sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Voita Unelmiesi Pikkujoulut!


Minulla on suuri kunnia olla osa tämän syksyn ehkä makeimpaa kampanjaa ja arvontaa mahtavien muiden ammattitaitoisten juhla-asiantuntijoiden kanssa! Mistä siis on kyse? Postauksen otsikko ei johda harmaan, sillä nyt sinulla on ihan oikeasti mahdollisuus voittaa Unelmiesi Pikkujoulut! Me järjestämme ne sinulle! Pääpalkinnon arvo on noin 800 euroa ja sisältää muun muassa: 


Juhlasuunnittelun
Juhlatuotteet
Kakkubuffetin
Kilokaupalla herkkuja

Lisäksi arvotaan lahjakortteja mukana oleviin yrityksiin. 

Toteuttamassa tätä mahtavaa kampanjaa ovat:


KILPAILUAIKA
Kilpailuun voi osallistua ajalla 20.9 - 4.10.2015.

OSALLISTUMINEN 
Arvontaan voi osallistua Facebookissa, ilmoitetuissa blogeissa ja Instagramissa. 

MITEN VOI OSALLISTUA?

Facebookissa:
Tykkäämällä kilpailukuvasta, kommentoimalla sitä tai jakamalla kilpailukuvan Facebookissa. Kerro minkä väriset ovat sinun unelmiesi pikkujoulut ja tai mitä erikoista niistä löytyy? :) Lisätietoja ja jaettava kuva löytyy täältä: Annin Uunissa, Juhlahuuma, Juhlahumua, Karkkikauppa Sweetheart, Makeistukku ja CutiePie
(Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.)

Blogeissa:
Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla arvontapostaukseen Juhlahumun, Juhlahuuman tai Annin Uunissa blogeissa. Kerro minkä väriset ovat sinun unelmiesi pikkujoulut ja tai mitä erikoista niistä löytyy? :)

Instagramissa:
Jakamalla kilpailumainoksen omalla Instagramtilillään ja merkitsemällä siihen @juhlahumua @juhlahuuma ja #mageimmatpikkujoulut.

ARVONTA
Palkinnot arvotaan maanantaina 5.10.2015. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Tarkemmat ja yksityiskohtaisemmat kilpailuehdot ja -säännöt löydät tästä.


Ihanaa Sunnuntaita ja kilpailuonnea!

87 kommenttia:

 1. hmm järjestäisin pikkujoulut teemalla punainen ja kultainen. Aika perinteinen mutta silti hauska ja hieman glamouria tuova.

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa! Mä järjestäisin pikkujoulut kavereille. Teemaa pitäis vielä pohtia :) Paljon kaikkea suklaista ainakin!

  veera.a.koho@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Heeiii ihanaa! Mä taas järkkäisin pikkujoulut lapsien kavereille perheineen!!! ... ja niitä on paljon! Jee, ihanaa kun joulu tulee! reizuli@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Järjestäisin ihanat pikkujoulut läheisille ja ystäville ja herkkujen avulla niistä tulisi ikimuistoiset.

  -heinokaisam@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Juhlat missä paikalla ystävät ja mahtavat herkut, ei voisi olla huono ilta. Talven ihmemaa, pikkutuhmuus, apua, joulun unelma. Läheisyys ja lämpö ystävien kanssa.

  VastaaPoista
 6. Mikä upea arvonta! :) Unelmien pikkujouluja juhlisin ystävieni kanssa upealla teemalla, ihanien herkkujen kera!
  *<:)
  marenkiamarenkia@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Minä järjestäisin hauskat, rennot mutta tyylikkäät juhlat, vähän sellaista tule sellaisena kuin olet - meininkiä. Ei pukupakkoa tai mitään sellaista. Joulussa on muutenkin jo monelle laittamista ja stressaamista, joten pikkujoulut voisivat olla sellaiset rennommat, ei niin perinteiset pirskeet! Pilkettä ja huumoria silmäkulmassa. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mä järjestäisin pikkujoulut meidän harrastenaisjalkapallo-joukkueelle. Yleensä ollaan illanistujaiset järjestetty nyyttärimeiningillä niin ois ihanaa kun kerrankin nämä äidit (95% joukkueesta) pääsisi valmiiseen pöytään. Väreinä olisi musta ja valkoinen niinku pelivaatteet ja lisänä punaista joulumieltä tuomaan.

  jessica.j.alatalo@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Järjestäisin upeat pikkujoulut omalle perheelle sekä läheisimmille ystäville :) Hyvää syötävää, hieman kuplivaa, rentoa meininkiä :)

  VastaaPoista
 10. Minä haluaisin järjestää pikkujoulut ystävilleni kiitokseksi, jotka auttoivat meidän arjen taas alkuun väliaikaisen kodin laittamisessa. Heistä oli niin suuri apu kun itsekin olin synnytyslaitokselta juuri kotiutumassa. Kun omassa kodissa oli tulipalo. Nämä ystävät äiteinäkin varmasti nauttisivat kun saisivat hetken omaa aikaa. :)
  Lumivalkeitaunelmia@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Itse kullakin on kaikenlaista elämässä juuri nyt, joka aiheuttaa stressiä. Tämän vuoksi haluaisin järjestää ystävilleni pikkujoulut, jotka antaisi heille pienen pysähdyshetken, aikaa nauttia yhdessäolosta ja rentoutua pienen juhlan merkeissä. Tämän tunnelman luomiseen sopisi pikkujouluihin säväys hopeaa, samalla juhlavaa ja rentoa. jaana.rusanen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Järjestäisin pikkujoulut Ranskalaistyylisellä teemalla, sillä olen tällä hetkellä Ranskassa työssäoppimisreissulla leipomassa/tekemässä konditoria juttuja. Eli olisi patonkia, macaronseja, tartaletteja ym. ihania ranskalaisia herkkuja, sekä tietysti hyvää viiniä. Väriteema olisi varmaankin sitten puna-sini-valkoinen ja ehkä vähän hopeaa tuomaan juhlavuutta ;) Pikkujouluihin tulisi läheisimmät ihmiseni, eli ystävät ja perhe, kaikki yhdessä juhlimaan :) Tunnelma olisi lämmin ja rento, niinkuin täällä Ranskassa on, kaikki ovat niin ystävällisiä ja vieraanvaraisia, ja kadulla toivotetaan hyvät huomenet vastaantulijoille! :)
  Kiitos ihanasta arvonnasta, tällaiset ovat mielestäni aivan ihania juttuja :)
  laurazz.laurazz@gmail.com

  VastaaPoista
 13. valkoista ja hopeaa, ripaus punaista <3 sopivasti suolaista ja makeaa, namskis. kaverit kehiin, tietty. ja vaikka äitikin!

  VastaaPoista
 14. Pikkujoulut järjestäisin kaikille ihanille tallilaisille, jotka jaksaa tsempata ja joiden kanssa oikeasti viihtyy! Väriteemana toimii perinteiset jouluvärit. Rennot juhlat, joiden teemaan liittyisi varmaankin jotenkin hevoset ja talli :3

  VastaaPoista
 15. sinistä ja valkoista, ehkä ripaus hopeaa tai kultaa.
  Ystäville kolme kärpästä yhdellä iskulla, pikkujoulut, itsenäisyyspäivä ja
  toivottavasti lakkiaisetkin :) ,

  VastaaPoista
 16. Oi, ihanaa!
  Minä järjestäisin pikkujoulut ystävilleni, aiheena talven ihmemaa ja makuteemana suklaa! Olisi hienoa saada ystäviä kiireisen loppusyksyn keskellä samoihin juhliin :)

  marja.e.puustinen@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Meidän soittokunnan pikkujoulujen järjestämisvuoro on tänä vuonna miehillä, yhtään siis tiedä mitä on luvassa vaikka kuulemma järjestelyt ovatkin hyvällä mallilla. Veikkaan, että sekasikiö naisjaoston edellisinä vuosina tekemiä koristeita: mustaa, valkoista, punaista, sinistä, vihreää, lahjapaketteja ja tietysti tähtitaivas sekä jotain hullunhauskaa ohjelmaa ja musisointia.

  Pikkujoulut on todella ansaittu, 10.10. pidämme Made in Finland-konsertin Porin Promenadi-salissa, jossa soitamme suomalaista (puhallin)musiikkia, mm. Sibeliusta juhlavuoden kunniaksi ja 16.12. pidettävään joulukonserttiin solisteiksemme Keski-Porin kirkkoon saapuvat Saara Aalto ja Tomi Metsäketo. Kahden vaativan konsertin pitäminen harrastajapohjalta vaatii soittajilta paljon ja pikkujoulut on hyvä tapa palkita vapaaehtoiset.

  VastaaPoista
 18. ärjestäisin rennot, hauskat ja tyylikkäät pikkujoulut, rentojen ystäväpariskuntien kanssa. Pikkujouluissa olisi saunomista, herkuttelua, visailua, laulua ja muuta kivaa :)
  olisi ihan mieletön mahdollisuus voittaa tämmöinen unelma, ja päästä käymään minilomalla mieheni ja ystävien kanssa :)
  Toinen vaihtoehto olisi ollut äitini ja isäni kultahääpäivän vietto, pikkujoulujen merkeissä, mutta matka mahtaisi olla liian pitkä vanhuksille. Tai eihän sitä tiedä, miten innoistuisi lähtemään ;)
  Näiden kahden vaiheilla oltaisiin (y)
  Värrinä tietenkin kulta, punainen, valkoinen ja vihreä!

  aikku852@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Olisipa huikean ihanaa! Järjestäisin rennot ja tunnelmalliset kemut lähipiirilleni. Voitaisin herkutella ja nauttia pienistä hauskoista kisoista. Ja yksi idea olisi pitää pikkujoulut Kreikka-teemalla. Tunnelmallinen mökkikin olisi jo tiedossa. Nämä voisi myös olla sellaiset "saavu paikalle ja ylläty" -kemut, mistä ei juurikaan paljasteta kulkua etukäteen. Värit punainen, valkoinen, vihreä.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Punaista, valkoista ja kultaista, niin toivepikkujoulujeni väriskaala ) Ystävien kanssa rennosti aikaa viettäen, suolaisista piirakoista ja kuppikakuista ym nautiskellen, lautapelejä pelaillen aika kuluisi kuin siivillä. Mukaan siis arvontaan!
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 21. Järjestäisin juhlat vanhemmilleni,lapsilleni sekä lastenlapsille.Meitä olisi neljä sukupolvea samoissa juhlissa,harvoin ollaan oltu kaikki samaan aikaan koossa. Väreinä voisi olla punainen,valkoinen,hopea,sininen ja vihreä. Marraskuun lopussa on pojan poikani 3 v synttärit,sekä jouluaaton aattona tyttöni 26 v synttärit,niin kaikki juhlat menisi samassa.

  VastaaPoista
 22. Järjestäisin pikkujoulut kaveriporukalle, väriteemana valkoinen ja kulta =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Järjestäisin pikkujoulut kaveriporukalle, väriteemana valkoinen ja kulta =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Järjestäisit ystäville bling bling bileet.

  VastaaPoista
 25. Mä kutsuisin kaikki ihanat ystävät valkoista, hopeaa ja punaista teemalla. Rakastan joulun aikaa. Mikä parasta aikaa olla yhdessä ja herkutella. Irmaleipoo@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Taitaisin suunnata pikkujoulupirskeet pikkujoulupirskeet lähisuvulle vauvasta mummoihin ja vaareihin. Jotain hauskan jouluista, muttei vielä päällekäyvästi sitä. Se mitä pöydälle pannaan on tärkeää: perinteitä ja uutta tvistiä.

  VastaaPoista
 27. Meidän pikkujoulut olis valkoista, mustaa, harmaata, hopeaa ja kuparia täynnä..ja kynttilänvaloa! Suunnattomasti suklaisia ja suolaisen kinuskisia herkkuja ja glögiä sekä lämmintä kaakaota kermavaahdolla ja suklaahippusilla. :D Parasta seuraa ja höpötystä sekä vähän jouluaskartelua (vaikka kortteja tai himmeleitä, olkipukkia tms)

  VastaaPoista
 28. Meidän pikkujoulut olis valkoista, mustaa, harmaata, hopeaa ja kuparia täynnä..ja kynttilänvaloa! Suunnattomasti suklaisia ja suolaisen kinuskisia herkkuja ja glögiä sekä lämmintä kaakaota kermavaahdolla ja suklaahippusilla. :D Parasta seuraa ja höpötystä sekä vähän jouluaskartelua (vaikka kortteja tai himmeleitä, olkipukkia tms)

  VastaaPoista
 29. Meidän pikkujoulut olis valkoista, mustaa, harmaata, hopeaa ja kuparia täynnä..ja kynttilänvaloa! Suunnattomasti suklaisia ja suolaisen kinuskisia herkkuja ja glögiä sekä lämmintä kaakaota kermavaahdolla ja suklaahippusilla. :D Parasta seuraa ja höpötystä sekä vähän jouluaskartelua (vaikka kortteja tai himmeleitä, olkipukkia tms)

  VastaaPoista
 30. Minä haluaisin perheeni yhteen. Väri teemana voisii olla pinkkiä, vaalenasinistä tai punaista, yhdistettynä harmaaseen.

  VastaaPoista
 31. Minä haluaisin perheeni yhteen. Väri teemana voisii olla pinkkiä, vaalenasinistä tai punaista, yhdistettynä harmaaseen.

  VastaaPoista
 32. Järjestäisin lähimmille ystäville ja sukulaisille hieman iloa arjen keskelle, samalla juhlistaisimme miehen, minun, lapsemme sekä äitini syntymäpäiviä, jotka sattuvat lähelle toisiaan :)
  Värinä hopea sekä valkoinen
  anne5@netti.fi

  VastaaPoista
 33. Pikkujouluissa olisi paljon valkoista ja ehkä hopean väristäkin :)

  veera.santahuhta@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Ehdottomasti mukana arvonnassa! (: Meidän pikkujoulut olisivat samalla uuden Kotimme tupaantuliaiset <3 Läheiset koolla, herkut pöytään ja nautitaan joulunajasta. meilaaemilialle@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Ehdottomasti valkoista ja hopeaa! ♥ Kutsuisin kaikki ihanat ystäväni ja sukulaiset viettämään ihanan suklaisia pikkujouluja!

  VastaaPoista
 36. Ihana ja upea arvonta! Meillä pikkujoulut on järjestetty perinteisesti tuttavapiirille luonamme. Viime vuosi jäi väliin raskauden vuoksi ja nyt järjesty on hankalaa pikkumiehen kanssa. Tykkäämme nimittäin juhlia isosti ja isolla porukalla hyvän ruuan ja kauniin somistuksen keskellä. Teemavärinä voisi olla tänä vuonna valkoinen ja hopea, ehkä jopa ripaus vaaleansinistä mukana. Ja ehdoton olisi karkkibuffet. Bellis2@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Arvonta, johon on pakko osallistua. Mahtavaa! Olisi ihan älyttömän upeaa järjestää nurinkurin-juhlat kavereille. Ensin herkut ja sitten muu...jos enää mitään jaksaisi ;)

  kakkuviikari@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Järjestäisin läheisimmille iloiset, tunnelmalliset ja hauskat juhlat, joissa olisi moniallergiselle sopivat tarjottavatja kauniit koristelut.
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 39. Järjestäisin pikkujoulut ystäville ja lähisukulaisille. Monella pieniä lapsia, joten ihana olisi, ettei kukaan olisi tällä kertaa syötävistä vastuussa :) Väriteemana olisi musta-pinkki ja mukana glamouria :)

  VastaaPoista
 40. Kutsuisin ihanat ystävät juhlimaan! Väreinä varmaan hopeata, valkoista, punaista ja hieman ehkäpä mustaa
  Olisipa järjettömän ihanaa voittaa :D

  VastaaPoista
 41. Tummansinistä, hopeaa, tähtiä. Ripaus luksusta :) Ihanaa, joulu!

  VastaaPoista
 42. Hyvä tunnelma tietysti, siinä apuna taustamusiikki (kitarasoundeja, tummia ääniä) hopeaa, kultaa, kimalletta, kynttilöitä, herkullista tarjottavaa (suuret hedelmävadit, raikkaita salaatteja jne), paljon ihmisiä ympärillä ja jtn pelejä ja yhdessä tekemistä. :) lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Juhlat olisivat lapsien mieleen, pienille joulun odottajille <3 punaista, vihreää, hopeaa ja paljon herkkuja...

  VastaaPoista
 44. Unelmieni pikkujoulut olisivat puna-vihreät,perus joulun värit, mutta ripauksella hopeaa tuomaan särmää.Tarjolla olisi erilaisia herkkuja niin klassikoista jännittäviin uutuuksiin :) Mukaan kutsuisin kaikki rakkaimmat läheiseni!

  idatraff@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Oi miten mahtava palkinto! Minä järjestäisin mieheni kanssa pikkujoulut väriteemalla hopea-valkoinen, joka sopisi meille kotiin kaikista parhaiten. Mukaan ehdottomasti molempien rakkaat läheiset! vilhelmiina.mikkola (at) gmail.com

  VastaaPoista
 46. Kemut violetin, kullan ja hopean sävyissä perheelle ja lähisuvulle, lapsille ja aikuisille. Suklaista ja makeaa, suussa sulaavaa suolaista, syntisen hyvää ruokaa. Hyvä ruoka, perempi mieli <3 mirsti81@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Solis vähän erilaiset pikkujoulut täällä, todennäköisesti yhdistettynä nimiäisiin :D Tää akka halkee just parhaimpaan pikkujouluaikaan!

  VastaaPoista
 48. Unelmien pikkujoulut olisivat väreiltään punaista ja kultaa, vähän vihreää. Pikkujouluiset Afternoon tea -jutut, sieviä pikkusuolaisia ja kauniita jouluisesti koristeltuja makeita, lasillinen kuohujuomaa. Pikkuisia piparkakkuja teekupin reunalla. Saukkomartta@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Vau! Haluasin järkätä pikkujoulut joissa kaikki pääsisivät tekemään jouluisia suklaakarkkeja, marmeladeja, toffeita ja muita pieniä herkullisia herkkuja. Väriteemana valkoinen ja kultainen.
  petra_84(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 50. Wautsiwau! Mä järkkäisin pikkujoulut mun ystäväporukalle, kutsumme itseämme HerkkuPersoiksi eli Persot herkuille. Tapaamme aina hyvän ruuan ja juoman parissa . Olemme aikas blingbling-porukka, joten teemavärinä olisi ehdottomasti kulta ja hopea. Herkut voisivat olla jotain uutta ja kekseliästä , joista vaikka ryhmämme ammattikokkijäsenet voisivat ottaa idoita. :) Ja tietenkin Kuniningattaren Kulinarismia-blogissani kirjoittaisin juhlista. :) johannaclub@johannad.fi

  VastaaPoista
 51. Wou mikä palkinto! Väreinä valkoinen, musta ja hopea. Bileissä paaa-aaljon ruokaa, mukaanlukien suolaiset ja makeat herkut, glögiä yllin kyllin, kynttilöitä, jouluista musiikkia ja juhlimassa rakkaimmat ystävät & perheenjäsenet.

  VastaaPoista
 52. wow, mikä onni olisi juhlia pikkujouluna pojan 15v synttäreitä. Kerrankin olisi suvulla ihmettelemistä ja poikakin voisi reteesti kutsua kavereitaan. Poikkeuksellisesti joulun väreihin punaiseen ja kultaan voisi sotke ripaus sinistä.

  VastaaPoista
 53. Punainen väri, suklaa ja kynttilät kuuluu jouluun ja pikkujoulut menis samalla teemalla.

  VastaaPoista
 54. Pikkujoulut ovat väriltään bling blingiä, hyvää syötävää ja juotavaa, musiikkia ja paljon ystäviä :)

  VastaaPoista
 55. Tyylikkäät pikkujoulut Parhaiden Ystävien seurassa, ei parempaa voisi olla! Monen montaa herkkua, pikkumustat yllä, vähän kuplivaa ja ympärillä säihkettä. Teemaväreinä voisi olla punainen, kulta ja musta! Kimalletta saa löytyä! Ajatuskin tärkeiden ihmisten kanssa laadukkaiden tuotteiden äärellä, ah ihanaa!

  VastaaPoista
 56. Kutsuisin koolle ihania läheisiä ja ystäviä, että saataisiin muutakin kuin arkea ja vastoinkäymisiä. Sinistä, punaista, hopeaa. kaunista kattausta ja herkullista yhteistä oloa.

  VastaaPoista
 57. Tämä olisi aivan mahtava palkinto kiireiselle ja hektiselle vuodelle. Päästä nauttimaan joulun tunnelmasta ja herkuista ammattilaisten avustamana uudessa kodissa ensi kertaa! Väreinä muuten vaaleaan kotiimme haluaisin käyttää tehostevärinä perinteistä punaista, vihreää ja beigen eri sävyjä! Mukaan tätä ihanaa palkintoa kutsuisin nauttimaan läheisimmät sukulaiset ja ystävät ❤️ Joulun odotus ja siitä tunnelmasta nauttiminen on parasta!

  VastaaPoista
 58. Valmiiksi järjestetyt pikkujoulut voisivat toimia samalla tupareina uudessa kodissamme. Kultaa ja valkoista, ripaus havujen vihreyttä. Olisi ihana saada kutsua ystävät juhlimaan.
  salla.annola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 59. Minulla on suunnitelmissa järjestää kahdet pikkujoulut tänä vuonna :) Toiset olisi meidän kaveriporukalle ja toiset mun ihanalle mammakaveripoppoolle <3 Meidän Elomammat-ryhmä koostuu ihanista naisista ja erikoisen meistä tekee sen, että kaikilla meillä on ollut laskettu aika viime vuoden elokuussa. Jompaan kumpaan näistä pikkujouluista olisi ihana saada luotua satumaisen kaunis tunnelma ammattilaisten kanssa. Mun juhlatyyliin sopisi tyylikäs, kaunis ja suloinen teema, jossa olisi överipaljon valkoista ja ripaus hopean kimaltavaa. Rakastan juhlien suunnittelua ja järjestämistä, että nyt täytyy laittaa varpaatkin ristiin, että voitto osuis kohdalle :)
  nonnalarissa@hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Hopea ois mun pikkujoulujen väri. Ja kutsuttuja rakkaat ystävät. Tänä vuonna on joulua fiilistelty jo kesällä!��
  maija.koistinen@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Hopea ois mun pikkujoulujen väri. Ja kutsuttuja rakkaat ystävät. Tänä vuonna on joulua fiilistelty jo kesällä!��
  maija.koistinen@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Unelmien pikkujoulut olis teemaltaan mustat! Koska rock-tyyli on ihan mua, pikkujouluissa nautittais lakuista, mustikoista ja taateileista ym. tummista herkuista tehtyjä leivonnaisia... Höystettynä tietysti jouluisen punaisilla piristeillä: esim. kuivatuilla karpaloilla ja goji-marjoilla maustetun raakasuklaan itse tekeminen olis pitkäaikainen haaveeni ja sopis pienen kaveriporukan kanssa täydellisesti pikkujoulu-puuhaksi!
  nadya-89@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Oih! Minun juhlani voisivat olla valkovaaleanpunaiset. =)


  VastaaPoista
 64. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 65. Mun pikkujoulut olis mustaa ja hopeaa! Kunnon vanhanajan glamouria :3
  oksa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Apua, miten ihana arvonta ! Minun teemani olis erilainen pikkujoulu. Eli poikettaisiin kaikista rutiineista ja perinteistä. Joulukeksien ja juustojen sijasta tarjoitaisiin niistä raaka-aineista tehtyjä herkkuja, vietäisiin perinteiset jouluherkut astetta pidemmälle :) Teemana olisi aitous ja onnelisuus . tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Iik, miten ihanaa <3 Mulla ollut jo pidempään haaveena järjestää ystävä porukalle rock henkiset pikkujoulut!! Aivan mahtavaa! Enempää en voi paljastaa, jos sattuu niiin mahtavasti että voitan ;) Haluan että ne ois ISOyllätys kaikille :) silvennoinen.tarja@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Pikkujoulut järjestäisin teemalla ystävät. Jokaiselle ystävälle olisi istumapaikka koristeltu hänelle sopivaksi ja jokaisen pitäisi arvata mihin istua. Käpyjä, kuudentuoksua ja lumenvalkoista löytyisi katetusta pöydästä.

  VastaaPoista
 69. Järjestäisin ikimuistoiset pikkujoulut ystävien kesken vanhan ajan tunnelmalla :)

  VastaaPoista
 70. Vielä ehtii osallistua:)
  Minun pikkujouluissa juhlittaisiin samalla 60v. täyttävää mummoa ja 5v. täyttävää tyttären tytärtä, eli teemaväri tietenkin pinkki ja prinsessat... terveisin Riitta-mummo

  VastaaPoista
 71. Pikkujoulujen teemavärinä olisi ehdottomasti kultainen, ja järjestäisin ne perheen ja ystävien kesken! :)
  jatta.pietil@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Juhlisin pyöreitä ja sopivasti pikkujoulut samassa. Ystäville hienot kekkerit.Teemana hipan blingiä.. eli hopeaa ja kimalletta. :)

  krisuinen@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Kotona tai mummulassa. Todelliset lapsuuden joulujuhlat. Perinteisiä, vanhanaikaisia koristeita. Mahdollisimman vanhanaikainen tyyli. Mielikuvia visuaaliseen ilmeeseen voisi hakea vaikkapa Fanny & Alexander elokuvasta. Kauneimpia joululauluja, karamelleja kauniissa lasisissa astioissa, kynttilöitä, joulukukkia ja aitoa joulun tunnelmaa. Vanhoja lahjapapereita ja kuusenkoristeita. Enkelikello, jouluseimi ja himmeli olisivat ihania. Perinteisiä tai vähän tuunattuja herkkuja. Ympärillä lähiperheenjäsenet. minttumms@luukku.com

  VastaaPoista
 74. Puna-musta-valko-kultaiset pikkujoulut läheisten ystävien kesken ja perheen kesken. :) marjutmykkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Minun pikkujoulut olisivat valko-hopeiset ja ne vietettäisiin perheen kesken

  VastaaPoista
 76. Itse haluaisin varmaankin järjestää jotakin tosi talvista ja lämminhenkistä. Väreinä tottakai punaista + jokin muu lämmin väri. Paistettaisiin vaahtokarkkeja ja syötäisiin hyvää jouluruokaa. Haluaisin ehkä myös jonkinlaisen lapsenomaisen teeman, ehkä johonkin söpöön Disney-elokuvaan liittyen. ❤

  VastaaPoista
 77. Hups! S-posti puuttui. Se on siis kikamokkeli@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Olisi ihanaa saada jotkut teemabileet, kuten Hollywood -teemaiset :) Oikein kunnolla glamouria ;)
  timanttikaulapanta@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Mietin ihan perinteisiä pikkujouluja, mutta olishan se mukava saada jotain erikoisempaa, vaikka casino bileet Bondia mukaillen.
  mikatuomas555@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Täytän itse joulun alla 30v, joten luultavasti järjestäisin kerrankin oikein kunnon synttärit itselleni! Juhlien väreinä voisivat olla kulta, luonnonvalkoinen ja vedenvihreä. Herkkuja, ihania ystäviä, musiikkia ja lasillinen kuohuvaa!
  susanna.k.koski@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Olen niin jouluihminen, että olis huippua voittaa mageimmat pikkujoulut! Teemavärinä vois olla hopea ja glitter ja vaikka perinteiset punainen ja valkoinen. :-)
  Hyvä ruoka, nätit koristelut ja kattaus, ja tietty hyvä seura tekee parhaimmat pikkujoulut!

  -tee
  numme14@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Mun unelmapikkujoulut olisi hopeanpunaiset. ♥ Sellaista ihanaa talvista sekä jouluista tunnelmaa.. :) Rakkaimmat ihmiset mukana ja ihanaa tunnelmaa. Hyvää ruokaa, paaaaaaljon herkkuja. ♥ Siitä ois mun pikkujoulut tehty.

  milla.samu at gmail.com

  VastaaPoista
 83. järjestäisin iloisen keltasävyiset kiitospikkujoulut ihanalle tiimilleni - jotain hieman raikasta ja erilaista :)
  timnask80@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Niin on mainiot suunnitelmat jo tehty, että tuolla rungolla pärjätään jo pitkälle :)

  VastaaPoista
 85. Unelmieni pikkujoulut on mustahopeat, paljon paljetteja ja glitteriä :) otarkka(at)ulapland.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!