perjantai 17. heinäkuuta 2015

Mini Naked Cake Kirsikoilla


Yllätysvieraita? Pakastimesta valmiiksi paistetut kakkupohjat ja marjamousse esille. Sulatus ja kakun kokoaminen. Kirsikat päälle. Näin syntyi tämä kakku ja oli niin taivaallisen raikasta ja hyvää! Pieni ja yksinkertainen on myös kaunista. 

Kakkupohja:
3 munan tumma sokerikakkupohja, joka jaettu kolmeen 12 cm irtopohjavuokaan. Kakut voi paistaa hiukan kypsemmäksi ja kovemmaksi kuin yleensä. Näin pieni kakku pysyy paremmin koossa, kun sen täyttää. 

Kostutus: (3 kakkuun)
0,5 dl maitoa
0,5 tl vanilja sokeria

Sekoita maito ja sokeri keskenään. Kostuta kakku maltillisesti, niin ettei pohja pehmene liikaa. 

Täyte ja koristelu: (3 kakkuun)
marjamoussea (ohje)
kirsikoita

Leikkaa kakut kolmeen osaan.
Nosta kakkumoussea kevyesti kostutetun pohjapalan päälle. 
Nosta toinen kakkupohja päälle ja toista. 
Koristele kakku moussella ja nosta päälle kirsikoita. 
Voit laittaa halutessasi kirsikoita myös kakun väliin.


Mahtavaa viikonloppua toivotellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!