| | | |

Suolaiset Joulutortturuusut

Suolaiset Joulutortturuusut

Postaus toteutettu yhteistyössä KOLO design kanssa. Tarjoilu-tuotteet saatu. 

Kaksi asiaa joita rakastan: Suomi design ja suolaiset pikkujouluherkut. Nams!

Ihan ensin täytyy hehkuttaa kuinka ihania näistä suolaisista joulutortturuusuista tuli! Jos rakastat pizzaa ja kaikkia pizzaan verrattavia herkkuja, sinun on ehdottomasti leivottava näitä jumalaisia torttuja, joissa maistuu salami, juusto ja yrtit. Tortut ovat todella helppotekoisia nimittäin ne kääritään valmiista voi- tai lehtitaikinasta rullalle ja paistetaan 10 minuuttia uunissa. Minusta tuo ruusukkeen muoto tuo näihin torttuihin mehukkuutta ja samalla joulutortturuusut ovat kauniita tarjoiltavia.

Tämän reseptin ja postauksen tiimoilta sain mahdollisuuden kertoa teille KOLO designista, joka valmistaa erilaisia kotimaisia toiminnallisia ja ekologisia lahjoja. KOLOn pieniin ja tyylikkäisiin paketteihin pakattuja kevyitä tuotteita on helppo käsitellä, kuljettaa ja lähettää. Palapelimaiset tuotteet kootaan itse ilman liimaa tai ruuveja. Kaikki KOLOn tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne ovat kotimaisia avainlipputuotteita.

KOLO design lähetti minulle tarjoilusetin (tarjotin, lasinaluset ja servettipidikkeen), joka on valmistettu tammesta. Tuotteessa oli ihana puinen, hieman tervainen tuoksu – tämä on pakko mainita sillä huomasin sen heti! Nopean ja helpon (joita arvostan erityisesti) kokoamisen jälkeen sain mielestäni katettua meille kauniin glögihetken. Käytämme paljon lasinalusia muutenkin, joten tammiset lasinaluset meillä otettiin heti jatkuvaan käyttöön.

Sain mahdollisuuden arpoa 3 tarjoilusettiä teille. Lue arvonnasta lisää postauksen lopusta ♥ Ihanaa viikonloppua!


Suolaiset Joulutortturuusut

Ohje

  • voi- tai lehtitaikinaa
  • salamia
  • juustoraastetta (mozzarella tai emmental)
  • 1 kanamuna (voiteluun)
  1. Ota torttutaikinan sulamaan hyvissä ajoin huoneenlämpöön.
  2. Leikkaa torttutaikinalevyt kahtia pituussuunnassa eli kahdeksi pitkäksi suikaleeksi.
  3. Leikkaa salamit keskeltä puoliksi ja asettele torttutaikinan päälle limittäin, niin että osa salamista jää hieman taikinan yläpuolelle.
  4. Ripottele päälle juustoraastetta.
  5. Kääri torttu rullalle ja nosta paperiseen muffinssivuokaan.
  6. Voitele rullat kevyesti vispatulla kanamunalla.
  7. Paista torttuja uunin keskitasolla 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Vinkki! Ripottele torttujen päälle tuoreita tai kuivattuja yrttejä!

Suolaiset Joulutortturuusut

Suolaiset Joulutortturuusut

Anni


Katso lisää joulureseptejä täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *