torstai 6. huhtikuuta 2017

Vuoden Herkullisin? Arvonta Sinulle ja Minulle!

Kuva: Wedding Cake Exhibition Farnham 2017

Minäkö? Blogini? Vuoden herkullisin? Olen ensinnäkin todella otettu ehdokkuudesta ja toiseksi sijoittumisestani äänestyksen aikana. Te olette nimittän äänestäneet minut jo TOP5 joukkoon! Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos! Arvostan jokaista ääntä suuresti, ilman teitä lukijoita en olisi edes ehdolla!

Mistä on kyse? Blogini on ehdolla Inspiration Blog Awards -gaalassa "Vuoden Herkullisin" -kategoriassa. Lauantaina 22.4. Helsingissä järjestettävässä gaalassa palkitaan blogeja ja bloggaajia seitsemässä eri kategoriassa. Voit auttaa minut ja blogini voittoon antamalla äänesi 12.4. mennessä ja samalla voit voittaa myös itsellesi liput gaalaan! Haluaisitko päästä seuraamaan palkintojen jakoa sekä kuuntelemaan live-musiikkia hyvän ruoan ja juoman ryhdittämänä? Olisi upeaa nähdä joku lukijoistani paikan päällä! Tulethan moikkaamaan minua, jos voitat liput! 


A R V O N T A  S I N U L L E

Nyt haluan muistaa ja kiittää teitä lukijoita erikseen kaikesta tuesta, kannustuksesta ja jokaisesta äänestä. Siksi päätin järjestää myös teille pienen arvonnan! Arvon herkullisen tuotepaketin, joka sisältää lajitelman (yllätys ;)) leivontatarvikkeita kaikkien äänestäjien kesken. Tässä ohjeita osallistumiseen: jos annoit äänesi minulle, niin käy jättämässä terveiset TÄÄLLÄ ja olet mukana arvonnassa! Voit osallistua 12.4. mennessä. Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti! 


Kiitos ihanat! Nyt jännitetään yhdessä! ❤

Ps. Matkustan huomenna Kööpenhaminaan - voit seurata matkaani somessa ↓

2 kommenttia:

  1. Ihanaa reissua. =) Juuri eilen taisin käydä antamassa ääneni sinulle =) kati.koskiranta@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati :) <3 Ihanaa viikonlopun jatkoa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!