Täydellinen Päivä ja Täydelliset Macaron-leivokset

Viime lauantaina olin todistamassa todellista rakkaustarinaa kauniissa talvihäissä. Minulla oli myös kunnia osallistua tämän tärkeän juhlan järjestelyihin leipomalla sinne hääparin toiveiden mukaisesti, hääteemaan sopivin värein lakritsan ja kookoksen makuisia macaronseja. Päivä oli täynnä taikaa, morsian kauniimpi kuin koskaan ja koko juhlista välittyi rakkaus ja aito tunnelma. Nappailin tunnelmia kameralle ja koitan välittää tunnelman kuvien kautta myös teille lukijoille. Kiitos ja onnea vielä kerran hääparille sekä oikein ihanaa ikimuistoista häämatkaa, jonka aloitatte tänään.
Kookos Macaronsit valmiina kuljetettaviksi juhlapaikalle. Reseptin löydät tästä. Lisäsin kuoriin hieman valkoista pastaväriä saadakseni vaaleamman sävyn.
Macaronit olivat osa kaunista kattausta pöydissä.
Häiden teemavärit valkoinen ja musta välittyivät myös macaroneista. Macaronit olivat näyttävä ”koriste” cocktaillaseissa.

 

Alkuruokapöytä oli runsas ja herkullinen.
Ähkyltä ei voinut välttyä.
Kaapelitehtaan Hima ja Sali ravintola oli tunnelmallinen ja intiimi juhlatila.
Viinikorkeista tehnyt nimikyltit olivat kaunis yksityiskohta pöydissä.
Lakritsa -macaronsien täytteenä oli lakritsasuklaa -ganache.
Kookos -macaronsien täytteenä oli voi-kookoskreemi.
Hääkakkuna oli sametin pehmeä suklaamoussekakku.
Kaikki macaronsit maistuivat ja menivät.
Nina, Anni ja Sari. Kiitos pöytäseurueelle.

Vinkki! Kannattaa kokeilla erilaisia macaron-reseptejä, jos et onnistunu ensimmäisellä kerralla. Uuneissa, kananmunissa, elintarvikeväreissä ja mantelijauhoissa on eroja, jotka kaikki saattavat vaikuttaa lopputulokseen. Linkitin ylempänä ohjeen perusreseptiini (kookos macarons), minkä suunnittelin näitä häitä varten. Loppujen lopuksi tein nämä kuvissa näkyvät macaron kuoret leipuriystäväni Irman italialaisella reseptillä. Voin suositella lämpimästi kokeilemaan myös siis tätä reseptiä.

Myös näillä sopii

Herkutella

4 Kommenttia

  1. Vau, upeat naiset ja kuvat taas Anni. Ja macaron leivokset näyttävät upeilta laseissa, tietty kun olet ne taidokkaasti tehnyt. Ihanaa että olen löytänyt blogisi.

    1. Kiitos Irma 🙂 Sanasi lämmittävät aina. Olen myös iloinen, että olen löytänyt sinut ja reseptisi. Oli jäänyt uupumaan viimeinen kappale julkaistusta tekstistä. Nyt se on siellä, katsos vielä 🙂

    1. Kiitos Anne 🙂 Niin mukava kuullla. Juhlatila oli hämärä, niin kuvaaminenkin oli haastavaa. Onneksi oli paljon hyviä otoksia, joista mielestäni kyllä välittyy myös ainakin osa tunnelmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *