• Etusivu
  • Media ja Yhteistyöt
    • Yhteistyöt
  • Anni
  • Arkisto
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube

Annin Uunissa

  • Kakut
    • Kakkupohjat
    • Täytteet ja kuorrutukset
    • Koristeet
    • Tekniikat
    • Täytekakut
    • Kreemikakut
    • Sokerimassakakut
    • Juustokakut
    • Kuivakakut
    • Suklaakakut
    • Voileipäkakut
  • Pikkumakeat
    • Makeat piirakat
    • Donitsit
    • Brownie
    • Leivokset
    • Karkit
    • Keksit ja cookies
    • Kuppikakut
    • Kääretorttu
    • Macarons
    • Marengit
    • Muffinssit
    • Tartaletit
    • Pullat
  • Juhlat
    • Häähumua
    • Runebergin Tortut
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Vappu
    • Äitienpäivä
    • Kevään juhlat
    • Juhannus
    • Halloween
    • Isänpäivä
    • Itsenäisyyspäivä
    • Joulu
    • Uusivuosi
  • Suolaiset
    • Brunssi
    • Suolaiset piirakat
    • Leivät
    • Pataleipä
    • Pizza
    • Sämpylät
  • Arkiruoka
    • Pasta
    • Keitot
    • Kasvisruoka
    • Hemmottelua
  • Nopeat ja helpot
    • Pannukakut ja letut
    • Puurot
  • Mehut ja muut juomat
  • Ravintolat
  • Herkkumatkat
    • New York
    • Amsterdam
    • Ahvenanmaa
    • Espanja
    • Berliini
    • Italia
    • Kotimaa
    • Kreikka
    • Kroatia
    • Lontoo
    • Malediivit
    • Portugali
    • Saksa
    • Tukholma
    • Thaimaa
    • Viro
  • Jäätelö
  • Mökkiohjeet
  • Vauvanruoka
  • Erikoisruokavaliot
    • Gluteeniton
    • Vegaaninen
    • Ilman lisättyä sokeria
  • Koti & Remontti

Koristekurssien Huumaa

Koristeet

26 loka

 

Viime viikonloppuna pidin ensimmäiset omat koristekurssini Messukeskuksessa Viini, ruoka & hyvä elämä -tapahtuman yhteydessä. Koristekursseilla kävimme läpi sokerimassan työstämistä ja käsittelyä sekä teimme kolme erilaista koristetta erilaisilla muoteilla: petunian kukkia, päivänkakkaroita ja ruusunlehtiä.

 

Minulle oli suuri kunnia pitää ensimmäistä kertaa omia kursseja. Päivä oli täynnä onnistumisen iloa ja naurua. Sain paljon positiivista palautetta ja kurssilaiset olivat erittäin tyytyväisiä kursseilla oppimiinsa taitoihin. Monet suuntasivatkin kurssilta suoraan hankkimaan omat koristevälineet, joilla opiskelua oli mahdollista jatkaa myös kotona. Kurssilaiset yllätyivät oppiessaan käsittelemään sokerimassaa ja miten helppokäyttöisiä erilaiset kukkakoristeiden muotit ovatkaan, unohtamatta sitä miten kaunista jälkeä niillä saa.

 

Käyn itse paljon erilaisilla leivonta- ja koristekursseilla monesta syystä. Kursseilla oppii aina uutta, saa uusia vinkkejä ja pääsee toteuttamaan leivonnan intohimoa samankaltaisten ihmisten kanssa. Viikon päästä otan osaa New Yorkissa Cupcake -kurssille ja en malta odottaa mitä se pitää sisällään!

 

Kurssit ovat aina jännittäviä, niin kurssilaisen kuin vetäjänkin näkökulmasta. Suosittelen ottamaan osaa erilaisille kursseille rohkeasti. Onnistumisen ilo ja uusien ihmisten tapaaminen on aina hauskaa! Aion itse jatkaa kursseilla käymistä ja myös kurssien vetämistä, jos siihen vielä aukeaa mahdollisuus.

 

 

Suuret kiitokset kaikille kursseille osallistuneille Unelmakakut, joka toimi kurssien järjestäjänä!

 

Messuhuuma jatkuu nimittäin minua voi tulla moikkaamaan ensi viikonloppuna sunnuntaina 1.11.2015 Lahden Messukeskukseen Kätevä & Tekevä -messuille, jossa loihdin lehtitakinasta suloisia ja helppoja herkkuja pikkujoulupöytään!

2 Kommentteja

Edellinen artikkeli: « Halloween Donitsit
Seuraava artikkeli: Perinteinen Kääretorttu 30 minuutissa! »

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Celebration Treats 4U sanoo

    30.10.2015 18:02

    Näistä kuvistakin välittyy mukava tunnelma. Tuo petunia -muotti on kyllä ihan huippu, sillä saa todella nopeasti näyttäviä kukkia aikaiseksi. Oi, onpas sinulla mukava NY -kurssi tiedossa. Hyvää matkaa ja antoisaa kurssia :)!

    Vastaa
    • Anni Paakkunainen sanoo

      31.10.2015 05:20

      Kiitos! Mukava kuulla, että tunnelma välittyy. Petunia -muotti on myös minun suosikkini. Täällä odotellaan lomaa jo ihan malttamattomana! Hyvää pyhäinpäivää 🙂

      Vastaa

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Etsi reseptejä

Tilaa kirjani tästä

Ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan

Anni

Anni

Tervetuloa herkuttelemaan 🖤
Tämä on minun, sesonkeihin, reissaamiseen ja kuvaamiseen hurahtaneen yrittäjän, oma resepti- sekä matkapäiväkirja. Ohjeissani keskityn kauden parhaimpiin raaka-aineisiin, juhliin, ja oman elämäni herkullisiin hetkiin. Tutustu minuun lisää yläpalkissa ja somessa @anninuunissa. Kommentit piristävät aina, jätäthän terveisiä!

Ota yhteyttä: info(at)anninuunissa.fi

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Avainsanat

Arkiruoka Brunssi Cupcakes Gluteeniton Halloween Inspiraatio Inspiration Joulu Juhannus Juhlat Juustokakut Jäätelö Kakut Keksit ja muut makeat Kesä Kinuski Kuppikakut Leivonta Leivät Letut ja Pannukakut Maidoton Makeat piirakat Makeiset Mansikka Matkustelu Mustikka Muut suolaiset tarjoiltavat Nopeat ja Helpot Oma elämä Omena Perinteiset Pullat Pääsiäinen Raparperi Ruoka Sitruuna Sokeriton Suklaa Suolaiset piirakat Uusivuosi Vadelma Vappu Vauva Vege Yhteistyö

Arkistot

HERKKUMATKAT

HERKKUMATKAT

DESTINATION WEDDING

Häähumua

GLUTEENITON LEIVONTA

GLUTEENITON LEIVONTA

TEKNIIKAT

TEKNIIKAT

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa herkullinen uutiskirje!

Evästevalinnat
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Copyright © 2023 Annin Uunissa 2017 Ulkoasu Georgia Lou Studios