lauantai 28. toukokuuta 2016

Täydellinen Kakku Kevätjuhliin!

Viikon päästä monet pienet koululaiset aloittavat kesälomansa, valkolakit ojennetaan ahkerille nuorille ja moni myös valmistuu ammattiin. Ikimuistoisia saavutuksia tulee juhlitaan tyylillä ja tarjoiluja on varmasti mietitty kuumeisesti jo useamman viikon verran. Päätiin kuitenkin kerätä teille lukijoille joitain tärppejä sekä kakkuja omista juhlistani. 

Ensinnäkin KakkuKatri kokeili verkkokauppani ihania hohtavia sokeripitsejä ja Squires Kitchenin kaulintamassaa. Näin kaunis kakku koristaa  tänä viikonloppuna jonkun onnellisen juhlia. Käy ihmeessä katsomassa lisää kuvia ja persikkaisen kakun ohje täältä.

Kuva Kakkukatri


Viime vuonna tein anoppini juhliin kauniit kukkakakut. Koristeet tehty sokerimassamuoteilla: lilja ja kukka sekä lehti. Pallokoristeet kakun alareunassa on tehty silikonisella helminauhamuotilla. 


Tällaisia pieniä helppoja nakukakkuja tarjoilin omissa juhlissani vuosi sitten.
Miss Etoile persikan ja vihreän kakkustandin ja Pom Pom -paperikukat löydät verkkokaupasta. 

Kakkujen lisäksi kauniit ja herkät kuppikakut ovat kaunis lisä juhlapöytään. Paista kuppikakut suoraan pahvisissa vuoissa. Löydät eri värejä täältä


Aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. paljon kauniita kakkuja. löytyykö blogista juttua niistä sun juhlista, tai että olis lisää kuvia noista nakukakuista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Alla olevista linkeistä löydät ohjeet nakukakkuihin :)

   http://www.anninuunissa.fi/2015/06/kesainen-pieni-nakukakku-mansikoilla.html

   http://www.anninuunissa.fi/2015/07/mini-naked-cake-kirsikoilla.html

   Poista

Kiitos kommentistasi!