torstai 13. huhtikuuta 2017

Yhdeksän herkkureseptiä pääsiäispöytään!

Lukijoiden pyynnöstä keräsin yhden postauksen alle muutaman pääsiäisreseptini. Ok, oli aika vaikea valita vain muutama, niin näitä tuli nyt sitten yhdeksän, joka ehkä aiheuttaa valinnan vaikeutta, mutta toisaalta on hyvä, että on mistä valita. Ja onneksi näistä vaihtoehdoista voi leipoa vaikka muutaman, koska joukossa on todella helppoja reseptejä. Töhnämunat esimerkiksi valmistuvat puolessa tunnissa ja pätkisjuustokakku hyytyy jääkaapissa melkein itsestään.

Näiden herkkureseptien joukosta löytyy suklaata, sitruunaa ja limeä! Mielestäni nämä kolme makua kuuluvat ehdottomasti pääsiäiseen ja se kyllä näkyykin ohjeissani. Itse tulen leipomaan mini-sitruunakakkuja, koska ne yksinkertaisesti veivät sydämeni tänä keväänä. Maku ja koostumus oli jopa täydellinen ja kyllä rakastan sitä, että voin syödä monta kakkua (minikakkuja ainakin 4-5 :))!

Nyt toivotan teille kaikille oikein herkullisia pääsiäispyhiä ja siirryn tästä työpöydän äärestä itse leipomaan kakkupohjaa. Ensi viikolla tulossa nimittäin blogiin ihania uusia juttuja! Muistakaa jakaa herkkunne #anninuunissa Instagramissa, jotta pääsen ihastelemaan versioitanne tai jakamaan kuvanne!  Ja lukekaa lukija-arvonnan tuloksesta postauksen lopusta!

Klikkaa otsikkoa niin pääset reseptiin ↓A R V O N N A N   T U L O S

Lukija-arvonta on päättynyt ja olen arponut voittajan. Luin nyt aamulla kaikki kommenttinne, joita olitte jättäneet osallistumisen yhteydessä. Miten ihania ja kannustavia sanoja sainkaan lukea! ❤Melkein tippa linssissä! Taas kerran voin todeta, että kaikki äänenne ja tukenne on puoli voittoa. Kiitos! Tuotepaketin onnellinen voittaja on Neea. Paljon onnea! Olen sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti. 

Herkullista Pääsiäistä! 


4 kommenttia:

 1. Mini-sitruunakakut testattu. Ihanan raikkaita ja sitruunaisia. =) Mignonkakku tarkoitus tehdä vielä huomenna =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kiitos kommentistasi :) Mini-sitruunakakut ovat oma suosikkini ehdottomasti! Mutta tuo mignonkakku tulee hyvänä kakkosena. Herkullista pääsiäistä!

   Poista
 2. Ihania herkkuja kaikki :P Olen samaa mieltä, että suklaa ja sitrukset kuuluvat pääsiäiseen! Ja ovat kyllä muutenkin lempimakujani :P Oikein ihanaa ja herkullista Pääsiäistä Anni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itseasiassa minunkin lemppareihin kuuluvat kirpeät ja tottakai suklaa. Ihanaa kun keväällä niistä saa nauttia urakalla. Hyvää Pääsiäistä myös teidän perheelle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!