torstai 10. maaliskuuta 2016

Tulevat syntymäpäivät ja Arvonta

Kuva otettu leivonta ja kuvauspäivänä. Katso lisää täältä. 
Minulla on ollut jännä viikko. Oma juhlaviikkoni. Täytän huomenna 30-vuotta ja lauantaina juhlin perheen ja ystävieni pitkään suunniteltuja syntymäpäiviäni Hotel Fabianissa. Kyseessä ovat himoitsemani svibit eli sviittibileet, joista sain kipinän täältä.  Ihastuin konseptiin sen verran, että minun täytyi saada omat. Sviittibileet tuovat luksusta juhliin ja on samalla pieni getaway kotoa. Kaiken lisäksi sviitin käyttäminen on yleensä huokeampaa kuin juhlatilojen vuokraaminen. En olisi uskonut, että olisin näin innoissani omista kolmekymppisistäni!

 Näin kun juhliin on pari päivää aikaa voin sanoa, ettei juhlien järjestäminen ole ollut ikinä yhtä hauskaa ja palkitsevaa, vaikka hommaa on ollut hirvesti. Iso kiitos kuuluu omalle juhlasuunnittelijalleni Jenni Kankaiselle, jolta ei ideat ja ilo lopu koskaan kesken. Jennin blogia voi seurata täällä. Näistä tulee juhlat joita en koskaan unohda!

Rakastan kaikkea kaunista, pastellinväristä ja ihanaa, joten mitään näistä ei jää juhlista puuttumaan. Erityisen innoissani olen kukka-asetelmista, joita maailman ihanin kukkakauppa Ihana Kukkanen tulee juhliini tekemään. Katso vaikka itse!

Kiitos kuvasta Jenni.
Juhlissa tulee olemaan myös paljon pastellin värisiä ilmapalloja ja muita koristeita unohtamatta Photobooth seinää. Ystäväni ja kollegani Kakkukatrin tekemät ihanat kakut, Urjalan makeistukun herkkubuffet ja Carsin Wines -viinitilan viinibaari tulevat pitämään huolen siitä, ettei juhlista puutu herkkuja ja makuelämyksiä. Tulen kirjoittamaan teille juhlista vielä niiden jälkeen ja jakamaan paljon iloista juhlahuumaa kuvien kautta. Voit seurata päivääni myös Instagramissa jo tänä viikonloppuna.

Syntymäpäivieni kunniaksi halusin vielä järjestää teille lukijoille arvonnan. Arvonnan palkintona on aivan ihastuttava pieni Miss Étoile keraaminen kakkustandi. Voittaja saa valita palkinnon värin itse (vihreä, musta tai pinkki). Arvonnalla kerään myös tilaajia tulevalle uutiskirjeelleni, joten se on ehto arvontaan osallistumiselle. Uutiskirjeen lähettämisen aloitan huhtikuussa ja sen tilaamisen voi perua koska tahansa, jos tuntuu ettei kuulu sen kohderyhään. Tarkoitus ei ole jakaa spämmiä, vaan mukavia leivonnan ja juhlien uutisia sekä tietoja tulevista arvonnoista ja kilpailuista kauden teemoja myötäillen. 


Osallistu arvontaan TÄÄLLÄ.
Lisää Miss Étoile tuotteita täällä
Seuraa Juhliani Somessa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!