|

Helppo ja Herkullinen Sunnuntai Brunssi

Brunssi ahh mikä ihana tekosyy syödä hyvin viikonloppuna. En voi enää sanoa käyväni usein brunssilla, mutta oli aika jolloin kävin. Nykyään tykkään järjestää brunsseja itse kotona. Minusta on ihana kutsua ystävä tai ystäviä kylään heti aamusta ja nauttia yhteinen pitkä sunnuntai brunssi. Brunssilla voi vetelehtiä, syödä hitaasti, nautiskella ja syödä vähän liikaakin.

 

Jos pitäisi suositella brunssia Helsingistä, niin olisi se ehdottomasti Fazer, mikä muukaan kakkujen ja makeiden herkkujen rakastajalle? Fazerin brunssilla on nimittäin myös pieni kakkubuffa. Hieman hienostuneempaa ja oikein herkullista brunssia saa Salutorgetista ja Töölönrannasta.

 

 

Seuraavanlaisia herkkuja löytyi tällä kertaa meidän brunssilta, jonne kutsuin hyvän ystäväni loppiaisena. Itse leivottua oli tällä kertaa tuo aivan ihana pataleipä, joka maistuu erinomaisesti näin talvipakkasella. Klikkaa reseptiin linkistä alla. Makeat leivonnaiset korvasivat tällä kertaa smoothie ja carrot cake chia pudding. Yritettiin vähän kevennellä heti joulun jälkeen.  Noista täytetyistä kanamunista tuli muuten heti meidän suosikkeja.  Nam!

 

Menu

 

Mustikka Smoothien valmistat helposti näin: Mittaa 0,5 litraa piimää blenderiin, 1 banaani muutamaan osaan pilkottuna, reilu desi mustikoita pakasteesta. Halutessasi lisää 1-2 rkl proteiinijauhoja. Aja smoothie sileäksi ja kaada laseihin. Ohjeesta tulee 2 reilua annosta tai 3 pientä annosta.

 

 

Helpot täytetyt kananmunat teet näin: Keitä kanamunat koviksi. Halkaise munat. Kaavi keltuainen kulhoon. Lisää majoneesia, kapsiksia, pippuria ja halutessa rapeaa hienonnettua pekonia. Sekoita ja annostele täyte kanamunapuolikkaiden keskelle. Koristele hienonnetulla kurkulla.

 

 

Carrot cake Chia Pudding sisältää muun muassa maustamatonta jogurttia, chia siemeniä, porkkana raastetta, kanelia ja pähkinärouhetta. Nam mikä kevyempi porkkanakakku ja juuri sopiva herkku pitkälle brunssille!

Myös näillä sopii

Herkutella

6 Kommenttia

    1. Kiitos, oli hyvin herkullista 🙂 ei kun kokkailemaan sielläkin! Brunssit ovat parhautta!

  1. Ooh, todella hyvän kuuloiset brunssiherkut ja ihania ruokakuvia taas :). Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

  2. Näin jo instagramissa kuvan tuosta porkkanakakkutuorepuurostasi ja se jäi mieleeni, täytyypä kokeilla! =)

    1. Hei Laura 🙂 Kiitos kommentista. Puuro oli tosiaan hauska vähän erilaisempi jälkkäri ja sopi hyvin brunssille. Julkaisen reseptin myös kun kerkeän. Kannattaa kokeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *