keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Kurkistus uuteen toimistoon ja Bake Sale


Terveiset uudelta toimistoltani, missä aloitin työt tällä viikolla. Tuntuu mahtavalta työskennellä itse suunnitellussa omassa työhuoneessa vihdoin! Kotona työskentelyssä on toki etunsa, kun voi esimerkiksi pitää paussin ja leipoa välissä jotain ihanaa! Hih. Sanoisin kuitenkin, että on eri tavalla antoisaa mennä töihin ja jättää työt myös työpaikalle, kun vapaa-aika alkaa. Ainakin näin tunnen pitkän kotona työskentelyn jälkeen. Tulen pitämään kyllä edelleen leivontapäiviä tai -aamuja! Se on ihan varma!Työtilan tulee olla myös inspiroiva vai mitä? Tätä avomieheni ei ainakaan ihan heti ymmärtänyt, mutta lopputuloksen nähtyään hänkin on innoissaan, Halusin työtilaani blogin ja verkkokaupan värejä hillitysti ja tietenkin kauniita tauluja, jotka muistuttavat leivonnaisista ja leivonnan tärkeydestä minulle elämässä ja työssäni. 

Suunnittelin ja tein itse taulut toimistolle. Tässä teille muutama kuva toimistolta. Koitin kuvata pimeässä, joten kuvien laatu on hiukan kellertävä ja tunkkainen, mutta kyllä näistä varmasti idean saa irti! Mitä pidätte?

"Donut worry be Happy"

"A party without a CAKE is just a MEETING"


Donut Hiirimaton teetin itselleni erikseen tilaustyönä. 
Verkkokaupan puolella alkoi muuten tänään muuton kunniaksi järjestetty Bake Sale -alennusmyynti. Käy tekemässä löytöjä kymmenien alennettujen tuotteiden joukosta. Alennusmyynti kestää sunnuntaihin asti ja uusia aletuotteita lisätään päivittäin. 


Herkullista keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kaunis työhuone =)
  Milloin se kaunis kakkuvati, jossa on kultainen jalka, tulikaan myyntiin? ;)
  -Kakkumonsteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kakkumonsteri :) Kiitos paljon, täällä on miellyttävä työskennellä! Miss Etoilen uusi kultajalkainen standi tulee myyntiin ensi viikolla. Niitä on rajoitettu erä, että jos haluaa omakseen yhden niin kannattaa olla nopea. Ilmoittelen somessa, kun Miss Etoilen uutuudet saapuvat!

   Poista
 2. Aika ihana työtila :) Voi, kun omanikin olisi yhtä herttainen ja herkullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru :) Kaikkien leipureiden pitäisi saada tällainen työhuone! Myönnän kyllä, että työpiste oli kuvissa "kuvauskunnossa", joten kyllä siellä työnjälki näkyy myös! Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!