sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Laskiaispullaa neljällä eri tavalla!

Ensi viikolla monet meistä viettävät hiihtolomaa ja mikä siihen kuuluu tärkeänä osana? No laskiaispullat tietenkin! Rakastan laskiaispullia ja vaikka en ensi viikolla itse lomaile, niin taidan pari pullaa (ainakin viisi) syödä. Kuuluvatko laskiaispullat sinun hiihtoloma-viikkoosi?

Olen parin viime vuoden aikana itse leiponut laskiaispullia uuteen muotoon. Mielestäni on hauskaa saada vähän vaihtelua perinteiseen pullaan. Mutta mikä täytyy säilyä on pullataikina, hillo ja kerma! Syötkö sinä pullan hillolla vai mantelimassalla? Tässä postaukselle esittelen teille omat suosikkini fuusio-laskiaspullista. Klikkaamalla otsikkoa pääset tutkimaan reseptiä. Mukavaa lomaa lomailijoille!

Laskiaispullawrap

Laskiaispulla-Donitsi

Laskiaispulla-Donitsin tuunasin viime keskiviikkona pullantuoksuisen päivän päätteeksi. Käytössä minulla oli Lantmännen Unibake tuotteet, joista valitsin ihanan mehevän donitsin. Donitsi kätkee sisäänsä mansikkaviipaleita ja kermavaahtoa. Lue lisää pullantuoksuisesta päivästä TÄÄLTÄ.

Kuva: Kristiina Hemminki

6 kommenttia:

 1. Laskiaispulla hotdog näyttää kyllä veikeältä. Itse laitan pullani väliin kyllä molempia, hilloa ja mantelimassaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hodarit maistuivat etenkin miespuolisille herkuttelijoille - kiva oli sen kun hilloa ja kermaa sai yhtä paljon suuhun joka haukulla :) Oi molempia! Hodariinhan voisi laitaa mantelimassan "nakiksi" ja hillon ikäänkuin ketsupiksi ;)

   Poista
 2. Kylläpä näitä tapoja tehdä laskiaispulla on vaan monta ja lisää tulee koko ajan! :) Hillo pitää ja kerma pitää ehdottomasti löytyä pullasta. Mantelimassan voi tuoda kolmanneksi siihen mukaan, jos haluaa kunnolla herkutella. Hillo tuo pulliin vähän raikkautta ja siksi sitä täytyy aina olla. Tämä menee varmasti ensi vuonna siihen, että berliininmunkki toimii pullan roolissa. Siitä on sitten enää paha vetää överimmäksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm nam berliininmunkki! :P Saas tosiaan nähä mitä kaikkea ensi vuonna on luvassa. On kuitenkin hauskaa, kun eri versioita tulee koko ajan lisää. Olishan se vähän tylsää, jos aina vaan olis se perinteinen - joak muuten ehkä kuitenkin on se paras :)

   Poista
 3. Tuo donitsi on kiva, sellaisia voisin tehdä pullan sijaan ! Minä taasen tykkään laskiaispullasta mantelimassalla, ihan ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin donitsista ja varsinkin kun sisällä oli tuoretta mansikkaa. Näitä voisi tehdä kesälläkin :) Selvästi olemme jakaantuneet hillo tai manteklityyppeihin. Kumpikin on hyvä, mutta jos täytyy lemppari valita... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!