Anni


Blogia kirjoittaa minä: Anni, 30-vuotias espoolainen kotileipuri. Blogin aloitin syksyllä 2013 hetken mielijohteesta yhtenä sateisena syysiltana, tosin pitkän pohdinnan ja ystävien rohkaisun jälkeen. Rakastan leipomista, se on minulle ikään kuin terapiaa. Se on rakkain harrastukseni ja tapa millä rentoudun. Leivonnassa nautin itse leipomisesta ja suunnittelusta, mutta myös kauniin ja herkullisen lopputuloksen ihastelusta.

Blogin kirjoittamisen myötä kiinnostuin myös kuvaamisesta. Siitä onkin tullut suuri osa harrastustani viime vuoden aikana. Itselleni blogi on vieläkin ikioma reseptikirjani ja blogin kasvava suosio on yllättänyt minut. Huhtikuussa 2016 avasin blogin yhteyteen oman verkkokaupan, joka löytyy osoitteesta www.anninuunissa.com Verkkokaupassa haluan tarjota kaikille kotileipureille, juuri niitä tuotteita, joita olen kokenut itse tärkeiksi ja hyödyllisiksi leipoessa. Lisänä tuotevalikoimasta löytyvät kauniit ja hauskat leivonnan oheistuotteet, kuten tekstiilit.

Leivon niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja, järjestän juhlia ja illallisia sekä matkustelen. Blogissani siis julkaisen minun ja mieheni elämään liittyviä makeita ja herkullisia hetkiä sekä reportaaseja matkoilta. Toivon lukijoiden nauttivan kuvistani ja tietenkin löytävän kokeilemisen arvoisia reseptejä! Kommentit piristävät aina, joten jätäthän terveisiä.

Kaikki blogissa julkaistut kuvat ovat omiani, ellen toisin mainitse. Ethän siis kopioi kuviani luvatta. Kiitos.
Otan mielelläni vastaan palautetta, toiveita ja vinkkejä. Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse  info(at)anninuunissa.fi tai jättämällä kommentin tänne blogiin.

Herkullisia hetkiä toivottaen,

Anni