lauantai 4. kesäkuuta 2016

Valkoiset Prinsessakakut Valmistujaisiin


Sain tehdä kauniin ylioppilaan juhliin täksi päiväksi hänen toiveiden mukaisesti valkoisella marsipaanilla kuorrutetut prinsessakakut sekä teemaan sopivat ihanat macarons-leivokset. 

Kakut pitävät sisälllään perinteisesti vaniljamoussen ja mansikkahillon. Juhlien teema värit ovat kulta, rosa ja valkoinen, siksi myös hitunen kultaa pääsi kakun päälle ja koristeisiin. Tomuvärillä saa tehtyä ihania yksityiskohtia esimerkiksi marsipaaniruusuun. 

Tein kakun samalla ohjeella kun olen sen aiemminkin tehnyt. Löydät ohjeen tästä. Eroja ohjeeseen on vain se, että nämä kakut olivat tuplasti isompia. 

Ohje:

Täyte:
Mansikkahillo
Vaniljamousse

Päälle:
Marsipaanista tehdyt ruusut


Mahtavaa juhlapäivää ylioppilaille, ammattiin valmistuville ja kaikille muille koululaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!