|

After Eight Tryffelit

After Eight Tryffelit

After Eight tryffelit – kuulostaa ihanalta, eikö?

Minttusuklaa, se on yhdistelmä joka toimii melkein kaikessa. After Eight konvehdit tuovat mieleen lapsuuden joulut. Nuo ihanan ohuet minttusuklaa-herkut olivat luksusta ja niitä sai aina vain muutaman. Haaveilin välillä, että saisin syödä koko paketin yksin. Kaikki piti aina jakaa kolmen sisaruksen kanssa. Voi olisinpa tiennyt herkkujen paljoudesta, jonka tulevaisuus toi mukanaan heh.

Tänä vuonna päätin pyöritellä tryffeleitä After Eight konvehdeista. Näihin herkkupalloihin tarvitset 4 ainetta: suklaata, After Eight konvehteja, kermaa ja Marianne-rouhetta. Kaikki aineet sulatetaan massaksi, josta pyöritellään palloja, jotka kieritellään Marianne-rouheessa. Yksinkertaista ja niin herkullista. Pallerot kannattaa säilyttää viileässä, jotta ne pitävät muotonsa. Nämä tryffelit olivat makuraadin suosikit kaikista tämän vuoden joulumakeisista, joita olen tähän asti ehtinyt valmistaa.

Valmistimme näitä ihanuuksia, Oreo-tryffeleitä maidottomana ja rouskuvia pähkinäcaramel-keksejä eilen IG-Livessä. Kiitos vielä paljon kaikille osallistujille, olipa hauskaa pitää pitkästä aikaa live-tuokio teidän kanssa. Pääset katsomaan liven jälkikäteen tästä.

After Eight Tryffelit

After Eight Tryffelit

Ohje (noin 12 kpl)

  • 100 g tummaa suklaata (53%)
  • 100 g After Eight konvehteja (noin 12 kpl)
  • 0,5 dl kuohukermaa
  • 1 dl Marianne crush -rakeita
  1. Sulata suklaa vesihauteessa.
  2. Lisää After Eight konvehdit ja sulata massaan sekoittelemalla.
  3. Lisää kiehautettu kerma ja sekoita massa tasaiseksi.
  4. Siirrä massa pieneen kulhoon ja laita jääkaappiin jäähtymään (noin 2 h).
  5. Ota jäähtyneestä massasta lusikalla nokareita ja pyörittele nokareet palloiksi.
  6. Pyörittele pallerot Marianne crush-rakeissa ja nosta lautaselle tai tryffelivuokiin.

HUOM! Karkkiohjeissa on tärkeää noudattaa ohjetta tarkasti. Jos vaihdat suklaan esimerkiksi talous- tai maitosuklaaseen voi olla, ettei massa hyydy yhtä hyvin.

Vinkki! Pyörittele tryffelit Mariannessa vasta ennen pakkaamista tai tarjoilua. Jääkaapin kosteus pehmittää marianne-rakeet. Voit pyöritellä tryffelit myös kaakaojauheessa tai pähkinärouheessa.

SÄILYTYS: Säilytä viileässä, jotta tryffelit eivät pehmene/sula. HUOM! Jääkaapissa Marianne-rakeet pehmenevät. Tryffelit säilyvät noin 5-6 päivää niiden valmistuksesta.

After Eight Tryffelit
After Eight Tryffelit

Herkullista viikonloppua!

/Anni


Lisää jouluherkkuja löydät täältä.
Seuraa herkkujani myös:
Instagramissa
Facebookissa

Myös näillä sopii

Herkutella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *