• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Ihanan helppo Nutellakääretorttu

Kääretorttu

6 helmi

Ihanan helppo Nutellakääretorttu

Kääretorttu – jokainen meistä on tehnyt sen jo kotitaloustunnilla. 90-luvun lapset muistavat sen myös hyvin kahvipöydästä. Tämä retroherkku tekee uuden aluevaltauksen tänä keväänä. Itse en ole lapsuuden jälkeen montaa kääretorttua leiponut – no tänä vuonna se asia muuttuu.

Kääretortun leipominen on yksinkertaista ja helppoa. Kääretortun onnistuminen vaatii vain pari muistettavaa juttua: 1. vatkaa munat ja sokeri kunnolla, lyhyt paisto, kääriminen lämpimänä, jotta torttupohja ei mene rikki. Täyte voi olla mitä vaan – päädyin itse tässä ohjeessa erittäin helppoon, mutta sitäkin herkullisempaan täytteeseen: Nutella. Ihanan helppo nutellakääretorttu ei petä, tämä oli todellakin suussa sulavaa ja jopa avomieheni, joka väittää ettei nutellasta pahemmin pidä ahmi nutellakääretorttupalat hetkessä! Puolitin normaalikääretorttutaikinan ja tein sen uunivuokaan. Ei hätää – tällä ohjeella teet nutellakääretortun pellille ainoastaan tuplaamalla ohjeen! Mikä parasta saat tuplamäärän tätä herkkua!


Ihanan helppo Nutellakääretorttu

Ohje (noin 8 palaa)

  • 2 kanamunaa
  • 0.75 dl sokeria
  • 1.5 rkl vehnäjauhoja
  • 1.5 rkl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhoa
  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita kaikki jauhot keskenään toisessa kulhossa.
  4. Lisää jauhoseos siivilän läpi takinaan käännellen nuolijalla varovasti.
  5. Laita neliskulmaisen (koko noin 38x26cm) vuoan pohjalle leivinpaperi.
  6. Voitele myös vuoan reunat sekä paperin pinta – välttääksesi taikinan kiinnittymisen.
  7. Kaada taikina vuokaan – tasoita ja paista kääretorttua noin 7 minuuttia uunin keskitasolla.
  8. Nosta pelti jäähtymään uunista hetkeksi – leikkaa veitsellä raunat tasaisiksi jos tarpeen.
  9. Nosta kääretorttupohja leivinpaperin avulla ulos vuoasta ja kääri rullalle vielä hiukan lämpimänä.
  10. Kun kääretorttupohja tekeytyy kääreenä ja jäähtyy – valmista täyte.

Vinkki! Jos sinulla ei ole sopivaa uunivuokaa tuplaa taikinan ohje ja kaada taikina uunipellille! Lämpimän kääretortun kääriminen ennen täyttöä helpottaa itse käärimistä ja tällä tavoin kääretorttupohja ei rikkoonnu käärittäessä yhtä helposti. 

Täyte

  • 2 dl nutellaa
  • 2 dl vispikerma
  • 1-2 rkl kaakaojauhetta
  1. Vispaa kerma löysäksi vaahdoksi – lisää 1 dl nutellaa ja vatkaa sekaan, kunnes kerma on jäykkää. Avaa kääretorttu auki ja levitä 1 dl nutellaa kääretortun päälle palettiveitsellä.
  2. Lisää nutellakerma ja levitä se tasaisesti nutella kerroksen päälle palettiveistä.
  3. Kääri torttu napakaksi rullaksi, niin että sama jää tortun alle. Kääri torttu kelmuun ja laita jääkaappiin tekeytymään yön yli tai muutamaksi tunniksi.
  4. Ota kääretorttu jääkaapista, leikkaa päät kauniiksi ja laita tarjoilu astialle.
  5. Sihtaa kaakaojauhetta tortun päälle ennen tarjoilua.

Lisää kääretorttuja löydät täältä.

Seuraatko jo herkkujani somessa?

Facebook

Pinterest

Instagram

10 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Runebergintortun eri muodot!
Seuraava artikkeli: Hattara-Marengit Ystävälle »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Jack Bauer sanoo

    17.2.2017 16:14

    Tämä on kyllä niin järjettömän hyvän näköistä kääretorttua! Minusta taas tuntuu etten leivokaan välillä muuta kuin kääretorttuja. Voisin vaikka perustaa oman kääretorttuihin erikoistuneen blogin XD

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      17.2.2017 16:52

      Ei oo totta! Tämä oli minun elämäni kolmas kääretorttu. Itseasiassa olen vasta lähiaikoina testaillut käärisreseptejä enemmän. Oletko kokeillut ikinä kääretorttupohjaa, johon tulee voita? Ja miksi kääretorttutaikina repeää välillä herkästi? 😀 Jouduit heti kysymysten kohteeksi!

      Vastaa
    • Jack Bauer sanoo

      17.2.2017 17:55

      Miten voi olla mahdollista, että vasta kolmas! :O Voin sanoa, että minun kolmas kääretorttu ei näyttänyt aivan hyvältä XD

      En ole ikinä kokeillut kääretorttua, johon tulisi voita. Itse asiassa en ole koskaan törmännytkään sellaiseen versioon. Täytekakkupohjaan laitoin aikoinaan 10 g voita per muna, mutta nykyään teen aina 70 % ohjeella sokerikakkupohjat. Voisi kuvitella, että voi ei ainakaan tee pohjasta helpommin rullatavaa, vaan repeytymisriski kasvaisi. Tämä siis täysin oma luulo 😀

      Kääretortun repeilyyn on varmasti monta eri syytä. Tässä muutamia omiin kokemuksiin perustuvaa huomiota.

      1. Paistölämpötila- ja aika. Liian matalassa lämmössä ja pitkään paistettu pohja kuivahtaa, mikä tietysti tekee siitä helposti murenevaa. Monesti ohjeissa käsketään käärimään pohja liinan sisään ja ties mitä. Itse en koskaan tee tätä temppua enkä edes rullaa vaan annan olla pellillä, tosin täytän tortun melko heti paiston jälkeen, heti kun se on jäähtynyt.

      2. Jauhojen määrä taikinassa. Jos laittaa liikaa jauhoja, niin silloin koostumuksesta tulee helposti repeytyvää. Laitan aina suurimman osan perunajauhoja ja pikkaisen vehnäjauhoja. Jostain syystä kun sekaan laittaa ripauksen vehnäjauhoja, niin jauhot sekoittuu taikinaan paremmin. Tämä voi kyllä olla myös minun omaa taikauskoa. Mutta pari kertaa on jäänyt kökkäreiseksi, kun olen käyttänyt pelkkää perunajauhoa.

      3. Paksuus. Pohjan paksuudella on myös vaikutusta rullautuvuuteen. Ei saa olla liian littana tai paksu vaan sopiva. Tämä on kyllä yhtä ärsyttävä vastaus, ku että sulle sanotaan, että tuo kaupasta jotain hyvää. Tässäkin pätee samat lainalaisuudet, pohja pitää vaan tuntea, että onnistuu. XD Aina ei toki voi onnistua, vaikka olisi tehnyt miljoona kääretorttua.

      Huh, tästä tuli pidempi kirjoitus kuin yksikään mun blogiteksti, mutta toivottavasti edes jostain kohtaa sai jotain irti 😀

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.2.2017 07:34

      Ihanaa aiheeseen paneutumista! <3 Kiitos. Olen muuten jäänyt ennenkin kiinni siitä, että olen tehnyt vain kerran tai toisen jotain "helppoa" perinneleivonnaista, joten tämä ei ole ihme.

      En itsekään ollut voi-kääriksistä kuullut ennen kuin tutustuin jenkkien jelly roll tai swiss roll resepteihin. Laittavat niihin öljyä sun muuta outoa. Yleensä tällaisissa voiresepteissä oli joku värillinen kuvio kääristaikinassa, joten se alkoi kiinnostaa.

      1. Löysin ihanteellisen itselle: 200 astetta ja 8 min jos tekee pellillisen. Täytyy käydä kurkkimassa vielä sinun reseptit.

      2. Tätä testaan. Olen nyt laittanut puolet ja puolet.

      3. Haha tää on paras. Etsin siis sitä "täydellistä paksuutta". Ärsyttäviä kuvia tuolla googlen maailmassa ihanista pulleista kääriksistä. Mistähän ne on tehty 😉

      Yksi kysymys vielä olisi. Miten välttää se ettei kääretorttu kiinnity paistattaessa leivinpaperiin? Voitelu? Vuokaspray? Muita vinkkejä. Kylmä pyyhe ei toiminut kun kiinni oli jämähtänyt 😀

      Vastaa
    • Jack Bauer sanoo

      18.2.2017 13:03

      Tämä onkin hyvä kysymys. Leivinpaperiin jää aina vähän taikinaa, mutta itsellä on lähtenyt suht hyvin, kun melko pian pian uunista ottamisen jäkeen liu'utan pohjan pois pelliltä ja odotan, että vähän jäähtyy. Sitten siivilöin tomusokeria pohjan pinnalle, otan leivinpaperia, laitan sen pohjan päälle, siihen päälle leikkuulauta. Sen jälkeen kippaan ylösalaisin ja pohja on valmiina täyttöön. En tykkää sokerikiteistä kääretortun pinnalla ja siksi olen siirtynyt tomusokerin käyttöön.

      Suurempi ongelma minulle on ollut paistopinta. Siihenhän jää sellainen ohut kerros, joka lähtee vetämällä pois. Sen voi kyllä antaa olla siinä mutta, jos kääretortun kuorruttaa, niin se on jonkin sortin ongelma. Se ohut kerros ikään kuin toimii jonkinlaisena väliaineena (vähän kuin olis syötävä kelmu välissä). Tarkoittaa sitä, että kuorrutus ei ikään kuin ole kunnolla kiinni pinnassa, vaan se lähtee todella herkästi pinnalta irti, kun kääretorttua leikkaa. Tosi vaikea muun muassa leikata annospaloja, kun kuorrute alkaa heti leikkaamisen jälkeen elää omaa elämäänsä. Vähän vaikea selittää, mutta sen näkee parhaiten, kun kokeilee 🙂

      Ei tämä kääretortun leipominen loppupeleissä niin helppoa olekaan, kun alkaa näitä haastekohtia miettimään. 🙂

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      18.2.2017 15:42

      Jälleen kerran hyviä vinkkejä 🙂 Yksi vinkki sinulle. Itse oon tehnyt nyt, niin että jätän sen paistopinnan alle eli siitä tulee se pinta mihin täyte levitetään. Tällöin pitää siis ensin kipata kääris toiselle paperille – vetää paistoleivinpaperi pois ja kääntää vielä kerran. Onkohan tästä apua? 🙂

      Ja olen täysin samaa mieltä! Ei tämä niin helppoa olekaan! 😀

      Vastaa
    • Jack Bauer sanoo

      18.2.2017 17:32

      Ei oo totta, noinhan se ongelma ratkeaa! Nyt kyllä tunnen itseni tosi tyhmäksi, kun ei ole käynyt mielessäkään kääriä noin päin. :O Ostin varalta Nutellaakin, kun tämä näyttää vaan niin hyvältä. Pitäisköhän kokeeksi sipaista vielä pinnallekin jonkinlainen Nutellakuorrutus, niin pääsisi testaamaan vinkkiä heti käytännössä 😀

      Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      19.2.2017 17:34

      Nää on näitä 😉 Mä itseasiassa nappasin vinkin jostain ohjeesta. Sitä ennen en ollut itsekään tajunnut 😀 Oi pinnalle nutellaa nam!

      Vastaa
  2. Jack Bauer sanoo

    27.2.2017 17:00

    Noniin, minäpä sitten testasin tätä. 🙂

    Pohja ei onnistunut kovinkaan mallikkaasti itselläni. 🙁 Kaikki näytti vielä hyvältä uunista oton jälkeen, mutta sitten tapahtui lässähdys. Tein ohjeen 1,5 kertaisena eli kolmella munalla, millä teen aina pikku-uunipellille kääretortut. Törmäsin myös ekaa kertaa tuohon leivinpaperin tarraamiseen pohjaan. Uskon lässähtämisen ja tarraamisen syyn olevan siinä, että taikinaan tulee tosi vähän jauhoja. Yhteensä laitoin 25 g perunajauhoja ja 20 g vehnäjauhoja. Normaalisti käytän vähintään 70 g jauhoja 3 munaa kohden ja sokeria on se 100 g mitä tässäkin ohjeessa. Vuoan koko oli 23 cm * 33 cm eli pienempi kuin sinulla tässä 2 munan ohjeessa. Tein toisen pohjan sitten perään 70 g jauhoja ja täytin sen nutellalla ja nutellavaahdolla. Oli tosi hyvää! 🙂 Hieman lätsähtaneeseen pohjaan laitoin vaan hilloa ja kermavaahtoa väliin ja hyvää oli sekin.! 🙂 Kokeilin myös kääntökikkaa ja sehän toimi! 🙂

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      28.2.2017 04:58

      Oi voi! :O Tein tosiaan tämän pienelle uunipellille joten puolitin ns. normi kääristaikinan johon tulee 4 kananmunaa. Olisinkohan tässä reseptissä konsultoinut äitiäni joka sanoi että "ennen vanhaan" jauhot mitattiin lusikoilla. Tämä minulla itseasiassa vielä onnistui kun ei ollut vielä ne toiset yritykset mitä tein ja kyselin sinulta. Niihin tein eri pohjan. Pian tulossa uusi resepti blogiin tummasta kääriksestä. Siinä pohjan ohje enemmän samantyyppinen kuin sinulla. Voi hami kuulla ettei onnistunut 🙁 Mutta hyvä, että sen pystyi silti syödä 😛 Kääntökikka on paras 😉 Ja hei laitan nykyään aina vähän vuokasprayta leivinpaperille ettei varmasti jää kiinni!

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi ravintolat Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

  • Tietosuojalauseke
Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhlii Savonlinna 🥲 Ensimmäinen kosketus Opperajuhliin jätti lähtemättömän vaikutuksen. Moni herkistyi oopperasta kolmen vuoden tauon jälkeen. Itse jäin janoamaan lisää, toivottavasti tästä tulee jokavuotinen perinne 💋 

Uudistetun Aidan ensi-ilta Savonlinnassa oli kuuma, täynnä tunteita ja hyvää seuraa. Illan päätteeksi pulahdimme järveen. Peilityyni vesi oli kuin linnunmaitoa, taivas kun maalaus 🥲 Täydellinen kesä-ilta, jota muistelen vielä pitkään.

Kiitos kutsusta ja mielettömästä elämyksestä @mellakkahelsinki & @savonlinnanoopperajuhlat 🙏🏻 *pr-matka- liput oopperaan saatu #savonlinnaoopperajuhlat #aida
Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan tei Kotimaiset Mansikat 🍓🫶🏻 Huomenna jaan teille iiiiiihanan mansikkakakun, jota ette voi vastustaa! 

Meillä on lapsivapaa perjantai ja suunnataan nyt kohti Savonlinnaa sekä oopperajuhlia! Ihanaa viikonloppua 💋
Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkaka Strawberries & Cream 🍓 Kesän ihanin mansikkakakku ❤️ löytyy aukeamaltani uusimmasta @unelmientalojakoti -lehdestä 🌸

📷 @satu_nystrom kuvasi ja pääsin itse taas käsimalliksi 👌🏻
Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa kauppahalli Kesäilta Kakolassa 🥂 Turku-pullaa  kauppahallissa, tarinoita ja kummituksia Turun-linnassa sekä Turun paras skagen ❤️ Kaikki tämä ja muut kesävinkit Turkuun löytyvät nyt blogin puolelta 👆🏻 linkki profiilissa #anninmatkat (Blogipostaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä @visitturku kanssa 🫶🏻)
Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen Mökkiruokaa 🍓 Tässä 6 x meidän juhannuksen suurinta herkkua: 

MANSIKAT
APEROL SPRITZ
UUDET PERUNAT, SKAGEN & LOHI
MELONI-FETASALAATTI
RAPARPERI-MURUPIIRAKKA
VOHVELIT

Mitä teillä herkuteltiin?
Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan tä Juhannusvinkeille ei näy loppua! 🌸 Vaivaan täällä pizzataikinaa ja leivon raparperipiirakkaa mökille. Samalla tulin vinkkaamaan teille, että paljon kyselty RAPARPERIJÄÄDYKE, löytyy nyt blogin puolelta. Teen ehtii vielä tehdä tänään pakkaseen. Koristeluun syötäviä kukkia luonnosta 🌱💗 Linkki ohjeeseen profiilissa 👆🏻 #anninuunissa
Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin Vegaaninen Skagen 🫶🏻 OHJE alla 👇🏻Niin hyvää, ettei sitä melkein usko todeksi ja tarjoiluehdotus sai inspiraationsa mätidipistä 🧡

OHJE

1 pkt maustamatonta tofua 
½ luomu sitruunankuori 
2-3 rkl sitruunanmehua 
½ tl mustapippuria myllystä 
½ tl sormisuolaa 
1 kesäpunasipuli 
3 rkl tilliä 
1 ½ dl veg. majoneesia 
3 rkl kasvipohjaista ranskankermaa 
4 rkl punaista merilevämätiä (cavi-art) 
 1 pussi maalaissipsejä

Valuta ja kuivaa tofu. Leikkaa pieneksi tai murusta. Raasta sitruunan kuori ja purista sitruunamehu sekaan. Mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla. 
Hienonna sipuli sekä tilli. Sekoita majoneesin, ranskankerman sekä merilevämädin kanssa. 
Yhdistä seokset ja kääntele tasaiseksi. Laita maustumaan jääkaappiin 30 minuutiksi. Nostele tarjolle ja koristele skagen merilevämädillä, sipulilla ja sipseillä. 

 #anninuunissa #skagen
Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhann Linkitin teille stoorien puolelle ihanimmat juhannuskakut ja muut ohjeet 🍓 Huomenna tulossa vielä yksi tajunnan räjäyttävä HELPPO raparperikakku-ohje sekä video 🌱 Karusellin viimeisenä pieni teaseri 🔥
TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkulli TGIF 🧀🥂 Sen kunniaksi viinivinkki & herkullisten (antipasti) juustopalleroiden ohje 👇🏻

OHJE

150 g tuorejuustoa
1 dl raastettua parmesaania
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja pienenä paloina
0,5 dl pieniä kapriksia tai hienonnettua oliivia
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl sipulijauhetta
1 dl rouhittua pistaasipähkinärouhetta (tai muu pähkinärouhe)

Mittaa kaikki aineet (paitsi pähkinärouhe) kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Pyörittele tahnasta käsin palloja.
Kierittele pallot pistaasirouheessa.

Nautiskele ihanan Le Contesse Prosecco Rosén kanssa 🌸 Ihanaa viikonloppua!
Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. I Syreenit 💜 Pyyhkäise ja katso seuraava kuva. Ihanan syreenisokerin ohje alla 👇🏻Herkuttele vaikka muurinpohjalettujen päällä Juhannuksena 🌸

SYREENISOKERI

2 dl syreenin kukkia
2 dl sokeria

Kerää syreenin oksia maljakkoon omalta pihalta tai luonnosta.
Nypi kukat tertuista talouspaperin päälle, jotta ötökät poistuvat kukista.
Huuhtele kukat kunnolla ja nosta ne kuivumaan talouspaperin päälle.
Mittaa sokeria ja kukkia vuorotellen puhtaaseen kannelliseen lasipurkkiin. Sekoita ja jätä kansi auki.
Sekoittele sokeria vielä parin päivän ajan. Kun kukat näyttävät kuivahtaneen sokerin sekaan voit sulkea kannen. Voit myös tässä vaiheessa siivilöidä sokerin halutessasi.

SÄILYVYYS: Syreenisokeri säilytetään ja se säilyy yhtä pitkään kuin tavallinen sokeri.
Seuraa Instagramissa
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2022 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios