• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Aromikas Kirsikkahillo

Täytteet ja kuorrutukset

24 kesä

Aromikas Kirsikkahillo

Keittelin viime viikolla ihanan tummista ja mehevistä kirsikoista hilloa. Rakastan itse kirsikoita yli kaiken ja syön ne yleensä ihan sellaisenaan. Tällä kertaa inspiroiduin herkuttelun lomassa keittelemään hilloa, kun muistin, että yksi teistä lukijoista toivoi jo aikaa sitten enemmän kirsikkareseptejä tänne blogin puolelle. Vastaan nyt vihdoin tähän toiveeseen tällä ohjeella ja lupaan, että lisää on tulossa.

Kirsikkahillo on hienostunutta, aromikasta ja moneen herkkuun sopivaa. Seuraava vinkki voi vähän naurattaa, juurihan juhlimme keskikesää. Mutta ihan tosi, voit keittää hillon jo joululahjaksi ystävälle. Briejuusto ja kirsikkahillo sopivat nimittäin täydellisesti yhteen kylminä ja pimeinä talvi-iltoina. Jätetään kuitenkin talven muistelu tähän. Ihanaa kirsikkahilloa voit laittaa myös macaron-leivosten väliin tai kakun, sokerikeksien tai kääretortun täytteeksi.

Ihan yksinkertaisuudessaan minä laitan kirsikkahilloa nyt kesällä myös lettujen päälle, ahh tai vaniljajäätelön vierelle. Mieheni ei pidä kirsikoista kovasti, eikä meinannut maistaa edes tätä hilloa. Meillähän muuten maistetaan aina kaikkea 😉 ja hillo yllättäen olikin herkullista – myös hänen makuunsa sopivaa. Jos jotain negatiivista tästä reseptistä löydän, oli se noiden kivien poistaminen! Instagramin puolella sain kuitenkin mahtavia vinkkejä: Paina pillillä kivi ulos näppärästi ♥ Testattu ja toimii.


Aromikas Kirsikkahillo

Ohje:

  • 2 litraa kirsikoita
  • 4 dl hillosokeria
  • 2 rkl vettä
  • puolikkaan limen mehu
  • vaniljatangon siemenet
  • ripaus suolaa
  1. Pese ja poista kirsikoista kivet pillin avulla painamalla.
  2. Yhdistä kirsikat, hillosokeri ja vesi kattilassa.
  3. Keitä noin 15 minuuttia. Kuori vaalea vaahto pinnalta.
  4. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet kattilaan.
  5. Purista limen mehu ja lisää ripaus suolaa hillon sekaan.
  6. Sekoita ja anna jäähtyä.
  7. Purkita hillo puhtaisiin purkkeihin- saat tästä reseptistä kaksi 250 g hillopurkkia.

Vinkki! Mausta hillo makusi mukaan myös kanelilla ja kardemummalla! 


Löydät verkkokaupastani hillopurkkeja ja etikettejä. Tutustu valikoimaan täällä.

Katso muita hilloreseptejäni Hillo-kategoriasta.

Seuraathan herkkujani ja muita juttuja myös

 Instagramissa ja Facebookissa?

2 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Herkullista Juhannusta ja pikaiset kuulumiset
Seuraava artikkeli: Valloittava Lettukakku »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Pekka Karhu sanoo

    23.8.2022 18:54

    Onkohan veden määrä oikea?

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      24.8.2022 12:53

      Ihan oikein on 🙂 Lisää saa toki laittaa oman maun mukaan.

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios