Chocolate-Fudge Cupcakes

Chocolate-Fudge Cupcakes



Viime viikonloppu oli täynnä kuppikakkujen paistamista, koristelua, maistelua ja myyntiä. Näitä chocolate-fudge kuppikakkuja oli myynnissä Ravintolapäivänä minun popup kahvilassani näiden Sitruuna-Vaahtokarkkikuppikakkujen kanssa. Tänä viikonloppuna on edessä ihan uudet kujeet. Kannattaakin seurata huomenna instagramista viikonlopun leivontapuuhia. Tiedossa on kakkuja, juhlan tunnelmaa ja videoita!

Nämä ihanat kuppikakut ovat kuorrutettu kinuski-voikreemillä ja taikina sisältää herkullisia suklaa ja fudge sattumia. Tein tätä makua yllätyksenä asiakkaille ja lopulta se taisi olla suosituin makuyhdistelmä. Ei taida olla suklaa ja kinuskin voittanutta.


Chocolate-Fudge Cupcakes

Ohje: (noin. 24 kuppikakkua tai 44 minikuppikakkua)

  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 100 g voita
  • 1,5 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 kananmunaa
  • 0,5 pussia Dr. Oetker fudge paloja
  • 0,5 pussia Dr. Oetker chocolate chips
  1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa.
  2. Sulata voi ja vispaa se kanamunan ja jogurtin kanssa sekaisin toisessa kulhossa.
  3. Yhdistä jauhoseos ja voimunaseos nuolimella käännellen tasaiseksi taikinaksi.
  4. Lisää lopuksi fudge palat ja chocolate chips. Kääntele taikinaan
  5. Asettele paperiset muffinivuoat minimuffinipellille.
  6. Annostele taikinaa iso teelusikallinen jokaiseen vuokaan.
  7. Paista muffineja uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 minuuttia.
  8. Anna jäähtyä kunnolla ennen kuorruttamista.
Kinuski-voikreemi:
  • 250 g voita
  • 5 dl tomusokeria
  • ripaus suolaa
  • 1 tl vanilja-aromi
  • 3 rkl kinuskia
  1. Vatkaa pehmennyt voi monitoimikoneessa kuohkeaksi. (muutama minuutti)
  2. Lisää tomusokeria kahdessa erässä ja jatka vatkaamista, kunnes sokeri on sekoittunut kokonaan.
  3. Lisää vanilja ja puolet kinuskista ja vatkaa täydellä teholla muutama minuutti.
  4. Lisää loput kinuskit ja jatka vatkaamista, kunnes kreemi on kuohkeaa.
  5. Kokonaisuudessaan kreemin vatkaukseen menee noin 10 minuuttia.
Chocolate-Fudge Cupcakes

Lisää suklaareseptejä löydät täältä.

Seuraatko herkkujani jo somessa? Kurkkaa täältä:

 Instagramissa ja Facebookissa.

Myös näillä sopii

Herkutella

6 Kommenttia

  1. PuuVilla sanoo:

    Teinpä hienon löydön tänne sivuillesi. Upeita leivoksia ja kakkuja! Jään seuraamaan blogiasi. Ja näitä muffareita olisi ollut ilo päästä maistamaan. Kuvakin tarjoaa melkein maun…

    1. Ihana piristävä kommentti 🙂 Kiitos! Tervetuloa seuraamaan ja lähetä koska vaan terveisiä ja kysymyksiä. Tervetuloa myös toukokuussa seuraavaan Ravintolapäivään. Mukavaa viikonloppua! 🙂

    2. PuuVilla sanoo:

      Näitä tulikin leivottua heti tupla annos ja ihan mahdottoman herkullisia nämä olivat. Kiitos kun jaoit ohjeen. Totta tällaisille ravintolapäiville olis huikea osallistua! Täytyy vaan tarkastella sijainti;)
      Kyllä näillä nyt päästiin mukavan viikonlopun alkuun. Kiitos!

    3. Voi Ihana kuulla! Ihan parasta kun reseptit pääsevät käyttöön! 🙂 Mukavaa viikonlopun jatkoa. Täällä muuten alkaa juuri minttusuklaamuffinien paisto 🙂

  2. Tosi söpösiä cupcakeja olit taas kyllä leiponut Ravintolapäivään:). Tuota sitruuna-vaahtokarkkicupcakien kuorrutusta pitääkin joskus testata.

    1. Hei, kiitos 🙂 Näitä minicupcakeja on niin mukava leipoa, koristella ja syödä! Kokeile ihmeessä sitä vaahtokarkkikuorrutusta. Se oli jännä uusi kokemus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *