lauantai 12. marraskuuta 2016

Sunnuntai-Brunssi (Isälle)


Viikko sitten Teemu Laurel valmisti meille bloggaajille Brunssin BID tapahtumaan. Menu piti sisällään tuorepuuroa, tacoja ja suklaakakkua - raaka-aineina oli käytetty Risentan ja Santa Marian tuotteita. Sain itse tapahtumasta mukaan kassillisen näitä samoja tuotteita, jotta pääsisin testaamaan New York -tyylistä brunssia kotona! Sehän sopii täydellisesti minulle suurena ison omenan ja brunssien rakastajana!




Suunnittelin kevennetyn, herkullisen ja isälle sopivan Brunssin näin isänpäivän kunniaksi!
Minun menuni näyttää tältä:

***
Punaherukka-Sooda
Kahvi mustana NYC tyyliin
Lohi-Piparjuuri Rullat
Mustapapu-Avocadot
Vaniljainen Mustikka-Chiapudding
Kookos-Vadelma Tartaletit
***

Makusooda: kivennäisvesi + marjat ja sitruuna!
NYC:issä keskitummaksi paahdettua kahvia juodaan mielellään aamulla. Se menee jopa mustana, vaikka rakastan maitokahvia.
Lohirullat sisältävät kylmäsavulohta, piprajuurituorejuustoa ja salaattia käärittynä pieneen minitortillaan.
Ihanan pehmeän avocadon päällä on keitettyjä mustapapuja, paahdettuja auringonkukansiemeniä ja kookosmaitoa!
Vaaleista Chiassiemenistä tehty Pudding soijamaitoon - maustoin sen vaniljalla ja kardemummalla. 
ChiaPudding: (1 annos)
1.5 rkl Risentan vaaleita Chiasiemeniä 
1.5 dl soijamaitoa
ripaus Santa Maria (jauhettua) kardemummaa
Santa Maria vaniljatangon siemeniä 
1 rkl mustikoita (pakaste tai tuore)

Mittaa siemenet, mausteet ja maito lasiin ja sekoita.
Anna turvota hetki ja sekoittele vielä uudestaan pohjalta asti. 
Lisää mustikoita ja sekoittele varovasti sekaan.
Laita kelmu päälle ja siirrä vanukkaat jääkaappiin.


Kevennetyt Vadelmatartaletit:
Maustamatonta rahkaa
Santa Maria Kookosmaitoa
Vadelmia

Sekoita puolet rahkaa ja puolet kookosmaitoa.
Nostele tartalettivuokiin tai kippoihin.
Ripottele päälle granolaa ja vadelmia.


Oi tartaletti ihanan rouskuvalla Risentan granolalla, jossa ei ole lisättyä sokeria! 

Tuotteet brunssin valmistamiseen on saatu Risentalta ja Santa Marialta.

Herkullista Isänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!