maanantai 11. toukokuuta 2015

Ravintolapäivä 16.5 & Cupcakes by Annin UunissaHei!

Ihanaa taas se on täällä! Nimittäin Ravintolapäivä!

Avaan mieheni kanssa jo melkein perinteeksi muodostuneen kuppikakkukojun Kauniaisiin tulevana lauantaina 16.5.2015. Ravintolamme sijaitsee tällä kertaa Kauniastentien ja Tunnelitien risteyksessä Aktia pankin oikealla puolella. Voitimme Skanskan järjestämässä kilpailussa tyhjät toimitilat käyttöömme ravintolapäivän ajaksi. Paikalla häärii myös toinen ravintoloitsija, joka tarjoaa lounaaksi linssikeittoa ja patonkia.

 Haluan toivottaa kaikki lämpimästi herkuttelemaan!

Myynnissä laatikoissa tai kappaleittain:

Valkosuklaa Cupcakes
Mansikka Cupcakes
Kahvia
Mehua

Virallisen facebook eventin löydät linkistä alla:

Ravintolapäivän virallisen kartan ja kaikki muut ravintolat linkistä alla:


Ravintolapäivä 15.2.2015
Cupcakes by Annin Uunissa 15.2.2015
Porkkana Cupcakes 15.2.2015

2 kommenttia:

  1. Mukavaa Ravintolapäivää teille :)! Herkun näköisiä cupcakeja! Onpas kiva, että sait tuollaisen tilan käyttöön Ravintolapäivää varten. Toivotaan, että ilma suosii Ravintolapäivää, niin ihmisiäkin on silloin mukavasti liikkeellä. Minä osallistun mieheni kanssa Ravintolapäivään jo 6:tta kertaa, kun pystytämme blogini nimeä kantavan "kahvilan" taas herkkusuiden iloksi, tällä kertaa Kaivariin Merisatamanrantaan. Ravintolapäivät on kyllä ruoka-/leivontabloggarille ihania päiviä. Saa toteuttaa itseään leipomalla kaikkia herkkuja, eikä ne jää omalle vyötärölle ja tapaa paljon ihania ihmisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei :) Kiitos kommentista. Kiva kuulla, että löytyy muitakin ahkeria ravintolapäivän "ravintoloitsijoita"! Oltiin todella mielissään, että saatiin tilat käyttöön. Helpottaa suunnittelua ja kylmäketjua huomattavasti ja nyt kun tuo sateen riski on olemassa, niin päästään myös sisätiloihin. Olet niin oikeassa! Nämä päivät ovat aivan mahtavia ja minä olen ainakin ihan koukussa. Ainoa harmi on ettei itse pääse herkuttelemaan muiden kojuille. Houkuttelisi nimittäin piipahtaa vaikka siellä Kaivarissakin ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!