tiistai 19. huhtikuuta 2016

Uutiskirje + Arvonta!


Nykypäivänä tulee paljon roskapostia, mainoksia ja muuta turhaa spämmiä. En itsekään pidä siitä, mutta nyt kuitenkin mainostan teille omaa uutiskirjettäni. Lue alta miksi.

..olen nimittäin sitä mieltä, että tärkeistä ja kiinnostavista jutuista kannattaa tiedottaa niistä kiinnostuneille. Parhaimmassa tapauksessa uutiskirje on sinulle erittäin hyödyllinen. Uutiskirjeen tilaamisen voit aina peruuttaa poistamalla itsesi postituslistalta. Pyrin tekemään uutiskirjeestäni niin ihanan, lyhyen ja ytimekkään, että haluat varmasti saada sen jatkossakin! Minulla teille paljon herkkujuttuja täksi kevääksi ja kesäksi!

Huomenna kaikki nykyiset ja uudet uutiskirjeeni tilaajat saavat kuulla jännittäviä uutisia ensimmäisinä! Lisäksi loppuviikosta suoritan kaksi eri arvontaa uutiskirjeen tilaajien kesken. Vielä sinäkin kerkeät mukaan arvontoihin, joissa voit voittaa joko laatikollisen kuppikakkuja omiin juhliisi tai ihanan tuotepalkinnon!

Tilaa uutiskirjeeni TÄSTÄ!Olethan löytänyt minut jo somesta?


16 kommenttia:

 1. uutiskirje tilattu jo aiemmin ja vihdoin ensimmäinen kilahti luukkuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistinkin Anni, että sinä olit kirjeen jo tilannut :) tällä viikolla tulee vielä yksi kirje ja huominen on kyllä tämän viikon jännittävin päivä!

   Poista
 2. W-A-U, ONNEA ANNI :). Ihan mahtavaa, että olet laittanut oman verkkokaupan pystyyn. Pyörittelin noin vuosi sitten samaa ajatusta päässäni, mutta se jäi kuitenkin vain haaveasteelle. Hih, kun tarvitset lisävahvistusta, täällä yksi innokas leipuri ilmoittautuu hakijaksi ;). Kävin jo kurkkaamassa nettikauppaasi ja näyttää todella, todella hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta palautteesta! Tämä on koko vuoden projekti, jonka kehtiys tästä vasta alkaa :) On ollut vaikeaa pitää myös asia salassa, mutta nyt siitä saa puhua! Pidän tarjouksesi mielessä ;) Ja soittelen heti kun tarvitsee apureita. Palautetta ja valikoima toiveita otan myös vastaan mielelläni! <3

   Poista
  2. On selvää, ettei tuollaista ihan hetkessä laiteta kasaan. Pitihän sitä tietty heti käydä myös tilaamassa lisää kaapintäytettä verkkokaupastasi :). Hyvin toimi sivut myös ostoksia tehdessä. Minulla on tällä hetkellä 12 kolon minidonitsipelti, mutta on ärsyttävää, kun sillä saa niin pienen määrän donitseja kerralla aikaiseksi ja se pitää aina pestä välillä ennen seuraavan setin paistoa, joten tilasin mm. 24 kolosen minidonitsipellin kauttasi.

   Poista
  3. Tilaustasi pakataan juuri ;) tuo minidonitsipelti on kyllä oltava isompi tai sitten parempi, että on kaksi. Minullakin on kaksi :) Kätevästi voit sinäkin nyt vaan laittaa seuraavan setin uunin kuin toinen tulee ulos. Kiitos palautteesta ja tilauksesta! Olet huippu!

   Poista
 3. Isot onnittelut ja suurta menestystä verkkokaupallesi! Ihan mahtavaa, että tuot uusia tuulia Suomen leipojille! Sivusto on kaunis, selkeä ja niin sinun näköinen ja pikavilkaisulla tarjolla on korkealaatuisia tuotteita :) Pitää perehtyä tarkemmin ja laittaa tilaus vetämään. Onnea vielä kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erja! Kiitos paljon ihanasta viestistä ja palautteesta. Kaikki tämmöinen kannustaa nyt alussa, kun pitkä projekti on julkaistu kaikkien tietoon ja jännitys laukeaa :) Tästä se kehitys ja työ alkaa. Otan aina palautetta ja toiveita vastaan! Ja odottelen jo tilaustasi.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Lisää mukavaa postia on tulossa tällä viikolla! Uutuuksia ja tarjouksia tulossa. Ihanaa uutta viikkoa sinulle!

   Poista
 5. Missä ne voittajat julkistettiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittajat julkistettiin kaikille uutiskirjeen tilaajille uutiskirjeellä ja olin itse voittajiin henkilökohtaisesti yhteyksissä :) Palkinnot menivät Turkuun ja Kauniaisiin. Iloista vappua!

   Poista
 6. Olen uutiskirjeesi tilaaja mutta 20.4. jälkeen en ole saanut kirjettä eli esim. tätä missä voittajat julkistettiin!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, erikoista, oletko katsonut roskakorin, jos uutiskirje on mennyt sinne? Jos lähetät minulle sähköpostisi: info (at) anninuunissa.fi, niin voin katsoa missä vika. Uutiskirje lähtee automaattisesti ulkoiselta apalveluntarjoajalta.

   Poista
 7. Uutiskirje löytyi (oma kämmi)! Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu, että selvisi :) Mukavaa viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!