjottavaksi, juuri ohjeen helppouden takia. Välillä vaihdan marjan puolukkaan tai mustikkaan, mitä kaapista ikinä löytyykään.


Parhaat Vadelmamuffinit 30 minuutissa

Ohje: (12 kpl tai 24 minikokoista)

  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 1,5 tl vaniljasokeria
  • 0,5 rkl leivinjauhoa
  • ripaus suolaa
  • 100 g voita
  • 1,5 dl jogurttirahkaa tai jogurttia
  • 2 munaa
  • 2 dl vadelmia (pakaste tai tuore)
  1. Sulata voi ja anna jäähtyä.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
  3. Sekoita sulatettu voi, jogurtti ja munat keskenään toisessa kulhossa.
  4. Yhdistä voimunaseos ja jauhoseos.
  5. Sekoita taikina tasaiseksi kuitenkaan vatkaamatta sitä.
  6. Kääntele lopuksi vadelmat taikinaan  nuolimella.
  7. Asettele paperiset vuoat muffinipellille ja jaa taikina vuokiin.
  8. Muista jättää kohoamisvaraa.
  9. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
  10. Tarkista kypsyys puutikulla.
  11. Anna muffinien jäähtyä hieman ritilällä, mutta nauti hiukan lämpimänä. Nam!

Vinkki! Tee vadelmamuffineista gluteenittomia vaihtamalla jauhot kaurajauhoihin ja lisäämällä taikinaan 1 tl psylliumia! 

Parhaat Vadelmamuffinit 30 minuutissa
Katso myös resepti ihanimpiin mustikkamuffineihin linkistä alta
Parhaat Mustikkamuffinit
♥ Anni

Katso muut helpot Muffinssiohjeet!

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

13 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Macarons -leivokset kesän juhliin pastellin väreissä
Seuraava artikkeli: Kukkakakku ja muita herkkuja kevätjuhliin »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Leipoo sukkasillaan sanoo

    23.5.2015 18:10

    Nam, on kyllä herkullisen ja mehukkaan näköisiä 🙂 Muffinssit näyttävät tosi hyvältä valkoisissa vuoissa, kun valmis taikina kuultaa kauniisti läpi.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.5.2015 05:01

      Kiitos 🙂 olen samaa mieltä, yksinkertainen valkoinen vuoka tuo tämän leivonnaisen oikeuksiinsa!

      Vastaa
  2. Sonjaa sanoo

    14.2.2016 10:07

    Kiitos! Laitampa tämän muistiin. Vatkain ei oo vielä kulkeutunut tänne uuteen kotiin ja vadelmia löytyy pakkasesta ?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      14.2.2016 10:20

      Jee kiva kuulla! Teen tällä reseptillä itse todella usein muffineja aamuksi ja jos tulee yllärivieraita. Kun reseptin on muutamaan kertaan tehnyt, niin ei varmana kestä kauempaa kuin 30 min 🙂

      Vastaa
  3. Merja sanoo

    8.11.2017 13:12

    No nyt löytyi helppo ja hyvä ohje. Vähensin hieman sokeria ja korvasin osan vehnäjauhoista grahamjauhoilla. Hyviä tuli!

    Vastaa
    • Anni sanoo

      8.11.2017 13:20

      Kiitos kommentistasi Merja 🙂 Kiva kuulla, että sovelsit! Täytyy koittaa itsekin! Ihanaa viikon jatkoa!

      Vastaa
  4. Sari sanoo

    13.5.2019 16:44

    Hei, Millä tämän 1,5 dl jogurttirahkaa tai jogurttia voisi korvata, kun perheessä on maitoproteeni sekä soija allerginen.

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      16.5.2019 21:59

      Hei Sari, sopiiko kauratuotteet? Esim kauramaito?

      Vastaa
  5. eliiska sanoo

    28.5.2019 21:30

    Tämä on ehdoton luottoresepti ja hyvin on toiminut erilaisilla muokkauksilla ja erikokoisina. Suklaa, mustikka, vadelma, valkosuklaa-mustikka, sitruuna, marianne, raparperi, punaherukka, mustikka-vadelma, ja monta muuta… Ja muutama eri kuorrute kaveriksi matkan varrella ja välillä ilman.

    Tänään tuli kokeiltua maidottomana versiona sitruunamuffineita: sulatetun voin korvasin Keijun juoksevalla kasvirasvalla (100g) ja jogurtin Yosan luomusitruunakauravälipalalla (150g) ja lisäsin sitruunamehua noin 2 rkl. Niistä tuli mukavan meheviä ja kuohkeita.

    Seuraavalla kerralla ehkä lisäyksenä jotain marjaa taikinaan tai valmiina hiukan jotain hilloa, marmeladia tai lemon curdia… Ja pitää taas tehdä lisää muitakin kokeiluja. ^^

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      29.5.2019 06:55

      Hei Eliiska,

      kiva kuulla, että pidät oh ohjeesta ja olet onnistuneesti myös muokannut sitä. Kuulostaa herkulliselta jokainen vaihtoehto!

      Oikein ihanaa kesää sinulle!

      Vastaa
      • Heni sanoo

        14.4.2020 00:27

        Oli todella helppo ja varmasti onnistunut lopputulos! Puoleen taikinaan vadelmia, toiseen mustikoita niin on valinnan varaa eikä tule liikaa herkuteltavaa kun tulee yhteensä sen 12kpl

        Vastaa
  6. Maria sanoo

    1.4.2022 17:53

    Mistä johtuu, että voi, muna ja jogurttiseos meni aivan kokkareiseksi? Mielestäni voi oli kuitenkin jo jäähtynyt ja kaikki aineet olivat tuoreita. En uskaltanut käyttää seosta leivontaa..

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      2.4.2022 13:29

      Kyllä kuulostaa siltä että voi olisi ollut vielä lämmintä – jos kaikki muut olivat jääkaappikylmiä niin näin käy myös voin kanssa, koska voi kovettuu kylmässä. Harmi juttu.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Hei ihana! 🖤 Perustin leivontablogini 2013, kun kaipasin luovaa tekemistä analyyttisen päivätyöni rinnalle. Opettelin leipomaan kakkuja, kuvaamaan ja kirjoittamaan. Parin vuoden kuluttua harrastuksesta tuli työ. Nykyään keskityn sesonkeihin, kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, herkkumatkoihin, juhliin, ravintoloihin ja oman elämäni herkullisiin hetkiin.

Somesta löydät minut @anninuunissa.

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios