perjantai 17. kesäkuuta 2016

AU Avajaistunnelmaa


Mielestäni koskaan ei ole liikaa syitä järjestää juhlia! Tänä keväänä on tapahtunut paljon isoja asioita, joista voin ja pitääkin olla ylpeä sekä onnellinen. Ja niissä jos jossain on syytä juhlaan! 

Pitkäaikainen haaveeni toteutui: minusta tuli täyspäiväinen yrittäjä. Avasin blogini yhteyteen oman verkkokauppani, joka löytyy osoitteesta www.anninuunissa.com. Maljoja on tälle saavutukselle otettu jo aiemminkin, mutta halusin juhlistaa sitä vielä erikseen bloggaajakollegoideni kanssa. 

Rakkaat kollegat, te jotka osaavat arvostaa leivontaa "elämäntapana". Te joiden kanssa voi puhua kakuista monta tuntia putkeen ja joiden kanssa voi kuvata ja somettaa rauhassa. Kiitos osallistumisesta juhliini! Teitte eilisestä täydellisen, kun ilo ja nauru täytti juhlatilan. Lainaan yhden arvovieraan sanoja "Ihanaa miten leivonta yhdistää ja miten sitä kautta on saanut upeita uusia ystäviä". Tämä on täyttä totta. 

Haluan lisäksi kiittää mahtavia sponsoreita, jotka olivat mukana Annin Uunissa -verkkokaupan avajaisissa. Kiitos Dansukker, Sunnuntai ja Kotipellon Puutarha

Kiitos myös Ihana Kukkanen, kauniit vaaleanpunaiset kimput, joissa säteilivät lempikukkani: pioni sekä neilikka viimeistelivät juhlatilan ja tunnelman.

Miss Etoile muffinivuoat ja pahvinen teline.  
Kakku- ja piirakkavuoat
Alumiiniset kakkuvuoat. 
Oli meillä herkkujakin tarjolla. Sain apuja tarjoiluihin Dr.Sugarin Jinnalta ja Kakkukatrilta. Upeat kakut tarjoiltiin korkeilta Miss Etoilen ihanilta isoilta keraamisilta standeilta. 

Minun Punaherukukka-Tryffelikakku. Ohje tulossa pian blogiin. 
Kakkukatrin upea rusettikakku piti sisällään limeä ja raparperia! Sokeripitsi on tehty Städterin valmiista sokeripitsiaineesta
Jinnan uskomaton herkkukakku maistui persikalta ja mansikalta! Huomaathan ihanat lehtikultakoristeet
Ilmapallot ja muut koristeet verkkokaupasta. 
Tarjolla oli myös minun bebejä, joiden resepti on tulossa pian blogiin sekä Jinnan ja Katrin värikkäät ruusu macaron -leivokset! Miten ihania!
Herkkujen lisäksi avasin juhlien ajaksi hedelmäisen Mocktailbaarin, joka ihastutti!
Dansukkerin taloussokeri on värjätty pinkillä pastavärillä, syötävät Mimiksen kukat koristivat makeita juomia! 
Jokaisessa juhlassa täyttyy olla väreihin sopivia paperipillejä
Eikä näistä juhlista lähdetty tyhjin käsin. Ihanat gift bagit lähtivät arvovieraiden mukana kotiin! 

Ihanaa viikonloppua! Jään tänne ihastelemaan ja tuoksuttelemaan väiaikaista kukkakauppaani! Kiitos onnen toivotuksista, korteista ja kauniista sanoista! Nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!