tiistai 17. marraskuuta 2015

Ensimmäinen Leivontabloggaaja -ilta LBI2015


Leivontabloggaajat samassa kuvassa. Ketä kaikkia tunnistat?
Wau mikä viikonloppu ja mitkä juhlat! Postauksia viime viikonlopun leivontabloggaajaillasta on ponnahdellut esille jo muutamassa herkullisessa blogissa tällä viikolla. Myös Instagram on täynnä herkullisia juhlakuvia, jotka löytää hastageilla #leivontabloggaajailta tai #LBI2015.
Minulla on ollut ensinnäkin kunnia ja toiseksi ilo olla järjestämässä ensimmäistä leivontabloggaajien ikiomaa -iltaa yhdessä Dr. Sugar Jinnan ja Kakkukatrin Katrin kanssa. Ennen tätä juhlaa olen itse tottunut olemaan erilaisissa bloggaajille järjestetyissä tilaisuuksissa vieraana. Kokemus tilaisuuden järjestämisestä on kokonaan positiivinen näiden juhlien jälkeen.  Muutaman kuukauden ajan olimme haalineet sponsoreita ja etsineet tiloja juhlalle, suunnitelleet ohjelmaa, kutsuja sekä makeita giftbageja arvovieraillemme. 

Koko ajatus leivontabloggaajaillasta syntyi siitä, että halusimme koota yhteen leivonnasta kiinnostuneet ja siitä bloggaavat kollegamme. Halusimme erityisesti korostaa illassa teemaa leivonta, koska se on lähellä järjestäjien ja vieraiden sydäntä. Lisäksi tällaisia pelkästään leivontaan liittyviä tapahtumia ei ole mielestämme ole ollut tarpeeksi. Olen varma, että vieraat viihtyivät juhlissa leivonnan äärellä ja siitä keskustellen!

Leivontabloggaaja -illan teemana oli Winterwonderland ja se näkyi esimerkiksi koristeissa. Koristeet ovat juhlahumua -verkkokaupasta.  Tilaisuus järjestettiin Unelmakakut.fi tiloissa Lauttasaaressa. 
Illan ohjelmaan kuului vapaata seurustelua ja tarkoituksena oli rennosti herkutellen tutustua toisiimme. 
 Instagram -seinällä pyörivät kuvat #leivontabloggajailta #LBI2015. Kaikkien kuvien kesken arvottiin illan päätteeksi yksi onnellinen voittaja. 
Hanna Unelmaa Leipomassa oli onnekas Coloren ihanan tuotepaketin ja Heirolin lahjakortin voittaja.
Arvatkaa mitä...

Meillä oli myös Leivonta-aiheinen Photo Booth -seinä. Itse kerkesin kuvaan melkein kaikkien vieraiden kanssa :)
Herkkuja ei illasta tietenkään puuttunut. Nehän olivat pääosassa! Taustalla Katrin mahtava Winterwonderland -kakku. 
Herkkujen valmistuksessa  käytettiin Fazerin, Valion, Sunnuntain ja Dansukkerin tuotteita.  Jinna valmisti suussa sulavaa suklaamoussekakkua ja käsintehtyjä makeisia juhliin. 
Ei juhlia ilman kuohuvaa. Tämä herkku on Hartwallilta
Minun Pätkis Kuppikakut, Unelmaa Leipomassa Hannan Mustikka Macaronssit, Irman Ihannekakku Irman Kinkkupiirakka ja Mamman Leivontanurkka Heidin Feta-pinaattipiirakka maistuivat vieraille. 
Illan ohjelmaan kuului leikkimielinen tasting, jossa palkittiin Maistelumestari 2015! Tastingin tarjosi Fazer ja Dansukker. Maisteltavana oli suklaita, salmiakkeja ja siirappeja. Vain 4 kaikista osallistujista sai kaikki oikein! Onnellinen voittaja oli Janica Doron kakku -blogista. Hän voitti itselleen kasillisen sponsoreiden tuotteita. 
Oli aivan mahtavaa nähdä teitä kaikkia. Suuret kiitokset meidän järjestäjien puolesta! Äärimmäisen iloisia olemme siitä, että suurin osa kutsutuista tuli paikalle ja saimme mielettön posiiivisen vastaanoton ja palautteen koko illasta. Erikoiskiitokset välittäisin tässä myös seuraaville leipureille, jotka osallistuivat tarjottavien valmistukseen: Irman Ihannekakku, Unelmaa Leipomassa ja Mamman Leivontanurkka. Lisäksi haluan välittää kiitokset myös Pullahiirelle ja  Keittiö Avec Amourille kun muistitte meitä järjestäjiä erityisesti!


Vielä kerran kiitokset mahtaville sponsoreille. Teidän ansiosta tästä illasta tuli totta:

Valio
Fazer
Dansukker
Unelmakakut
Hartwall
Arvid Nordqvist
Juhlahumua
Colore Oulu
Heirol
Kauppapuutarhaliitto -Varpion puutarhan nokkonen

Leivontabloggaja -ilta ja -postaus on toteutettu kaupallisena yhteistyönä mainittujen sponsoreiden kanssa. 

20 kommenttia:

 1. Kiitos, vielä kerran. Oli todella mukava, sekä hyvin organisoitu ilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana saada positiivista palautetta :) Kiva kun olit mukana!

   Poista
 2. Huippuilta! Kiitos vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica :) Mahtavaa oli saada sinut mukaan!

   Poista
 3. Jee kiitos kivasta illasta, ison työn olitte tehneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lunni :) Onneksi kaikki työ oli sen arvoista!

   Poista
 4. Paljon kiitoksia järjestäjille! Oli hieno ilta ja oli aivan mahtavaa tavata muita bloggareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erja, kun olit mukana ja viihdyit! :)

   Poista
 5. Ilta oli huikean hieno. Kiitos siitä teille!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kaikesta ja oli kyllä mukava ilta. Ihan liian äkkiä aika kului ja olisi ollut mukava tutustua useampaankin bloggariin enemmän. Ensi kerralla lisää, eikös vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ebe :) Mikä mukava kommentti ja se on juuri näin ensi kerralla lisää ;)

   Poista
 7. Lämmin kiitos järjestäjille, oli todella mukava ja herkullinen ilta! Oli todella mukava tavata ihmisiä näiden kaikkien ihanien blogien takana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun olit mukana ja kiitos mieltä lämmittävästä palautteesta! :)

   Poista
 8. Näyttääpä ihanalta tuo teidän leivontabloggaajien yhteinen illanvietto. Mahtavat herkut ja kauniit koristeet. Varmaan hauska tavata paljon muita leivontabloggajia samalla kertaa. Kelpaisi minullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Laitan sinut listalle, saat kutsun seuraavalla kerralla, kun tämmöisen illan järjestämme, niin pääset myös tutustumaan ja puhumaan leivonnasta koko illaksi!

   Poista
  2. Oi ihanaa, kiitos Annis :). Nyt on jotain mukavaa, mitä odottaa!

   Poista
  3. :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 9. Näyttää ihanalta! Harmittaa vielä enemmän, etten pääsytkään mukaan :( No järjestätte pian uuden illan, niin olen mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ensi kerralla pääset sitten mukaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!