keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Syntymäpäivät - 3 vuotta ja unelmista totta!


Tasan kolme vuotta sitten perustin Annin Uunissa -blogin ja siitä hetkestä tähän päivään on tultu monen huikean onnistumisen ja ison työmäärän kautta! Tänä päivänä blogi on myös osa päivittäistä työtäni ja blogini ansiosta minulla on unelmieni työpaikka!

Uskomatonta miten aika rientää ja samalla miten paljon lyhyessä ajassa voi tapahtua! Tämä 3-vuotta nimittäin tuntuu todella lyhyeltä ajalta, kun mietin mitä kaikkea sen aikana on kerennyt tapahtua! Kaikki ne kakut, ulkomaanmatkat, kurssit, mahtavat ihmiset, uusi koti, toinen tutkinto, yrittäjyys, uudet ystävät, rakkaus, verkkokauppa, oma yritys... 

Kuten varmasti olette huomanneet perustin blogini yhteyteen verkkokaupan, joka avasi ovensa teille kotileipureille, herkkusuille ja pastellisten värien sekä tavaroiden rakastajille viime toukokuussa. Unelmat toteutuvat, kun niihin uskoo tarpeeksi? Nyt viimeistään minunkin on se uskottava! En nimittäin olisi uskonut tätä hetkeä todeksi kolme vuotta sitten kun ensimmäisen reseptin Töölön kodissani tänne blogiin kirjoitin. Ja otin matkapuhelimella huippukuvia kyseisestä piirakasta. Heh.

Syntymäpäivien lisäksi tässä kuussa on muutakin juhlittavaa! Blogini 3-vuotissyntymäpäivien juhlakuukautena yritykseni on muuttanut uusiin toimitiloihin, jossa minulla on unelmieni toimisto ja itse valitsemieni tuotteiteni huolella suunniteltu varasto! Uskomatonta! Tästä tulette kuulemaan vielä.

Tänään on todella aika juhlia ja haluan juhlia myös teidän kanssa! Juhlitaan yhdessä tällä värikkäällä hattara-karkkikakulla, jonka leivoin täysin tätä juhlaa varten! Alempana kerron hieman enemmän kakun sisällöstä.

Juhlat jatkuvat koko viikon ja loppuviikosta on luvassa yllätyksiä blogin ja verkkokaupan puolella! Pysykää siis kuulolla! 


Ohjetta tähän överikakkuun tulee myöhemmin. Kerrottakoon sen verran, että kakun sisällä kuningatarmousse, päällä hattaran makuinen marenkivoikreemi ja sen päällä valkosuklaaganache sekä karkit ja hattaraa. Nam! Tästä kyllä tulee överit! Alla linkit erikoistuotteisiin, joita kakussa käytin.

Vaaleanpunainen kakkualusta

ProGel Turkoosi Geeliväri

ProGel Pinkki Geeliväri

Nonparellit

Hattaran makuinen aromi

Enjoy Kakkutikut

Ihanaa viikonjatkoa!

18 kommenttia:

 1. Onnea ihanalle 3-vuotiaalle blogille !

  VastaaPoista
 2. Onnea Annin uuniin. :) Ja aina niin ihanaa kuultavaa kun ihmisten haaveet toteutuvat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja toivotuksista :) <3

   Poista
 3. Paljon onnea Anni tänään ihanista saavutuksista ja onnea tulevaan!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut upeasta saavutuksesta ja sisällöltään yhdestä parhaimmista leivontablogeista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mikä ylistys <3 Nyt hymyilen koko päivän! :)

   Poista
 5. Paljon onnea Anni ihanasta verkkokaupasta ja inspriroivasta blogista! :) Mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea verkkokaupan valikoimaan vielä tulee. Itsekin haaveilen omasta blogista ja työstä leivontaan littyen.
  Terkuin, Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tiina :) Haaveet antavat paljon ja auttavat eteenpäin. On uskomatonta miten ne vievät eteenpäin ja lyhyessä ajassa! Onnea myös sinulle haaveiden totettamiseen!

   Poista

Kiitos kommentistasi!