| |

Odotettu Geisha-Juustokakku (liivatteeton)

Odotettu Geisha-Juustokakku

Näin työkseen reseptejä suunnittelevana ja sisältöä tuottavana henkilönä sitä usein miettii sisältöä lukijoiden ja seuraajien kannalta. Suurimman osan ajasta suunnittelen ohjeita edelleen itselleni, henkilökohtaisen inspiraation synnyttämänä, mutta toki välillä ajattelen, että mikä kiinnostaisi juuri teitä? Mikä olisi uusi hittiresepti tai herättäisi erityistä kiinnostusta? Usein käy näin: reseptit, joista itse on todella innoissaan ja siksi olettaa, että moni muukin niistä innostuu, jäävät tähdenlennoiksi. Miksi ketään ei kiinnosta, tämähän oli ihan mahtava juttu, kuukauden paras ohje? Sitten taas ne reseptit, jotka syntyvät vahingossa, osana toista kokonaisuutta tai tiedostamattomasti – niistä tulee hittejä.

Tämä Geishakakku on hitti, jo ennen reseptin julkaisua. Julkaisin yllä olevan kuvan Instagramissa keväällä osana asiakkaalle tehtyä kampanjaa. Kuva oli inspiraatiokuva – en jakanut ohjetta. Halusin fiilistellä tulevaa kirsikankukkien kukintaa, kevättä ja valoa. Jokin tässä kuvassa ja kakussa kiehtoi teitä. Saan edelleen reseptikysymyksiä Geisha-juustokakusta. Olen saanut niitä huhtikuusta asti ensin päivittäin ja sitten viikoittain. Jossain vaiheessa ajattelin, että suljen kommentoinnin, mutta sitten kyselyjä tuli myös Facebookin kautta.

Sisällön tuottaminen ei ole aina niin yksinkertaista. Varsinkin, jos kyseessä on ollut asiakkaalle tehty kampanja. Sisällön tuottajana minun tulee ottaa huomioon myös vaikuttajamarkkinoinnin eettinen puoli. Tässä tapauksessa, koska kakku oli leivottu maksettua kampanjaa varten ja reseptistä ei erikseen oltu sovittu osana kampanjaa, ei minun ollut tarkoitus ohjetta jakaa täällä blogin puolella. Nyt lopulta päätin kuitenkin jakaa ohjeen, koska teenhän sisältöä juuri teille.

Tämä postaus ei siis ole tehty kaupallisessa yhteistyössä, kuten huhtikuussa julkaisemani kuva, vaan halusin jakaa sen teille seuraajille siitä syystä, että reseptiä on kyselty ja odotettu kovasti. Kaiken näiden höpötyksien ja selittelyjen jälkeen tässä vihdoin odotettu liivatteeton Geisha-juustokakun ohje! Psst..  kakun valmistukseen menee noin puoli tuntia + tekeytyminen, olkaa hyvät!


Odotettu Geisha-Juustokakku (liivatteeton)

Noin 8 hlö

Pohja

  • 200 g Geisha-keksejä (2 pakettia)
  • 40 g voita tai margariinia
  1. Hienonna keksit ja lisää keksimurun sekaan sula voi.
  2. Painele seos halkaisijaltaan noin 18-20 cm irtopohjavuokaan.

Vinkki! Siistien reunojen saamiseksi käytä reunakalvoa.

Täyte

  • 200 g Geisha-suklaata (2 levyä)
  • 3 dl vispikermaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa tai mascarponea
  1. Sulata suklaalevyt vesihauteessa tai mikrossa. Jäähdytä.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja jätä sivuun.
  3. Notkista tuorejuusto kulhossa ja vatkaa sekaan sula Geisha-suklaa.
  4. Kääntele kermavaahto sekaan ja kaada täyte keksipohjan päälle vuokaan. Tasoita kakun pinta.
  5. Anna kakun hyytyä 3-5 tuntia tai yön yli jääkaapissa.

Vinkki! Jos haluat kiinteämmän tekstuurin kakkuun, lisää 2 liivatetta mukaan. 

Koristeet

  • 1 paketti Geisha-keksejä
  • syötäviä kukkia (esim. omenakukat, orvokit)
  • hasselpähkinöitä
  1. Irrota kakku vuoasta ja poista reunakalvo. Siirrä kakku kakkualustalle.
  2. Painele Geisha-keksit kakun reunoille ja ripottele kakun päälle rouhittua hasselpähkinää sekä syötäviä kukkia.
  3. Tarjoile kakku välittömästi!

Odotettu Geisha-Juustokakku

Olisi ihana nähdä millaisen version sinä leivot tästä kakusta! Jaa kuvasi Instagramissa #anninuunissa @anninuunissa ♥

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!

Ps. kiva olla takaisin täällä sometauon jälkeen.

♥ Anni


Katso lisää juustokakkuja täältä.

Seuraa herkkujani myös:

Instagramissa

Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *