torstai 27. lokakuuta 2016

Kiitos lukijat!Hei lukijat, ystävät ja asiakkaat! Tämä postaus on teille. 

Eilen huomasin, että olette äänestäneet minut TOP10 ehdokkaaksi Indiedays Inspirations Awards äänestyksessä, jossa olen ehdolla Foodlover kategoriassa! Suuri kiitos teille kaikille äänestäjille! Ihan mahtava fiilis valtasi minut ja pieni kyynelkin tuli silmäkulmaan, nimittäin kiireiden keskellä olin jo tämän äänestyksen melkein unohtanut - tai ainakin jollain tasolla luovuttanut. On nimittäin ollut tarkoitus "kerätä ääniä" ja muistutella teitä antamaan niitä, mutta näillä näkymin ei ole ollut tarvis! Tämä on jo puoli voittoa minulle. Kiitos ja kiitos vielä kerran. 

Nämä postauksen kuvat ovat verkkokauppani avajaisista, joista on nyt melkein 5 kuukautta. Elämä on ollut kiireistä. Todella kiireistä avajaisten jälkeen. Olen paininut asioiden kanssa blogin puolella. Miten otatte verkkokaupan ja kaupallisuuden vastaan? Pidättehän blogistani vielä, vaikka siitä on tullut enemmän ja enemmän työvälineeni ja näin vieläkin tärkeämpi asia minulle. Tein harrastuksesta työn ja se olikin unelmani. Halusin vain, että te pysytte mukana! Tähän asti olettekin pysyneet ja teitä on enemmän. Paljon enemmän kuin kesäkuussa! 

Saan paljon viestejä teiltä eri somekanavissa ja täällä blogissa. Koitan vastata aina kaikkiin ja opastaa teitä varsinkin resepteihin liittyvissä kysymyksissä, niin paljon kun pystyn. Kaikki viestinne ovat tärkeitä - haluan, että tiedätte sen. Ilman jokaista teistä ei olisi blogia, jota niin moni mielellään lukee. Jos viivettä vastaamiseen on, toivon että ymmärrätte.  Laittakaa tulemaan edelleen toiveita ja vinkkejä! Mielelläni teen sellaisia reseptejä, joita te kaipaatte!

Kiitoksena äänistänne ja tuestanne saatte tänään -20% alennuksen verkkokauopasta koodilla:

anninuunissaTOP10

Jos et vielä äänestänyt ja haluat sen tehdä niin alla olevasta linkistä pääset äänestykseen:


Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!